![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| www.gamehippo.com si vechi ... si noi ... dar sunt multe jocuri interesante ========== Mai punetzi si voi. Sa alcatuim o lista.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Link-uri multe si unele bune www.top219.org/abandonware Si site de jocuri... http://www.abandonware-france.org/ P.S. "Telecharge" = Download ...asta pt cine nu stie. Site-ul e in franceza . E bine ca ai deschis un nou topic pt. site-uri de oldie-uri pt ca celalalt deviase urat de tot.
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
VUX, nu cred ca deviase chiar asa de urat :P dar uite linkuri: www.tuol.org www.the-underdogs.org www.gamingdepot.com/Platform.htm www.metalpainkiller.com www.trojansoft.com/gamespage.html www.abandongames.com www.freeoldies.com www.siegi.com www.back-lane.org www.weblinx.org www.selvacamaleon.metropoliglobal.com oldclassics.narod.ru/index.html abandonweb.tuol.org www.classic-trash.com www.abandonkeep.com www.oldgames.ca ftp://ftp.ch.pgpi.org/mirror/winsite/win95/games/ www.abandonware-france.org/ koti.mbnet.fi/~jybbe/ www30.brinkster.com/pagansaint/pagansaint.html luna.spaceports.com/~crummy/games.htm members.fortunecity.com/shoc...iles/games.html www.bajarjuegos.com/ [asta e in spaniola...] klasyka.do.pl/ www.hellfire.dk/abandon.htm ffm.abandonwarering.com/ 202.0.35.245/banew/index.asp www.ghoulzgamez.com/ users.otenet.gr/~charral/index.html www.aplaces.org/ si apoi astea mai romanesti ![]() golden.jucaushii.ro/games www.computergames.ro/abandongames abort? retry? fail? | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| am nevoie de o lista cu joace clasice
Avem nevoie de o lista cu joace vechi ca sa stim ce bagam pe site...Pana acum am bagat review la Simon the Sorcerer, King's Quest...mai bag si Shadows Over Riva, Master of Magic, Disc, Ultima underworld 1,2, Another World...si cam atat deocamdata...faceti review-uri la restul...si listati mai multe jocuri http:\\www.abandonware-france.org
__________________ oukoun epithumei ho mê oiomenos endeês einai hou an mê oiêtai epideisthai. --Socrates | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
In principiu toate seriile clasice de Sierra (King`s quest,Larry,Quest for glory,space quest) sunt clasice.Eu zic sa incepem cu astea.
__________________ I make it a regular practice to game after sex; she always goes to sleep early and my extra sense of pride (for the moments afterward) helps me excel in battling 12-year-olds online. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
oki doki... sper ca nu de referi la leisure suit larry ?eu am pus pana acum Simon the Sorcerer, King's Quest, Legend of Kyradia, Al Qadim...si deasemenea voi mai pune ce se mai afla pe in thread-ul reviews... se pot downloada jocurile kyrandia si al qadim...am solutia pentru toate joacele...am hint-uri si harta pt king's quest...un patch pentru al qadim...muzica pt simon the sorcerer...si cam atat deocamdata...mai trag eu si altele...si pt fiecare joc exista un gif animat cu cateva screenshot-uri...
__________________ oukoun epithumei ho mê oiomenos endeês einai hou an mê oiêtai epideisthai. --Socrates | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Am eu si Hand of fate dar imi e greu sa il uploadez de acasa ptr. ca are 11 mb.Il pun maine de la work. La Leisure Suit Larry ma refeream mai sus
__________________ I make it a regular practice to game after sex; she always goes to sleep early and my extra sense of pride (for the moments afterward) helps me excel in battling 12-year-olds online. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| http://oldgames.km.ru/ - merge greu dar au: Fallout 1 (100 si ceva de megi), Daggerfall, Wizardry 7... si inca cateva raritati... din pacate merge fff greu | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
excelent !!!mai...am cam avut scoala si lene in ultima saptamana...dar incepand de maine totul este OVER AND OUT...ultimul exam maine si apoi numai zile fericite...bine ca si lucrez vineri, sambata si dumninica...dar sigur este ca ma apuc sa bag toate review-urile pe site...vad ca totul se intoarce la viata si asta e bine... mai singura diferenta dintre tine si un nebun este ca tu nu ai uitat de site-ul de abandongames (si nici nu esti nebun)apoi incearca sa adaugi si alte turn based vechi ca vad ca-ti plac...o idee ar fi king;s bounty (heroes of might and magic 0)...si mai sunt alte joace de strategie ca settler 1, settler 2...care tre sa le introducem neaparat...civilization 1...colonization...ehehe...imbatranesc cate sunt...doar cateva asa pentru inceput ![]() p.s. mersi pt manual ![]() norok si mercic
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Povestea lui Pinnochio e o de 100 de ori mai tare decat Thief...nu uita ca thief e doar un joc facut din mania bolnava de a face ceva misterios...Warren Spector e un din-ala care iubeste conspiratia...dar nu si transpiratia...asa ca sa nu crezi prea mult...plus ca imaginea nici nu cred ca e originala... Pinnochio...sau cum s-o scrie...este o poveste superba...poate de copchii dar tot este mult mult mai ciumeka...orice ar zice oricine...ca au venit 1000 de prosti si au zis ca pinnochio e jegos asta e altceva...cum si cocalarii ziceau ca e o idiotzenie sa ascultzi muzica simfonica si sa citesti cartzi asa si aia...cine se ia dupa ei decat omul prost... Plus ca imaginea care o am eu nu-l reprezinta pe pinnochio... Iti trebuie ceva minte inainte sa faci asemenea afrimatzii
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Avatare, ai darul asta de a devia de la post.... Si sper ca e ultimul thred pe care il strici cu aberatii! Poveste din Pinochio nici macar nu se poate compara cu cea din Thief. Prima este pt copii, chiar daca si un om matur o poate citi cu placere, insa Thief are o poveste serioasa, cu mult mai complexa decat iti imaginezi, si nu inteleg de ce atata negativism din partea ta, mai bine ai incerca sa citesti, sa joci si sa intelegi cate ceva din universul Thief si abia apoi sa vorbesti despre asta. Si cu asta gata, te rog nu mai posta off topic. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|