![]() |
| | #101 (permalink) | ||
| Quote:
Elite este si va ramane multa vreme, unul din cele mai originale si mult jucate. Tzin minte ca si eu jucam luni intregi la el, si chiar si acuma mai joc, normal pe emu... | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
Sunt dezamagit ca printre toate numele sonore pe care le-am citit n-am auzit si eu mai deloc de "Last Ninja 2" (cel mai belea joc cu nivele dupa parerea mea).Chiar l-ati dat asa repede uitarii?Ce naiba, alaturi de Saboteur2 (cel mai belea joc fara nivele) era cel mai frumos realizat joc de pe ZX Spectrum.Ca sa nu mai mentionez de o droaie altele:Chase HQ,ChevyChase,The way of the tiger,Spy Hunter,Match of the day,Gryzor,ATV ,etc etc. Din seria Dizzy cel mai mult mi-a placut Dizzy 5-Spellbound, si Dizzy Prince of the YolkFolk.Desi evident ca le-am terminat pe toate (niciunu cu cheat).Doamne cata rabdare aveam pe vremea aceea )
| |||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
nu stiu exact cat timp mi-au mancat, dar pe vechiul si iubitul HC 91 jucam f mult pool si renegade2... mai aveam unu cu o scoala, unde puteam sa fac o gramada de prostii, SchoolTime sau ceva de genu... super
__________________ Nu visa la Occident cand nu stii limba materna... | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | Seymour at the movies
In ceea ce priveste Seymour, m-am decis acum ceva vreme sa fac un remake dupa acel joc. Si mie mi-a placut mult. Ar trebui sa fie gata prin Decembrie 2007. Am atasat un screenshot al editorului asa cum arata acum. | ||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
hehehehe, nice editor. What you used for it? Delpi, VB, Visual C?
__________________ True mastery transcede any particular art. It stems from mastery of oneself - the ability, developed throgh self-discipline, to be calm, fully aware, and complety in tune with oneself and the surroundings. Then, and only then, can a person know himself. | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | Quote:
Quote:
![]() Dureaza mult pentru ca din pacate nu prea am timp asa mult, si sunt foarte metodic cu el. Acuma am terminat complet modulul de harta si e optimizat si pentru viteza si spatiu. Urmeaza animatiile, modurile de coliziune, triggers-urile si.. Cam atat mai important. E primul joc pe care il fac, si multe lucruri trebuie sa le invat din mers.. Oricum, mai trimit screenshot-uri diverse daca e ok si cu adminii.. | ||
|
| | #109 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | Quote:
), dar am sa evit nuantele apropiate, si am sa pastrez genul de grafica Amiga. Mi se pare cel mai potrivit (Adica cel care apare in acele screenshot-uri.)Nu sunt desenator, insa ma descurc in ultima vreme. Am si furat multa grafica, ce e drept, din versiunea de PC a lui Seymour. Stiu ca nu e frumos, insa am sa trec numele celor care au contribuit initial in Credits.. Consider ca e de bun simt ![]() Nu fac versiune de HC. N-am mai lucrat de ani de zile in cod masina pe Spectrum. Si cred ca as fi foarte frustrat sa vad toate limitarile acelei masini, obisnuit deja cu PC. Mai ales ca nu sunt un programator foarte bun de jocuri. Specialitatea mea sunt aplicatii desktop. A fost o chestie interesanta sa ma vad in pozitia in care sa fie nevoie sa optimizez repetat codul de randare. Dar includ niste filtre care sa dea un feeling de consola. O sa includ si grayscale (desi nu vad cine l-ar folosi.. Farmecul e de cele mai multe ori in culori.) La muzica sunt groaznic.. Nu am compus in viata mea 2 note nici ca mid-uri, nici ca nimic pe calculator!! Si stiu ca e o parte esentiala.. Insa nu am idee ce sa fac momentan.. O sa incerc sa platesc pe cineva sa-mi compuna o coloana sonora. Si ai sa razi, insa in functie de diverse zone ale jocului stiu si cum as vrea sa sune muzica. Insa din pacate nu e prioritate acum. Cea mai nasoala e stabilirea corecta a modulului de coliziune. Aici gresesc multi si pierd din feeling-ul jocului, pentru ca personajul se misca prea repede sau aiurea. | ||
|
| | #110 (permalink) | ||
| Quote:
A existat si o continuare, Back To Skool (Skool Daze 2), in care, ca noutati aveai posibilitatea de a cotrobai prin banci, putand gasi pistol cu apa si fumigene. Totodata, alaturi de scoala ta exista una de fete. Mai chiuleai de la ore si iti faceai veacul pe acolo ![]() Later Edit: Aruncand o privire aici http://www.crashonline.org.uk/23/backtoskool.htm am constatat ca jocul avea mai multe noutati decat am stiut eu | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
|
Era un joc FIST, dar pe misiuni. Cat puteam sa ma joc jocul acela. Stie careva cum se numeste?
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
In cazul in care ati jucat atat Skool Daze cat si Back to Skool, fara a avea vreodata habar ca aceste jocuri ar avea un final (ca mine asa ) uitati-va aici:http://video.google.com/videoplay?do...45081918468643 http://video.google.com/videoplay?do...05510952886158 | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
| Arunca-l si ia-ti un emulator de spectrum pt. pc. Jocuri de HC gasesti destule pe net.
__________________ True mastery transcede any particular art. It stems from mastery of oneself - the ability, developed throgh self-discipline, to be calm, fully aware, and complety in tune with oneself and the surroundings. Then, and only then, can a person know himself. | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
Apropo...De jocul Cronos n-am auzit nimic pe aici! ![]() Foarte tare jocul! Primul joc cu nava spatiala pe care l-am jucat...Offf...Daca i-as gasi verisunea de PC!
__________________ E 6550 | Gigabyte GA-P35-DS3R | 2 x 1 GB A-data Vitesta Extreme 800+ | 2 x 80 GB WD Velociraptor Raid 0 + Seagate 500 Gb ST3500320AS | Gecube 3870 | AntecTruepower 420W | Q.Bell 19" | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
du-te ma, ca zynaps si r-type erau mult mai tari decat Chronos. Daca vrei sa joci iar chronos, cauta pe google "spectrum emulator" si pe urma cauta si jocuri de spectrum.
|
| | #119 (permalink) | ||
|
Ice, e mult prea urat sa le joci pe pc... E prea misto hcu, pacat ca nu-l mai am
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
eeeh hai, e la fel ca pe HC, da si tu monitorul in 16 culori si o sa ai acelasi feeling ... sau nu. Normal ca nu mai e la fel, pentru ca ti s-au schimbat standardele si plus de asta ai schimbat si televizorul cu monitorul :P
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|