![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cum pun mai multe "dvd-ri" pe un dvd?
Am mai multe directoare VIDEO_TS (filme cu subtitrare facute ce AVI2DVD) care au fiecare aproape un giga. Cum pot sa pun mai multe pe un singur dvd si fiecare sa ramana cu subtitrarea lui?
__________________ ...strada e o jungla de asfalt plina de fiare onoare sau respect sunt doua vorbe goale... | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
nu exista, cea mai apropiata de 100% metoda este una fizica (zgrietura cu cuiul intr-o zona pe care playerul nu o citeste ca nu-l lasa structura/meniul de dvd, dar la copiere teoretic ai toate sansele unitatea sa incerce si sa crape acolo)
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
Sau copiezi cu DVDFab Decrypter care "ignoreaza" (corect:ignore) automat orice read-error si inlocuieste cu nushce kestii astfel incat sa poti sa copiezi DVD-ul si sa nu crape nici playerul cand trece peste urmele cuiului din fisierele copiate de pe disc. Asta poate dura insa o groaza de ore, mind you. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
vor sa inventeze acum un dvd care expira - oxideaza sau asa ceva - la cateva zile dupa ce l-ai desfacut in plus, vor sa faca un dvd pe care sa se mai poata scrie ceva si playerele sa inchida in asa fel sesiunea incat sa nu mai poata fi pleiat niciodata. Oricum, se anunta niste masuri atat de drastice incat, sincer, cred ca nu o sa mai mearga cu copiatul daca vrei sa faci din divx in dvd cel mai usor e cu nerovision expres 2 sau 3 sau cu un divx player si un dvd recorder cum facem noi
__________________ Powerbook g4 1,5GHz 512ram + tuner + lcd tv 33" Am un barton pe Ga-7n400L 512ddram, 5900xt, maxtor 80 giga si 21''/14'' dvd-rw LG,Altec S2221 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
am si eu o intrebare! i-l rog pe initiatorul threadului sa nu se supere ca am dat buzna peste intrebarile sale.Mai multe .avi se pot baga pe un disc dvd astfel incat sa poata fi citite de un divx player stationar ? Trebuie sa trimit unei cunostinte niste filme si as vrea sa le scriu asa si sa stiu ca merg
__________________ Pe langa subiect la fel ca un atribut © C.T.C. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ N.W.S. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | hello
cine stie cum transform si eu un avi in video_ts? pls | ||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |