![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 |
Frati gameri, ajutati-ma! Mi-am amintit cu melancolie de un joc pe care l-am jucat acum mult timp, 6-7 ani, si nu-mi amintesc ce nume avea...Am sa vi-l descriu pe scurt, poate va dati seama despre ce vorbesc... Jocul are loc intr-o atmosfera magica, cu o muzica stranie si interesanta. Pers principal e un copil care are mai multe misiuni de indeplinit. Jocul de buteaza cu un scenariu in care baiatul(adica gamerul) trebuie sa fac rost de un leac pt a-si vindeca dinozaurul, astfel putand zbuta pana pe o insula aflata in apropiere, unde se deruleaza restul actiunii. Parca tinta finala era sa ajungi la zeul vremii, sau asa ceva, pt a-l ruga sa opreasca ploaia pe lumea lui...Stiu, damn weyrdm dar asta e. Jocul e 3d, adica partial 3d, pt a redesena decorul trebuind sa apesi tasta ENTER. DECI, va spune ceva? | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
hm, o parte din actiune seama cu Little Big Adventure 2 dar nu sint singur si nu era copil dar restul se aseamana
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
hehe, np chiar vorbeam cu varumiu de el zilele astea... a fost misto
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Cred ca il am eu.Se poate sa fie disponibil si pe www.the-underdogs.org ...cred ca l-am vazut dar nu mai sunt sigur.
| |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Unul dintre cele mai bune jocuri. Feeling de nota 10. Pacat ca nu mai exista firma Adeline ![]() http://el-muerte.student.utwente.nl/lba/lba3_campaign
__________________ I sell suicide solutions! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|