Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Oldies but goldies

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 29-08-2004, 12:19   #1 (permalink)
abandondude

Dominus's Avatar

E GATA SITE-UL!!! www.weed.ro/abandon

ABANDOGAMES

in sfaarsit! multumita lui zmack, acum avem ceva online! Momentan este pe weed.ro, dar cand vom putea va fii mutat pe CG. pana atunci sunteti bineveniti sa il vizitati si sa va spueti parereile aici, nu e gata el in totalitate, avem doar cateva reviewuri (deci care puteti face reviews pls do so!) iar la downloads nu aven INCA nimic... dar cu putina speranta va creste mare si tare! amin brother!

Dominus is online now    Reply With Quote
Old 29-08-2004, 13:32   #2 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Off-topic: "Lectii de viata : #1 Ce-i in mana nu-i minciuna" / Asta si cu "Ce-si face omul cu mana lui e sfant" se leaga oarecum interesant daca intelegi ce vreau sa spun.

On-topic: Frumos site... Astept downloads.

CBR is offline    Reply With Quote
Old 29-08-2004, 16:44   #3 (permalink)

Aquashark's Avatar

"Toporisca plina de sange din Doom se gaseste si in Quake ca basic weapon.."

OMG! ROTFL!

Aquashark is offline    Reply With Quote
Old 29-08-2004, 18:03   #4 (permalink)
abandondude

Dominus's Avatar

"Toporisca plina de sange din Doom se gaseste si in Quake ca basic weapon.."
heh, probabil ca s-a referit la drujba... anyway

avem deja downloads cateva (wasteland, darksun si ultima underworld) si am mai pus si un interviu cu Andrei Fantana! (game over, pt n00bii care nu stiu )

Old 29-08-2004, 18:48   #5 (permalink)
Oaia neagra

Gizăs's Avatar

LOL

"Simplu iti faci harvestere, niste masinute care se duc pe praful ala de pe harta, mirodenia, si o culeg.Dupa aia se intorc la baza si iti baga in rafinarie praful ala.Instantaneu totul este transformat in Credite(bani) cu care poti sa cumperi ce vrei tu."
Serios ? Am fost baiat cuminte, am facut masinute care aspira praful, le-am bagat in rafinarie, acu vreau banii aia naibii odata, vreau sa-mi cumpar un Mertan SLR ca sa-i dau muku lu Camataru de peste gratii.

"Bine, bine dar care-i faza cu spice-ul, de unde apare?
Eehei spice-ul este un fel de Guano(excrement de liliac).Da pe Dune exista niote animale, ei sunt niste viermi uriasi, dar uriasi frate de pot sa manace si un tanc, de fapt asta si fac cateodata(cam de multe ori)."

Auzi, nenea,frate,unchiule, da' un animal d-asta sa-i inghita tancul de masina al lui Nastase cu tot cu viermele politic dinauntru se gaseste? Asa, sa se manance viermii intre ei.

"Am incercat sa nu pun mana (pe pix)… am incercat, dar nu pot sa ma mai ascund…"
Masturbarea, practicata inca de la varste extrem de fragede (se desprind din gradul de cultura extrem de vast al scriitorului) duce la efecte oribile.

"… sau ceva de genul, dar conceptul absolut original m-a facut sa-mi sterg saliva de tastatura. E simplu, esti hot si tre' sa furi. Unde a fost oare mintea atator designeri ai pamantului?"

Haida de, mancati-as frate, unde sa ne fie mintea? In buzunarele voastre, si fac si design al pamantului cu creionu' de tamplarie ca Hrusciov, ca fur jumate de padure de la Snagov si ma dau si cu barcuta mea de 4 miliarde pe lac, ca sa am de unde sa va dau jet cu bolta pe fetzele voastre de romani (citat de la un consilier mai tuciuriu).
Si inca ceva, daca ai limba asa lunga de stergi cu ea saliva de tastatura, lasa-te nene de review-uri si fa-te futalau, ca se inmultesc panaramele cu bani de la altu si cu gaura inca nerezolvata.
In alta ordine, salut baieti, cum e vremea pe la Chisinau ? Luati-va umbrele, ca o sa ploua de la est cu proiectile, ca de mocirla (coruptiei si mafiei) si de viermii din ea banuiesc ca va apara picioarele goale.

