![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
sa mai adugam la lista si www.oldgames.nu , un site foarte bun, cu ceva raritati, doar ce i-am ajutat sa traduca site-ul si un romana | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Quote:
loool eu acum am vazut.... acela a fost siteul meu
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 |
propo de Pinochio. Daca v-a placut povestea, ar fi bine sa jucati versiunea japoneza a povestii. Jocul se numeste Wonder Project J, il gasiti aici: http://www.the-underdogs.org/game.ph...nder+Project+J si e facut de ENIX al 4-lea mare publisher japonez dupa square, sega si nintendo. jocul e bestial. Grafica e asa de frumoasa, incat ai impresia ca te uiti la un film anime (nu va imaginati Ghost in the Shell totusi .Jocul nu poate fi incadrat intr-un gen anume: veti gasi elemente din mai multe genuri. De fapt cred ca daca ar fi sa-l incadrez intr-un gen anume as alege life simulation. Gameplay? Simplu! Genial de simplu. Voi il veti controla indirect pe Pino prin intermediul..., dar mai bine vedeti voi ce si cum. A, era sa uit! Aveti nevoie de un emulator pt a-l rula! Recomand www.zsnes.com
__________________ The braves are first to die! | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
pcmg, you made my day! De 2 zile tot joc Wonder Project J si nu ma satur. E superb jocul, povestea excelenta, nu prea stiu eu de ce imi aminteste de Final Fantasy 6, dar... nu merita ratat. Cam copilaresc, dar merita.
__________________ All right, brain. You don't like me and I don't like you, but let's just do this and I can get back to killing you with beer. REJECT FALSE ICONS 011011010110000101110010011010010110101101101111 0110100101110011 011000100110010101100001011101010111010001101001011001100111010101101100 | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Quote:
The requested URL was not found on this server. If you entered the URL manually please check your spelling and try again. If you think this is a server error, please contact the webmaster Error 404 golden.jucaushii.ro Tue 29 Apr 2003 06:05:09 AM EEST Apache/2.0.40 (Red Hat Linux)
__________________ I am only a poor man... and the best one! | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
La adresa asta vetzi gasi un joc foarte dragutz : http://home.t-online.de/home/mummertathome/blobby.htm (Download Blobby Volley v1.8 blobby.zip 794 KB) Nu este el oldies..dar este un joc simplu si de mare efect. Si nici macar nu are 1 MB.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Site mai mult decat cuprinzator de Spectrum Games http://www.worldofspectrum.org/games/1.html | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Quote:
1. Nu il am decat full cd, nu am vazut varianta rip. 2. Nu este (inca) abandonware. Il poti lua original cu doar 300.000, (are si add-on-ul Deeper Dungeons) de aici. Merita! | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
vezi la http://golden.jucaushii.ro | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Are cineva idee cam cat au toate jocurile de la the-underdogs in GB? Sau cam cate sunt??
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Din pom |
Salut ppl nu vreau sa cad in penibil, dar am jucat cand eram mai mic, un joc pe mashinute, nu era neo geo era o chestia din aia mica cu alte trei joculetze,faza e ca jocului pe kestia aia ii zicea Three Wonders, care mai avea inca 3 joculetze Midnight Wanderers (asta e cel care ma intereseaza), al doilea era cu aceleashi 2 caractere dar pe nishte planoare,al 3-lea era ceva gen tetris, in fine faza e ca jocul l-am gasit pe net cu o consola sau ceva de genul asta era intr-un joc mai mare care cerea comenzi ciudate pt incarcarea diferitelor jocuri (Mame) parca asha ii zicea la consola aia(era de fapt tot un program).Ideea e daca shtiti voi ceva despre jocul asta sau daca din intamplare il aveti, mi-a placut mult shi ash vrea sa il mai joc.
| ||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: That cloud above.... |
crct, you da man' dk 1 nu l-am jucat dar mi-ai adus aminte de unul dintre vele mai bune jocuri pe care l-am jucat, DK 2, care l-am jucat cand eram un pishpirika de nu mai stiu cati ani la o sala, era nou, da s-a daramat sala shi nu am mai apucat. eh tu mi-ai adus aminte de el (multzam muult) shi cand am citit postu imediat am intrat pe dc++ shi l-am luat, e clar ca am stat pana la 6 dimineata sa il iau shi m-am jucat pana la 13 nustiu ce ziceti voi de el da, e belea rau
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|