![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| E GATA SITE-UL!!! www.weed.ro/abandon ABANDOGAMES in sfaarsit! multumita lui zmack, acum avem ceva online! Momentan este pe weed.ro, dar cand vom putea va fii mutat pe CG. pana atunci sunteti bineveniti sa il vizitati si sa va spueti parereile aici, nu e gata el in totalitate, avem doar cateva reviewuri (deci care puteti face reviews pls do so!) iar la downloads nu aven INCA nimic... dar cu putina speranta va creste mare si tare! amin brother! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
"Toporisca plina de sange din Doom se gaseste si in Quake ca basic weapon.." heh, probabil ca s-a referit la drujba... anyway avem deja downloads cateva (wasteland, darksun si ultima underworld) si am mai pus si un interviu cu Andrei Fantana! (game over, pt n00bii care nu stiu )
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
LOL "Simplu iti faci harvestere, niste masinute care se duc pe praful ala de pe harta, mirodenia, si o culeg.Dupa aia se intorc la baza si iti baga in rafinarie praful ala.Instantaneu totul este transformat in Credite(bani) cu care poti sa cumperi ce vrei tu." Serios ? Am fost baiat cuminte, am facut masinute care aspira praful, le-am bagat in rafinarie, acu vreau banii aia naibii odata, vreau sa-mi cumpar un Mertan SLR ca sa-i dau muku lu Camataru de peste gratii. "Bine, bine dar care-i faza cu spice-ul, de unde apare? Eehei spice-ul este un fel de Guano(excrement de liliac).Da pe Dune exista niote animale, ei sunt niste viermi uriasi, dar uriasi frate de pot sa manace si un tanc, de fapt asta si fac cateodata(cam de multe ori)." Auzi, nenea,frate,unchiule, da' un animal d-asta sa-i inghita tancul de masina al lui Nastase cu tot cu viermele politic dinauntru se gaseste? Asa, sa se manance viermii intre ei. "Am incercat sa nu pun mana (pe pix)… am incercat, dar nu pot sa ma mai ascund…" Masturbarea, practicata inca de la varste extrem de fragede (se desprind din gradul de cultura extrem de vast al scriitorului) duce la efecte oribile. "… sau ceva de genul, dar conceptul absolut original m-a facut sa-mi sterg saliva de tastatura. E simplu, esti hot si tre' sa furi. Unde a fost oare mintea atator designeri ai pamantului?" Haida de, mancati-as frate, unde sa ne fie mintea? In buzunarele voastre, si fac si design al pamantului cu creionu' de tamplarie ca Hrusciov, ca fur jumate de padure de la Snagov si ma dau si cu barcuta mea de 4 miliarde pe lac, ca sa am de unde sa va dau jet cu bolta pe fetzele voastre de romani (citat de la un consilier mai tuciuriu). Si inca ceva, daca ai limba asa lunga de stergi cu ea saliva de tastatura, lasa-te nene de review-uri si fa-te futalau, ca se inmultesc panaramele cu bani de la altu si cu gaura inca nerezolvata. In alta ordine, salut baieti, cum e vremea pe la Chisinau ? Luati-va umbrele, ca o sa ploua de la est cu proiectile, ca de mocirla (coruptiei si mafiei) si de viermii din ea banuiesc ca va apara picioarele goale. P.S. Orice asemanare cu personaje publice este intamplatoare. Nastase e numele vecinului nostru de deasupra care are o Lada (nimeni nu stie inca cu ce e plina)
__________________ “Stii cum e, oricine ajunge acolo in parlament sau la Guvern fura. Da` pa` asta deja il stim. Si eu daca as fi Nastase as fura. Cine nu ar fura?”. Aurel Marinescu, Mizil. "Mircea Geoana, I f*ck you" - Calin Popescu Tariceanu, macar o data gand la gand cu poporul roman. Last edited by Gizăs; 29-08-2004 at 19:18.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
in alta ordine de idei, Caligulo tata, esti norocos ca nu ti-am sters inca postul, vezi cum vorbesti. nu toate review urile sunt facute de mine, mai sunt si aberatii dar macar oamenii si-au dat silinta, nu ca tine, eu te vad ca un samantzar care sta si se caca peste tot, desteptu lu peste. daca vrei sa ajuti cu ceva poti sa o faci intr-un mod constructiv, daca nu, du-te frate la colt ca au adus pufuletzi! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| hmmz
Mie mi se pare ca respectivistu' de deasupra a facut doar o glumitza... in orice caz, si io as fi putut sa ma simt ofensat de ghidul "Dune 2 pentru TOnTI" care se leaga de jocul meu de suflet, dar... mi-e prea lene sa o fac. Oricum io joc in continuare dune 2000 si dune 3 ca deh...
__________________ Nu am voie cu mai mult de patru randuri in semnatura. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 | Quote:
in alta ordine de idei, un link ceva catre site? ca nu vad pe nicaieri....
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Smiley. Prietene. Uita-te mai atent. Scrie sus, in primul post, cu litere de o schioapa: ABANDONGAMES. Daca dai click te duce la pagina. Ala e un link. Poti sa iti dai seama ca e link pentru ca se lumineaza feeric cand treci cu mouse-ul peste el. In alta ordine de idei Caligula e un pic bolnav. Adica eu suspectez ca e pe tratament medicamentos si ca nu functioneaza in proportie de 100%. Pattern-ul patologic este ca in orice discutie ar fi pe forum, in orice thread, despre orice, el aduce vorba despre cum fura cei de la guvernare si ca au "case la Snagov". Intr-un thread despre crustacee el ar fi fara indoiala in stare sa gaseasca conexiuni clare cu Nastase. Partea proasta este ca nu poate lua ban. Este totusi partial on-topic, chiar daca deloc amuzant si in cazul de fata vulgar, ca sa nu zic cu poante de maidan.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|