![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
Daca ar fi sa fac un top al jocurilor de HC care m-au marcat..... Elite - Am jucat luni de zile. Incepusem sa caut Thargoizi (aia cu nave octogonale). Stiu ca am facut si o misiune speciala, i-am salvat pe unii ca steaua lor devenea supernova. Superb joc, ba nu, genial. Phantis - Era un joc spaniol, cu unu cu fes in cap (vazut din lateral) care sarea mult, si parca si tragea. Mi-a placut la nebunie jucabilitatea lui si stiu ca l-am si terminat. Saboteur 2 - Stiu si acum sa cant melodia, asa de tare m-a marcat, cu atmosfera lui albastra, de noapte. Stiu ca l-am terminat, dar am auzit de la cineva ca ar avea mai multe sfarsituri. Trebuia sa pui o bomba parca si dup-aia trebuia sa fugi, parca te lua una cu o motocicleta si se termina jocul. Joc de exceptie, te si bateai, si sareai, si dadeai cu stelute, explorai, atmosfera, toate ingredientele ca sa te tina cu ochii bulbucati la ecran ore in sir. Jumping Jack Turtles Ninja (cu nivele) Eagle's Nest Salamander Chronos Fist Renegade astea au fost doar cele care au devenit obsesii, ca altfel am jucat tone de jocuri, nici nu mai tzin minte ... oricum, altfel sa faceau jocurile pe vremuri, din inima, nu cu gandul la bani ca azi de ti-e greata sa te mai joci.
__________________ Ecchi nano wo ikenai to omoimasu ! (being ecchi is bad ) .... hehehe da de ce oare nu pot sa ma abtzin :P | |||
|
| | #82 (permalink) | ||
|
eu prima data am vazut hc la un coleg intr-a 4a, chiuleam de la ore sa jucam Ikari War in echipa.. asa am invatat LOAD "" dupa aia am avut un sinclair +3 128k (!!), avea basic avansat in care scriai comenzile in clar, nu trebuia sa caut pe taste PRINT LOAD PLOT etc., un fel de DOS cu care modificai anumiti parametri, mai am manualul (ditamai cartea cu f multe tabele si comenzi) daca intereseaza pe cineva, avea si unitate floppy dar era f ciudat ca avea niste dischete groase, lungi si inguste cu 2 fetze.. a si b.. si nu se gaseau la noi asa ceva, aveam (inca le mai am) doar vreo 6-7 cu jocuri pe ele dar deja ma plictisisem de aceleasi.. asa ca tot casetofonul era de baza (aveam unul danez din ala sistem reportofon.. cu REC REW FWD PLAY STOP EJECT) si surubelnita intra la fix pe capul de redare hehe.. oricum erau supertari fazele cand incarcai 20-25 de min. la un joc si pe ultimii biti aparea dulcele mesaj "R Tape Loading Error, 0:1" ![]() am jucat cel mai mult Eagle's Nest, stiu ca invatasem peste tot locurile unde nu trebuie sa trag ca sunt explosives undeva in afara ecranului.. ce fascinant era sunetul ala cand mureai.. alt joc era un pool destul de rudimentar, in sensul ca stiam deja unghiul la spargere si taria astfel incat sa intre bila 8 si mai era caterinca cu un simulator de Formula 1 care cred ca era bulit ca daca ieseam in decor se reseta calc.. asta da simulare si ma chinuiam ca un masochist sa termin fara sa gresesc. interesant ca vreo 2-3 ani dupa, pe pcuri, am ramas cu reflexul de a juca pe asdfg si nu intelegeam cum pot altii sa joace pe sageti.. ma rog.. acum n-as mai putea juca pe asdfg nici sa ma batipana la urma s-a ars ceva la sinclair, stiu ca l-am dus la fabrica de calc. si pt. ca era englezesc mi l-a facut pe naspa unu care era guru pe-acolo, veneau toti la el cu hc2000 stricate (erau f. multe, era plin acolo de teancuri de hc2000 bulite) sa-l intrebe cum se face aia si ailalta.. omul de curiozitate si din pasiune a incercat dar dupa o sapt. in care a mers iar s-a ars.. si cica era de la un cip care se supraincalzea si nu aveam de unde sa mai gasim asa ceva.. cip de sinclair din 87.. acum il pastrez de decor.. are un design super, e negru cu taste negre gen pceh vremuri.. jocuri clasice vor ramane intotdeauna space invaders si pacman.. generatia 80s..
__________________ jack your body Last edited by Flat; 17-04-2005 at 13:01.. | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
| Viitor inginer chitarist Join Date: Jan 2000 Location: Bucureşti |
sper sa nu ma ia astia la suturi dar uite : http://www.lazybonesband.com/dustbin/zx32103.exe http://pwp.netcabo.pt/0417634801/gam...s/eaglenes.zip super joc! din cate tin eu minte era un cot la turtles nija : CS 1 G 0 apasate simultan te facea invincibil ![]() Ce vremuri ... All time favs la mine sunt urmatoarele : Into the Eagle's Nest Jack the Nipper Spy Hunter Chronos - presupun ca vorbesti de jocu ala cu o nava mica spatiala Fist - genial joc beat-em up . Nu stiu daca am mai jucat altu la fel de tare Full Throttle Si mai ales Harrier. Aveam multe casete si ma uitam cu jind la hc2000 cu floppy | ||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
wow e greu de spus la cate jocuri am jucat m-au marcat Platoon,Sabre Wolf,Saboteur1 si 2, Underworld,Chukie Egg,Eagle's Nest, shi mai era unu cu un elefant, l-am jucat in draci Si cu jocurile alea mi-am dezvoltat si rabdarea.LOL era un sentiment unic sa aud cum se incarca un joc pe spectrum mai am si acum spectrumul si casetele numai casetofonul e defect dar caut unu la fel de bun.Si cand ma gandesc cat stateam sa ajustez capul casetofonului sa se incarce jocu cum trebuie.....Acum ma joc pe pc cu emulatoare dar nu e acelasi lucru...oricum am gasit toate jocurile vechi de care stiam pe internet plus alte cateva mii de care nu stiam | ||
|
| | #86 (permalink) | ||
| Quote:
Ce super joc mi se părea...sunet super, grafică şi mai şi.... Din păcate nu l'am terminat niciodată.
