![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Doar in acest thread aveti voie sa intrebati de jocuri pe care le cautati. Cererile in afara acestui thread vor fi sterse! Nu uitati ca aici se discuta despre jocuri vechi, abandongames, de obicei cele de dinainte de anul 2000. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
|
Nu ar fi mai bine daq s-ar gasi sau s-ar stabili un server de direct connect unde sa se intalneasca toti impatimitii de jocuri vechi?Eu de ex. caut demult questurile vechi care au reprezentat tineretea mea. Mi-am pierdut multa vreme cu ele
__________________ Succesul inseamna a fi in stare sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm - Winston Churchill | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
| Quote:
pai, eu zic sa incerci #abandongames de pe Undernet. Acolo e canalul oficial al acestei sectiuni din forum. | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
si eu sunt in cautare de metal slug si cam orice de pe consola de nintendo, in special adventure of link (daca e fost vreodata pe pc) ...si... tot ce inseamna avioane in 2d
__________________ "De ce a trebuit sa devenim puncte, cand nefiind eram TOTUL?" (N. Stanescu) (021)221.321.3 0726.11.69.31 ~~~ AMD Venice 3200+ ~ Scythe Ninja Plus ~ ASUS A8N-VM CSM~ Princeton 1Gb DDR400 ~ Galaxy 7300 GT G73 (702/1404) ~ 250Gb 8Mb Buffer ~ on-board sound ~ home made case v2.0 ~ Chieftec 410W ~ ASUS DVD-RW ~ TCM Wireless Multimedia Keyboard ~ Microsoft 1.1A Optical Mouse ~ LG 1919S LCD 19" | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Est | Quote:
sint nevoit sa recurg la vreun link. 10x anyway
__________________ Ai - n'ai, dai. | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Caut : Imperium Glactica 1 si 2
Nu ma intereseaza deocamdata 3-ul ca nu am PC pt el ![]() Deci daca le are cineva ... un PM va rog.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: Bucuresti | Caut cateva jocuri
War, Inc. - strategie ('97) Redline Racer - moto sim. ('99) Killer Loop - sim. (gen space haste, rollercage) Daca stiti vreun link sau alt program de download p2p (ex: Kazaa) va rog sa-mi spuneti si mie. Daca aveti jocurile pe cd (rip/full cd. Nu vreau demo,crack,cheat...) dati un email la botelea@hotmail.com sau lasati un nr. de telefon unde va pot contacta. Multumesc. | ||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
am eu un f22 lightning, daca iti satisface dorinta.. dar da-mi te rog un apel cat se paote de repede ca tre sa dau cd inapoi pls sper sa te pot ajuta
__________________ "De ce a trebuit sa devenim puncte, cand nefiind eram TOTUL?" (N. Stanescu) (021)221.321.3 0726.11.69.31 ~~~ AMD Venice 3200+ ~ Scythe Ninja Plus ~ ASUS A8N-VM CSM~ Princeton 1Gb DDR400 ~ Galaxy 7300 GT G73 (702/1404) ~ 250Gb 8Mb Buffer ~ on-board sound ~ home made case v2.0 ~ Chieftec 410W ~ ASUS DVD-RW ~ TCM Wireless Multimedia Keyboard ~ Microsoft 1.1A Optical Mouse ~ LG 1919S LCD 19" | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Quote:
got the message. [~~1997~~]. ------------------------------------------- Legat de Disciples, e unul dintre jocurile mele favorite si nu l-am gasit la nici unul dintre magazinele de jocuri care le-am vizitat. Si nici unul dintre amicii mei nu il are.
__________________ ''the answer is Blizzard'' | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: CTA |
Caut si eu un joc dar nu stiu cum se numeste - era ceva cu niste roboti in care intrai si te luptai cu altii de acelasi tip. Erau 3 tipuri de roboti unii mici si galbeni(tip pasare cu 2 picioare) care mergeau repede unii medii gri tip umanoid si unii mari in forma de scorpion care trageau cu rachete si aveau munitie limitata. Controlai robotii pe campul de lupta atat pe harta cat si first person. Mi-a placut mult pe vremea lui 386 cred. Cea mai mare rugaminte ar fi sa aflu ce nume avea jocul asta si de ce nu poate chiar si unde il gasesc. Multumesc | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|