P.S. Orice asemanare cu personaje publice este intamplatoare. Nastase e numele vecinului nostru de deasupra care are o Lada (nimeni nu stie inca cu ce e plina)

"Mircea Geoana, I f*ck you" - Calin Popescu Tariceanu, macar o data gand la gand cu poporul roman.

Last edited by Gizăs; 29-08-2004 at 19:18..

Gizăs is offline    Reply With Quote
Old 29-08-2004, 20:27   #6 (permalink)
abandondude

Dominus's Avatar

in alta ordine de idei, Caligulo tata, esti norocos ca nu ti-am sters inca postul, vezi cum vorbesti.
nu toate review urile sunt facute de mine, mai sunt si aberatii dar macar oamenii si-au dat silinta, nu ca tine, eu te vad ca un samantzar care sta si se caca peste tot, desteptu lu peste. daca vrei sa ajuti cu ceva poti sa o faci intr-un mod constructiv, daca nu, du-te frate la colt ca au adus pufuletzi!

Old 03-09-2004, 17:35   #7 (permalink)
MentoSan in MentoSana

Daemon's Avatar

hmmz

Mie mi se pare ca respectivistu' de deasupra a facut doar o glumitza... in orice caz, si io as fi putut sa ma simt ofensat de ghidul "Dune 2 pentru TOnTI" care se leaga de jocul meu de suflet, dar... mi-e prea lene sa o fac. Oricum io joc in continuare dune 2000 si dune 3 ca deh...

Daemon is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2004, 17:45   #8 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Dominus
in alta ordine de idei, Caligulo tata, esti norocos ca nu ti-am sters inca postul, vezi cum vorbesti.
nu toate review urile sunt facute de mine, mai sunt si aberatii dar macar oamenii si-au dat silinta, nu ca tine, eu te vad ca un samantzar care sta si se caca peste tot, desteptu lu peste. daca vrei sa ajuti cu ceva poti sa o faci intr-un mod constructiv, daca nu, du-te frate la colt ca au adus pufuletzi!
lol....cite te-a facut mah moderator? de PM n-ai auzit?

in alta ordine de idei, un link ceva catre site? ca nu vad pe nicaieri....

Smiley is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2004, 19:09   #9 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Smiley. Prietene. Uita-te mai atent. Scrie sus, in primul post, cu litere de o schioapa: ABANDONGAMES. Daca dai click te duce la pagina. Ala e un link. Poti sa iti dai seama ca e link pentru ca se lumineaza feeric cand treci cu mouse-ul peste el.
In alta ordine de idei Caligula e un pic bolnav. Adica eu suspectez ca e pe tratament medicamentos si ca nu functioneaza in proportie de 100%. Pattern-ul patologic este ca in orice discutie ar fi pe forum, in orice thread, despre orice, el aduce vorba despre cum fura cei de la guvernare si ca au "case la Snagov". Intr-un thread despre crustacee el ar fi fara indoiala in stare sa gaseasca conexiuni clare cu Nastase. Partea proasta este ca nu poate lua ban. Este totusi partial on-topic, chiar daca deloc amuzant si in cazul de fata vulgar, ca sa nu zic cu poante de maidan.

Roadkill is offline    Reply With Quote
Old 09-09-2004, 16:11   #10 (permalink)
Registered User

Link-ul ala nu merge, oricat ai da click pe el.

mishou is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2004, 10:51   #11 (permalink)
abandondude

Dominus's Avatar

hmm dap, se pare ca e down momentan, sper ca isi va reveni in curand

Old 01-10-2004, 17:04   #12 (permalink)
Registered User

Sau nu??

WarPlague is offline    Reply With Quote
Old 01-10-2004, 17:08   #13 (permalink)
Registered User

tot raul spre bine: de cand nu mai merge site-ul, nu a mai facut misto Caligula de Dominus

Smiley is offline    Reply With Quote
Old 06-10-2004, 23:03   #14 (permalink)
Registered User

decron's Avatar

si asta e bine, ca nu inteleg? Bine era sa mearga site-ul ... cred ... ca de fapt nici nu am apucat sa il vad dar ii incurajez si eu pe baieti ca se pare ca au nevoie.

decron is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Oldies but goldies

Thread Tools

Posting Rules