![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 | www.abandonia.com site tare cu abandonware. | ||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
...well sa-r putea sa fiu putin of topic cu jocul meu dar ce sa-i faci tot un fel de abandonware e si asta e Carmageddon 1...de care mi s-a facut doooor tare de tot de cand s-a inchis in 97 sala aia de pc-uri din cartier care numai carma avea,... la fel ca si altii am intrat instant pe dc++ si l-am luat intr-o ora nu ..ca voi (no ofence) asa si ...acum eu fiind pe Xp...bate-ti capu si ..fa-l sa mearga...ce sa-i fac sa mearga? ..am incercat toate tipurile de compatibilitate, ..am incercat "carma.exe -hires" si nimik...iar sa-mi pun win 98 in mom asta nu am chef...se poate face ceva? tnx
__________________ SUNT IN ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL... | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Pentru cei care au jocuri vechi full CD
...a aparut un site nou, sau cel putin eu am aflat de curand de el: http://abandonware.the-frenchkiss.biz Au destule lucruri pe care nu le gasiti in alte parti, dar cel mai important .iso'uri. Pe forum puteti vorbi cu adminul (pouic il cheama) si daca aveti suflet bun si banda, ii spuneti ca vreti sa contribuiti si va da acces la ftp. Cu asta castigati acces la o sectiune de unde se pot downloada chestii gen Blood 2, Alice, NFS 2, Total Annihilation etc. ...postati si aici ce .iso'uri aveti
__________________ Nobody knows the trouble I've seen. But it can be arranged. | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Nick anterior: razielbv Join Date: Jan 2004 | http://www.old-games.net/ e un site de abandonware. Nu se poate downloada de pe site ci de pe fileservere de IRC. Mai precis pe EFNet #oldgames. Oricum au o arhiva impresionanta de jocuri vechi. Am gasit cateva jocuri acolo, pe care nu le-am mai gasit nicaieri Ex: "Lost in time" daca isi aduce aminte cineva de el.
__________________ There is no knowledge There is no power MK3 | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
| http://www.abandonware.3x.ro/ Daca am vazut ca baietii astia de la Abandongames Romania nu prea mai misca ![]() E cam gol deocamdata, si din motive de free hosting/legalitate, etc o sa pun doar jocuri cu adevarat vechi (pre 1990) - VGA ? 286 ? pwah... 8086 CGA . Deocamdata sunt doar 5 jocuri (dar niste adevarate clasice ), dar tinand cont cat de greu mi-a fost sa dau de ele sper sa bucure pe cineva. Mai am si altele dar trebuie sa le organizez putin, arhivez, testez, poate iau si niste screenshoturi sa nu arate asa pustiu.
__________________ Linux is free only if your time is worthless. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Iasi | E tare chestia asta cu OLDIES but Goldies
Acest topic e tare. cautam Privateer 2. l-am gasit!!!! Multam! Pe adresa aia fratuzeasca 3 CD-uri iso. e tare. era si pe alt side ripuit fara filme si scene dar cu ele intelegi actiunea jocului. NU STIU DACA TREBUIE EMULATOR DE DOS? inca descarc. L-a jucat cineva. Interstate 76 sua Interstate 82 stie cineva? -masinute bum-bum pui pe ele tot felul de chestii mortale. Sau echivalentul acestor doua jocuri intr-o versiune mai noua? | ||
|
| | #54 (permalink) | ||
| www.netstormhq.com ( pt. cine nu a auzit de el , e un real time strategy online, cu o grafica bunisoara dar un sunet traznet)
__________________ Revenge is a dish best served cold | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Pana la sfarsitul saptamanii sper sa dau drumul unui site de abandonware si software free. Va avea forum si pot stoca pe server cam 40 GB de joculete vechi. Banda totala de upload pe metropolitan este de 30 Mbps si 10 Mbps rds/astral. Designul o sa fie mediocru si la acest capitol as avea nevoie de ceva ajutor. O sa revin cu detalii in maxim 2 zile. | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| ftp://86.105.234.4/pub/GAMES acolo se vor afla cel tarziu maine dimineata niste jocuri maine o sa lucrez putin la designul paginii iar pe seara cred ca va functiona si forumul | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
adresa este www.traficgreu.ro site-ul este in constructie inca... daca exista persoane interesate sa sustina acest proiect astept un p.m. orice idee este binevenita va multumesc | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | Urgent & important cine ma ajuta si pe mine...caut un joc mai vechi, de prin 99 .. gen diablo II (RPG) .. Silver se cheama ... pls intrati sa vb...vreau jocul asta cu orice pretz mersi anticipat cei care ma pot ajuta ... icekid_ady@yahoo.com | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Guest |
the-underdogs.org = now www.the-underdogs.info | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|