![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
Super idee. Io joc Warcraft 1, Dark Reign 1, Dune 2000, Command&Conquer (Gold, Covert Ops, Redalert 1), Duke Nukem 3D, Carmageddon 1, Death Rally, MK3, Warlords 1&2, ... din cate mi-aduc aminte. Asa ar fi mai multe, da' fara multiplayer. Joc si Spectrum ZX80: Lords of Chaos, Laser Squadron, Archon 1&2 etc. ![]() Hai mai inscrieti-va. Io am retea si in bloc si acasa si mai gasim cativa daca e, sa fie mai frumos.
__________________ Nu am voie cu mai mult de patru randuri in semnatura. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: bu |
Daemon , c7c rules. Ai in cercat sa-l joci in retea . Eu nu dar cred ca ar fi ceva tare de tot. Dune 2000 l-am devorat cu toate rasele. Tare, chiar daca revistele au zis ca a fost un esec. Eu ziceam sa ne adunam undeva cu niste pc si sa facem o retea si sa trgem jocuri vechi. Nu neaparat retea , poate facem schimb de cduri sau macar stam si ridicam in slavi jocurile adevarate , alea vechi si bune. Dar sant deschis si la alte variante. Primul pas e rezolvat, stim unii de altii . Ramane sa vedem mai departe. Veniti cu idei
__________________ n-am | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: bu |
big bad voodoo , strategie veche imi placesi mie si lui daemon(c&c, warcrf1 , dune2000 carmagedon...). Vad ca ti-ai pus numele celei mai legendare placi video din istorie. Ar trebui fiecare sa spuna unde sta si ce ustensile are(pc,net) ca sa vedem cum facem. Poate ne bagam intr-un spatiu si facem faza. Poate are un prieten de-al meu un apartament sau unul dintre voi. Apropo , si varsta desi nu conteaza da asa ca sa ne stim mai bine
__________________ n-am | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Mah eu numai acasa am vreo 5 computere capabile de jocuri de genul celor de mai sus... io stau in Salajan. ...C&C este parfum de joc pe mp. Am jucat o gramada, Covert Ops si Redalert 1. Trust me, I know. Dar parca cel mai mult m-as baga la un Carmageddon. Nu mai prinzi feeling d-ala la nici un joc nou!
__________________ Nu am voie cu mai mult de patru randuri in semnatura. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Ma bag si io. Da' nu stiu daca mai merg. N-am mai incercat. Oricum dupa sesiune. Mai sunt cateva zile.
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: Haunted Mansion |
Eu m-as alatura oricand unui astfel de club.....pentru ca nu pot sa uit noptile pierdute cu C&C, Dark reign, Red alert, Fallout 1&2, Interstate, s.a.m.d....De cand nu ati mai vazut un joc care sa aiba feelingul unui joc vechi, care sa te tine langa el nopti intregi...sa zici pana nu termin nivelul asta (sau questul asta)nu ma culc iar cand il terminai ziceai...doar vad ce vrea in urmatorul..si il jucai iar....si cand te uitai pe geam si vedeai lumina afara...si te uitai la ceas si ziceai..iar s-a dus scoala...si ramaneai in fata calc non-stop?
| ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
red alert in retea rupe. mama ce batai as mai trage si eu amatorilor!
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
bahi scuze am lipsit ceva timp din asta io am 18 ani stau un berceni am net cablu 128 Kb si merg in romania jocurile (ping in couter 20-30-max 50) si nu stiu mai zicetzi si voi k sunt amator de senzatzii tari (btw numele este in parte de la 3dfx dar si de la war3 )
__________________ Si daca avataru e elf si pe mine ma cheama Big Bad VooDoo avetzi vreo problema? | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|