![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Doar in acest thread aveti voie sa intrebati de jocuri pe care le cautati. Cererile in afara acestui thread vor fi sterse! Nu uitati ca aici se discuta despre jocuri vechi, abandongames, de obicei cele de dinainte de anul 2000. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #29 (permalink) | ||
| Quote:
P.S. eu nu stiu cum sa-l fac pe rege. bani sa-mi repar masina nu am...sint terminat
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Daca cauti POSTAL da-mi un telefon la 3220949... ne intalnim la Unirii si ti-l dau pe 50 000 pe un cd cu mai mult alte jocuriActua soccer 3, sonic & knuckles, tetrix moto reacer2, toy story etc... mai vorbim
__________________ Un nebun e un nebun doar daca asa l-au vazut ceilalti. Altfel ... e un geniu ! (N3><U5) | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Bai nexus .. am sunat la tine ... si am cerut cu tine ... si am iceput eu sa zic cine sunt de ce am sunat ... cand colo cica am gresit numarul ... cred ca era taicatu ' zi si tu cum te cheama ca sa stiu cu cine cer .... si da ma intereseaza CD-ul. Vezi cai ai PM adica dai la user cp s vezi acolo ...
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Goku, Lords of the Realm 2 il am eu, o sa ajung acasa sa caut CD-ul ... anyway, da-mi un telefon la 0723.666.226 ca pe forum intru f. rar ... nu era full CD, adica era pe un CD cu alte jocuri, dar nu era nici demo, de asta-s sigur ... nu mai tin minte acum daca era cumva un rip sau chiar asa a fost scos jocul
| |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
Caut si eu un joculetz ... nu shtiu cum se numeshte ... l-am jucat foarte putin (asa de amuzament si mi-a placut). Am jucat zilele astea Tony Hawks Pro Skater si mi-am adus aminte de el. Se aseamana foarte mult cu Tony Hawks numai ca e cu biciclete. Cade mai dramatic ![]() PM sau mail me cu un link ... plz
__________________ "Come in, Chosen One !!!" | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|