![]() |
| | #84 (permalink) | ||
|
Doom-urile, Warcraft, Command & Conquer, Total Annihilation.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Guest |
[bold]fate of atlantis[/bold], absolut superb - larry5,6,7 - qfg1(vga remake '92) - outrun - prince of persia 2 - caveman ninja - prehistorik series - alien incident - discworld - lotus - lhx - lemmings - black thorne . uff. brings back memories. si-s sigur ca mai sunt kklau care meritau bagate si le-am uitat
| ||
|
| | #89 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 |
UFO - XCOM Enemy Unkown e super tare, cel mai tare, mega tare Privateer 1 - super joc, poti face cam ce vrei tu. Diablo 1 - atmosfera Syndicate 1 si 2, nu Wars. Crusader, toate. Little Big Adventure 1 si 2, iarasi foarte marfa. Jedi Knight 1, MOS si 2. Si mai sunt dar nu imi aduc acum aminte. | ||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
Da SimFarm a fost destul de cool.Dar pentru mine cel mai tare joc a fost Warcraft 1.2 ani l-am jucat aproape in fiecare zi. Al doilea ar fi Rott.Din cauza acestui joc nu am mai utu sa dorm noptile, si mi-era asa frica incat nu-l jucam decat cand mai era cineva in camera.
__________________ Omniludis | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 Location: Where needed |
Pai daca ma apuc acuma sa scriu toate "cele mai bune" joace care le-am jucat nu mai termin pana maine. Totusi ... Keen-urile, in special 4 si 6, mi-au facut copilaria fericita, sa ma fi vazut alergand prin cartier cu un bat in mana si facandu-ma ca sar cu el ca cu pogo-u'!!! Dune 1 a fost si este cel mai tare quest, dar poate ca sunt subiectiv. Eu l-am terminat impreuna cu tata in franceza asa ca am multe amintiri legate de el. Prince of persia este primul joc pe care l-am jucat (cu rusine recunosc ca nu l-am terminat). Prehistorik 2, ahhhhhhhh, prietenii stiu de ce! Fantasy general pt. grafica (schitele in creion ale unitatilor), si super strategie/tactica.
__________________ Some find delight in ale and wine And some in girls with ankles fine, But my delight, yes always mine, Is to dance with Jak o' the Shadows. | ||
|
| | #99 (permalink) | ||
|
Lotus a fost pentru NFS ceea ce dune2 a fost pe ntru warcraft. Gp de la Accolade a fost un promotor in lumea formulei unu pe calculator, dar nu se prea poate compara cu jocurile gen NFS. UN alt joc racing, care insa nu prea a vut noroc, a fost stunts, care e super taare.Pacat ca nu apar versiuni mai moderne la tipula ala de joc.
__________________ Omniludis | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|