![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: planet Earth | Salutari
In primul rand vreau sa va salut pe toti ... sunt nou nout aici. Caut si eu un joc si e destul de vechi,asa ca poate ma poate ajuta cineva... e vorba de "The city of lost children " Cred ca e adventure sau asa ceva si cred ca e de prin 1995.
__________________ Serpico ...
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Salut si bine ai venit. O sa fiu off-topic dar iti recomand pentru viitor ca titlul sa fie mai subiectiv (incearca sa eviti formulari de genul "Salut!", "Uite aici", "Super chestie", etc.) pentru a evita stergerea thread-ului. O sugestie: vezi daca jocul a aparut pe site-urile de abandon games. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
sunt tone de abandonware, trebe sa fie p-acolo. Incearca pe la underdogs, aia au multe. Off-topic : M-a mancat pe mine in anale sa-mi bag XP-ul si acum nu pot sa ma mai joc vechituri . Imi bag si 98-ul sa ma intorc la vechituri. Am terminat si io cateva jocuri mai noi (beyond good & evil, prince of persia, star wars : KOTOR, si alte catva chestii mai noi) da' nu m-au "satisfacut" asa cum ma asteptam. Poate doar Beyond Good & Evil, care e super joc. Seamana cu LBA 2 (Twinsen Odissey).
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|