![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Doar in acest thread aveti voie sa intrebati de jocuri pe care le cautati. Cererile in afara acestui thread vor fi sterse! Nu uitati ca aici se discuta despre jocuri vechi, abandongames, de obicei cele de dinainte de anul 2000. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
|
Nota: datorita vechimii majoritatii acestor jocuri am rugamintea sa nu fie mutat threadul la publicitate. N-am nici o sansa sa le gasesc acolo. Caut si eu urmatoarele jocuri, nu sunt sigur daca au existat macar pe la noi sub forma full CD, dar merita sa incerc. Sa nu va prind cu cracks & stuff. Ark Of Time BattleZone 2 Captain Claw Dark Colony DiskWorld Future Cop L.A.P.D. Gruntz Ignition Lost Vikings 2 (daca exista full CD) NetStorm Stratosphere Turok 2 Daca aveti vreunul sau aveti detalii despre vreunul, dati va rog un mail la SCViper@price.ro
__________________ Skilled and Creative Viper... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Dar de joacele care le cautam eu nu stie nimeni nimic?? I Have No Mouth And I Must Scream Postal Death Rally - Versiunea full nu demo de pe siturile alea ...
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
T.rac3Er eu am NFS1 dar fiind deocamdata pe dial-up este exclus sa il iei pe calea downloadului. Si cum esti in Pitesti e foarte greu sa il iei si pe alte cai. Dar... daca ajungi prin Buc give a sign si cine stie...
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
NetStorm vreau si eu. mai joaca cineva ?
__________________ When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Bai Viper tu mai vrei Turoku' ala? Da si tu un semn de viata ca eu cu Netu seara mai greu de cand cu facultatea... T.rac3Er tu da un mail cand eji prin Buc si discutam de NFS... nu cred sa aiba mai mult de 25 de mega Ti-l dau pe dischete
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|