![]() |
| | #63 (permalink) | ||
| Re: Bah Quote:
. Vexxatu tu cu cine vorbesti in ultimul post din cele 4 consecutive ? . Daca te referi la mine gresesti. Ma joc cam de la Age 1 ca sa-ti faci o parere. Cam tot ce a aparut. SI H2 l-am prins, l-am jucat. Mult.Quote:
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Man acuma serios zi-mi si mie ce are ASoccer interesant in el si ma duc sa iau o gura de bordura
|
| | #72 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Daca ai fi deschis ochii ai fi vazut ca threadul nu se cheama "jocul care v-a impresionat", se cheama cel mai bun joc VECHI, daca nu stii ce sunt alea jocuri vechi arunca un ochi pe site-urile de la linkuri si o sa te lamuresti. Cat despre "frate", hands off, or you're gonna loose'em. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|