![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Doar in acest thread aveti voie sa intrebati de jocuri pe care le cautati. Cererile in afara acestui thread vor fi sterse! Nu uitati ca aici se discuta despre jocuri vechi, abandongames, de obicei cele de dinainte de anul 2000. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #601 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Quote:
dap, acesta era, Europa 1400, si acum vad ca a aparut si continuarea, sunt tare curios cum este, ca primul chiar mi-a placut. si mda, poate ca nu este chiar strategie pura, dar cred ca pe acolo se incadreaza, nu stiu exact. multumesc frumos pt ajutor. de Cyberstorm 2 nu stie nimeni daca e free acum sa nu ? | ||
|
| | #602 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Quote:
nu... nu e asta. Cel despre care vorbesc era oarecum 3d, si era FPS. Era si o harta undeva prin ecran, si unele puncte de interes sau personaje erau marcate cu puncte rosii, din cate imi aduc aminte... | ||
|
| | #603 (permalink) | ||
|
Stiu ca am mici sanse ca cineva sa-si aduca aminte dar... Era un joc in care nivelele de dificultate erau ceva de genu: young grasshopper, grasshopper etc... La inceputul jocului erai cu o sabie... si parca zicea ceva de grasshopper... ca mai ai mult de jucat.... )Stiu ca suna tamp...dar poate isi aduce aminte careva. | |||
|
| | #607 (permalink) | ||
|
Cand eram mai mic aveam un joc...Gotcha parca se numea si era german.Era o clona de a-lui PacMan.Esti un hot si te urmaresc politisti si tu trebuie sa furi bani,diamante etc.Stie cineva de unde il pot descarca sau macar niste informatii despre el?Va rog frumos...Mi s-a facut dor de el.
| |||
|
| | #611 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
salut baieti.am si eu o intrebare.stie cineva cum se numeste jocul ala cu robotii din serialul Robotica de pe Discovery science?l-am jucat acum vreo 5 ani si acum nu il mai gasesc nicaieri.dak stie careva lasa-ti rpd un mesaj.THX
| ||
|
| | #616 (permalink) | ||
|
Era un joc de genul ... erai mafiot si incepeai prin a aduna bani pe taxe de protectie, apoi santaj atentate cu sticle incendiare & stuff dar nu mai stiu cum ii spunea. O sa incerc sa-mi aduc aminte.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #617 (permalink) | ||
|
mi-am amintit de Reunion (prin '94-'95) si Pax Imperia ('98) a mai aparut recent ceva de genul asta ??? evident, adus la zi ... Pax Imperia cred ca se mai poate juca si pe XP ... in schimb Reunion merge doar cu DosBox (cred ca am zis bine) - le-am mai incercat o data dupa 2000
__________________ | |||
|
| | #618 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 | putin help va rog:D
eh..a venit frigul asa ca m-am baricadat in casa si am inceput sa joc o gramada de jocuri vechi,pe care le-am terminat de nenumarate ori.Unul care mi-a ramas in minte era un joc cu nave,foarte asemanator cu platypus,ceva mai vechi dar mult mai complex,si actiunea se petrecea deasupra oceanului,prin spatiu,prin pesteri,,etc.pacat ca nu mi-a ramas in minte si numlele.daca are cineva macar o idee vaga despre ce vorbesc plz help. | ||
|
| | #620 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 |
caut si eu un joc foarte amuzant... actiunea se petrecea in casa unui tip gras iar eu eram un tip slab mai tinerel si tot ce trebuia sa fac in acel joc era sa il enervez pe cel gras... ca sa il enervez..trebuia ri sa ii pun sapun pe jos sa alunece...ba sa ii mazgalesc tabloul...si el nu trebuia sa ma vada... puteam sa ma ascund sub pat ori in dulap iar dak il enervam destul de mult...treceam la alt level... va rog mult sa imi spune-ti si mie cum se numea....k mie dor de el :P YM: theblackghost999 | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|