![]() |
| | #121 (permalink) | ||
Erau vremuri cand imi doream sa ploua ca sa stau in casa sa joc mai bine pe CIP ,LAST NINJA 2(as dori vrea ca cineva sa-mi spuna cum a terminat jocul va rog,daca este cineva!!!),SABOTEUR 1,2,KARNOV,GREEN BERET,IMPOSSIBLE MISSION 1,2,LEMMINGS 1,2,CHRONOS,R-TYPE,Batman 1,Adventures of Robin Hood,Arkanoid 1,2,ATV Simulator,Captain Planet si multe altele.....hai ca v-am plictisit deja.Vezi aici:http://www.zx-spectrum.wz.cz/Toate bune. | |||
|
| | #122 (permalink) | ||
|
Stie cineva daca exista vreo portare a jocului Rick Dangerous pe PC? Tare as vrea sa ma joc un rick dangerous fara emulator
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #123 (permalink) | ||
|
Eram pusti pe vremea cand bucuria jocurilor spectrum era incomparabila. Pe bun motiv, seria Dizzy a fost de multe ori amintita aici. Personal, am terminat Dizzy 2 (cu ceva ajutor), Dizzy 3 (cu ajutor doar la final, la gasirea a 1-2 monezi), Dizzy 3,5, Dizzy 4 (cu un picut de ajutor, nu mare lucru) si Dizzy Prince of Yolkfolk. Fiecare din el in cel mult doua saptamani, la Yolkfolk a durat circa o saptamana, fara nici un ajutor. Alte jocuri pe care le-am tot jucat au fost: - Barbarian - Bruce Lee - Saboteur si Saboteur 2 - Captain Planet - Chuckie Egg si Chuckie Egg 2 - Chronos (desi, din pacate nu avea un final) - Green Beret - Ikari Warriors - Lode Runner - Matchday - Renegade si Renegade 2 (desi ambele erau prea scurte) - River Raid - Robocop - Skool Daze si Back To skool (School Daze 2) - Yie Ar Kung Fu Unul pe care nu reusesc sa mi-l amintesc nici mort e unul cu Robin Hood, in care te bateai cu diverse personaje, gaseai la un moment dat 3 saculeti cu bani ( era un preot care-i pierdea, ramaneau saculetii in urma lui), gaseai o cheie si intrai intr-un castel, apoi era un copac ciudat caruia trebuia sa-i dai nu mai stiu ce samd. Nu-mi aduc aminte numele acestui joc. Are careva memorie mai buna? | |||
|
| | #124 (permalink) | ||
|
daca ne gandim la acelasi joc, Robin Hood se numea ![]() Cel mai jucat joc a fost : Saboteur 2 pt misiunea 4, codul este : kuji kiri :P | |||
|
| | #126 (permalink) | ||
|
doar la misiunea 4, caci pana acolo am ajuns. oricum, este un cod usor ( pt ca inseamna nu stiu-ce bla bla bla http://en.wikipedia.org/wiki/Special...uji+kiri&go=Go ). imi scrisesem intr-un caiet tot ce trebe sa fac, imi desenasem o portiune din lvl-ul de la saboteur... ce sa mai ? jocul tineretii mele ![]() stiam eu ceva despre un post d-al meu mai vechi: http://forum.computergames.ro/34639153-post71.html xD Last edited by gismo; 13-11-2007 at 01:09.. | |||
|
| | #128 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
jocul se numea COS (asa il aveam eu trecut pe caseta)... probabil o prescurtare de la castle of ...ceva puteai sa ai numai o singura arma... am jucat ceva jocul ala ![]() ps: l-am gasit, se numeste: Curse of Sherwood - d-aia tineai minte ca e cu Robin )cate Kempston Joystick nu am rupt la blestematele alea de jocuri - plastic rusesc | ||
|
| | #130 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
primul joystick l-am cumparat cu hc-ul care era un Byte (asa se numea) de fapt, tastatura avea tastele din cauciuc de-ti rupea degetele sa joci ikari warriors pe ele, asa ca jucam numai cu joystickul orice. mi se pare ca la Target Renegade s-a rupt incercand sa anihilez niste mineri cu o lovitura mai dificila. dupa aia am avut numai joystickuri foarte proaste, pana mi-am injghebat unul dintr-o tastatura de telefon, mergeau tastele alea super bine. apropo a jucat cineva E.H.I.S ? (un fel de fifa, nu se compara cu Match Day) | ||
|
| | #133 (permalink) | ||
| Quote:
Bestial ...... nu era la fel de bine facut ca cel de pe jocurile mari cu bani ....dar era oricum fascinant.
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #134 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | Joc cautat
Are cineva printre altele un rom sau ceva pentru emulator un joc care se numeste A Day In The Life (Sinclair ZX Spectrum) (1985) ? Mie unul mi-a placut enorm de mult mai ales ca a fost conceput ca o satira la adresa lui Sir Clive si as vrea sa il rejoc de dragul zilelor trecute demult | ||
|
| | #135 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 | Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|