![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: Constanta | eraaa odata un joooooc ... care nu shtiu cum se numeshte
salut ... de vreo 3 zile tot caut peste tot .. google la greu ... un joc ... care nu shtiu cum se numeste ![]() pana mi-a venit ideea sa caut un forum cu asemenea discutzii ... am gasit forumul de la computergames .. pe care nu merge sa postez inca.. cred ca trebuie activat de administrator contu .. de acolo am luat mailul tau ... in fine .. era un joc .. la jocurile alea cu manele unde bagai fise .. cu un copil (parca) cu o butelie in spate .. shi o arma in mana in forma de trompeta .. care tragea cu o raza de vreo 2-3 cm pe ecran .. cu care captura fantomele din plansha .. nu shtiu daca erau ffantome .. sau numai fantome .. nishte creatorui in orice caz .. plansha era cat ercanul .. nu seducea in stanga sau dreapta .. shi erau nishte nivele in planhsa pe care sareai ... erau shi nishte scari parca ... asha .. cand trageai fantomele in butelie .. dupa ce luai mana de pe buton .. iesheau din butelie rotindu-se prin plansha vreo 3 secunde dupa care mureau .. shi-tzi dadeau chestii ... banutzi .. patine .. o arma cu raza mai lunga .. mesaju` asta i l-am trimis shi lui Branco pe mail ... ca nu era activat inca contul pe forum shi nu mai ashteptam ![]() daca shtitzi cum se numeshteeeeeee..... WoW .. ar fi tare ! Last edited by Vorphalack; 05-01-2004 at 18:51.. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Cre' ca stiu despre ce joc vorbesti, da' sa ma impusti si nu imi aduc aminte cum se numeste...
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
In Dave nu aveai un shotgun?? Nu capturai nik
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|