![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
am o obsesie cu muzica asta din joace, ma rog asta de calitate, ma intrebam daca sunt singurul... am sa pun aici cam ce am, am multe, dar pun ce e mai important... daca aveti linkuri catre site-uri de unde se poate lua asa ceva, nu ezitati sa scrietit aici adresa. pot spune ca artistii mei preferati pana acum sunt mark morgan (muzica din fallout, planescape), jeremy soule (icewindale, baldur`s gate), russell shaw (Dungeon Keeper), Mark Knight (Populous 3, Dungeon Keeper 2)... ce am, mai important Planescape Torment full ost (Mark Morgan & Richard Band) Fallout 1 & 2 ost (Mark Morgan) Homeworld Cataclysm full ost Total Annihilation ost (Jeremy Soule) Populous 3 (Mark Knight) Vampire the Masqerade: Redemption Realms of Arkania 3: Shadows over Riva (excelenta!) Diablo 1 + Hellfire Diablo 2 Dungeon Keeper 2 Black and White + soundtrackuri incomplete de la Baldur`s Gate, Freedom Fighters (Jesper Kyd), Heroes 3, icewindale, quake... etc aici gasiti un FTP cu OSTuri complete: http://gamerips.gamemusic.us/main.ph...t/gamerips.txt | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Cu multi ani in urma aveam si eu boala asta. Mai am si acum un cd plin cu mp3-uri din urmatoarele jocuri: - Command & Conquer - Daikatana (demo) - Diablo+Hellfire - Diablo 2 - Fallout - Fallout 2 - Full Throttle - Grim Fandango - Half Life - Heroes 3 - Leisure Suit Larry 7 - Lost Eden - Lula - Monkey Island 3 - Red Alert - Starcraft - The Dig - The Longest Journey | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|