__________________ Vom şti tot iar ce nu vom şti vom afla! | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Quote:
mai am atat de spus QAOPM | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
|
Cele mai tari jocuri pe HC, care mi-au mancat zile si nopti, au fost Lords of Midnight si Doomark's Revenge...am ajuns sa-mi fac harta la toate tunelele pe hartie milimetrica de strangeam armate din toate colturile hartii pe sub pamant si faceam atacuri "haiducesti" armatelor de Icelords Atat de mult mi-a placut Doomark's Revenge ca mi-am notat textul de la sfarsit pe un caiet sa-l am pentru posteritate ..bineinteles ca am incercat tot felul de finaluri (cu Morkin mort sau adus la Gate of Varenon.....) si am notat diversele texte de la sfarsit ![]() Stiam pe unde sunt artefactele pe harta, imi notasem cati "pasi" se fac in directiile punctelor cardinale si ma duceam direct la ele. Mi-aduc aminte ce tare era Crown of ???Varenon parca pe mana lui Luxor the Moonprince, si Rune of ??? nu mai stiu cum pe mana lui Rorthron the Wise; am ajuns sa folosesc nickname-ul Rorthron pe forum-uri si pe mail ......ce vremuri......asa ceva am trait si pe PC doar cu seria UFO si Fallout...si atat din pacate | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
-si am uitat de Elite...imi facusem listutze cu produsele care se vand mai bine pe anumite planete ![]() -si de Nether Earth pe care l-am terminat in tzaspe moduri, ajunsesem sa descoper bug-urile din jocuri cand explodau prea multe bombe atomice.. -si saboteur, si turtles ninja pe care l-am terminat "clean", fara coduri ,ca de altfel orice joc (urasc cheat-urile) -si Defender of the Crown care m-a enervat la culme ca la terminare astepta sa se mai incarce ceva de pe caseta, probabil partea 2 am crezut mereu...si eu nu o aveam ; apropos, stie cineva daca exista o continuare? macar sa mor impacat | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
Rick Dangerous 2, Action, Snoopy, Lotus Esprit, Test Drive, Nigel Mansell, Flagmulator, Zorro, Rhyno, Maniac Miner, Chuckie, Dizzy, EHIS... ma jucam jocurile astea in prostie
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
cel mai mult timp am pierdut la FIST, Target: Renegade, Lotus Esprit si Saboteur 2
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
|
Saboteur 1 (am melodia pe creier),Rick Dangerous,Exolon (wow),Target Renegade 2,Rygar,Ita express si FIRST EVER (acasa)...Galaxians.
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
Elite, Saboteur, Fist, Penetrator, Harrier, Attic Attack, Turles Ninja, Manic Miner, Dizzy, Xeno [jeez, ce joc!], Jumpin' Jack Flash, etc... Cred ca mai am vreo 10kg de casete Am tras f multe jocuri pe PC, format .sna [snapshot]. Cat am muncit in SoundForge sa reconditionez niste jocuri... | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
|
Oauu...tin minte si acum prin 90 sau 91 cand a cumparat taicamiu HC-ul - am avut un pian pe care l-am vandut si am luat jucaria asta...ce vremuri frumoase. Doame ce ma amuzam cu Jumping Jack un joc cu adevarat fain si foarte simplu - niste linii care se miscau pe ecran si un omulet (cam ca ala pe care il desenam la spanzuratoarea) si era mortal cand cadea de pe o linie cu sunetul ala de stele verzi ![]() Mai jucam: Death Chase, bruce lee, seria dizzy (parca asa ii ziceal), Chukie Egg, Turtles Ninja, si multe, multe alte jocuri - si acum am hc-ul (HC 90) si vre-o 20 de casete...am incercat acum un an sa ma mai joc dar am renuntat din lipsa de casetofon capabil de incarcare a datelor...astea noi nu stiu dar nu mai merg Chiar mi-e dor de jocurile de pe HC...erau jocuri care te captivau prin felul in care erau facute si nu prin realism, grafica si sunet, gameplay-ul era absolut bestial.
__________________ Computer: Pentium D805, Asrock ConroeXFire eSATA2, 3GB RAM, HIS X1650pro 512MB, 1050GB Hdd (WD 160GB+1 Seagate 250GB+2 WD 320GB), LG DvD RW, Asus LCD. | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
a chiar uitasem Load Runner...chiar a fost un super joc...am avut si o varianta pe PC (loadrunner 2 - parca)...de trei ori mai slaba decat aia de HC.
__________________ Computer: Pentium D805, Asrock ConroeXFire eSATA2, 3GB RAM, HIS X1650pro 512MB, 1050GB Hdd (WD 160GB+1 Seagate 250GB+2 WD 320GB), LG DvD RW, Asus LCD. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|