Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 18-11-2006, 16:45   #181 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

Daca se vede bine cablul pe CRT (lacrima sau aproape) o sa se vada bine si pe LCD, stai linistit.
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2006, 16:45   #182 (permalink)
Registered User

redbyst's Avatar

poti sa iti ei cartuse incepand de acum! la-s ca vezi tu!

redbyst is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2006, 18:19   #183 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

Nu-l mai speria mah degeaba
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2006, 19:56   #184 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

Quote:
Originally Posted by dtancu View Post
Bai, nu ma mai speriati cu cablul vostru ca mai am putin pina la 40W2000 si daca se vede nasol ma impusc
mai ai putina rabdare k la 1 ianuarie o sa iasa pe piata un operator nou de DTH si o sa ai rezolvata problema

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 18-11-2006, 20:29   #185 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

N-o sa o am ca n-am deschidere spre 39E

dtancu is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2006, 11:30   #186 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

adiq ? dak te referi la pret, o sa fi uimit

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 20-11-2006, 11:46   #187 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Nu ma refer la pret, ci la locatia satelitului.
Dolce TV e Hellas Sat 2, locatie 39 grade Est.

Old 20-11-2006, 13:00   #188 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

ouch , ai o harta ceva sa imi dau seama cum e cu deschiderea, si vad k te pricepi la astea cu satelitul iti dau un PM poate ma ajuti cu un sfat

Old 20-11-2006, 13:48   #189 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

phat, pentru Harti uite aici:
SatLex Digital :: Technology :: Calculators :: AZ/EL Calculator
Trebuie doar sa stii numele satelitului. De ex.: pentru Boom TV e Amos 2, pentru Dolce TV va fi Hellas Sat 2 etc.

Old 20-11-2006, 14:24   #190 (permalink)
Registered User

Vreau sa stiu daca unei plasme de 42'' sau 50'' tinuta in format 4:3 pe cablu, deci nu 16:9, i se intampla ceva legat de burn-in si de marginile negre laterale pe care nu o sa se vada nimic. Si in special, modelelor de la Panny!

depashitu is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2006, 14:42   #191 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Da, i se intimpla. Mai putin modelelor de la Panny care sunt cele mai putin susceptibile la burn-in la ora actuala, insa daca o tii destul de mult in 4:3 o sa ai surprize. N-am vazut cu ochii mei decit un burn-in care dispare dupa citeva ore insa pe forumurile de afara se pare ca ca e cea mai des intilnita cauza de burn-in (imaginea 4:3 pe ecran 16:9).

Old 20-11-2006, 15:35   #192 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by dtancu View Post
Da, i se intimpla. Mai putin modelelor de la Panny care sunt cele mai putin susceptibile la burn-in la ora actuala, insa daca o tii destul de mult in 4:3 o sa ai surprize. N-am vazut cu ochii mei decit un burn-in care dispare dupa citeva ore insa pe forumurile de afara se pare ca ca e cea mai des intilnita cauza de burn-in (imaginea 4:3 pe ecran 16:9).
Ok, inteleg de la tine ca, chiar si la mult-laudatul Panny poate aparea ceva pe marginile laterale daca urmaresc in format 4:3 un program. Si dupa cat timp? Dar ce sa fac daca pe 16:9 se vede turtit? Eu vreau sa vad de pe cablu in 4:3 si nu in 16:9.
Si apoi cred ca este prea devreme ca sa ne dam seama ce efecte negative poate avea tinand cont ca, de ex. modelele 42PV60 si 50PV60E, sunt noi si nu au fost indelung exploatate. Poate, peste cativa ani buni o sa fie vizibile efectele si o sa auzim lucruri interesante care poate acum nu ni se spun, nu?

Deci, din acest punct de vedere LCD-urile nu au nici un dezavantaj, poti urmari oricat in format 4;3?

depashitu is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2006, 18:45   #193 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Eu la Panny PV60 am vazut burn-in dupa o saptamina de 4:3 pe ecran 16:9. Dar a disparut dupa citeva ore de uitat la imagine full-screen 16:9, n-a fost permanent. Insa apare, si chiar destul de repede.
Dpdv al burn-in-ului LCD-urile n-au probleme, poti urmari in ce format vrei tu.
Au ele alte hibe, dar nu burn-in.
Daca nu vrei sa vezi turtit iti recomand ori un Toshiba Regza (cel mai bun se pare la remaparea 4:3 in 16:9) ori un Sony.

Old 20-11-2006, 22:35   #194 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

si samsungul meu face minuni in Panorama mode, lateste imaginea doar spre margini, in centru se vede perfect. eu unul nu concep sa ma uit in 4:3 , nu va deranjeaza barele alea 2 negre ?

Old 25-11-2006, 18:16   #195 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

M-am dus si eu astazi sa ma holbez la noile modele de Sony la Sonycenter Unirea.
E acolo un 46X2000 de-ti cad dintii din gura dar e prea enorm....
De asemenea un 46W2000, la fel arata huge.
Diagonalele mai mici la vinzare in magazin erau inca S-uri si V-uri ca deh...oamenii incearca sa lichideze stocul

Old 26-11-2006, 02:06   #196 (permalink)
Registered User

De Vortex KLC3211QS ce parere aveti ? Nu e un nume sonor, nu o avea cine stie ce facilitati sau calitate, dar e 2999 RON la Real. Am cautat date pe net, dar nu am gasit. Cineva caruia i-a trecut prin mana modelul, i-as fi recunoscator daca ar posta ceva impresii.

puricele is offline    Reply With Quote
Old 26-11-2006, 21:18   #197 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

la bani aia gasesti un samsung de 32" parca vazusem oferta la flanco sau altex, sau poate ma insel si e cel de 27"

Old 26-11-2006, 22:20   #198 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Aoleu, ma imbolnavesc.
Azi am vazut Kameo la cineva care are un 40X2000 si ma adun si acum de pe jos....
Nu mai pot sa ma uit la CRT-ul meu, mi-e sila
In 1080i se vede Xbox360-le ceva de....nici nu pot sa ma exprim de nervi, hai mai repede cu 30/01/07 sa-mi iau W-ul ca nu se mai poate frate.

Old 27-11-2006, 04:28   #199 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by phat_sua View Post
la bani aia gasesti un samsung de 32" parca vazusem oferta la flanco sau altex, sau poate ma insel si e cel de 27"
cred ca te inseli. samsung de 32 am vazut doar la 40 de milioane.

mai am 2 intrebari. prima, intentionez sa folosesc televizorul mai ales pe post de tv, cu intrare semnal de cablu obisnuit (de catv, care stim cum e), deci nu satelit sau mai stiu eu ce, nu PSX, etc. (uneori DVD player). calitatea pe semnal tv de cablu e mai buna sau mai rea decat la un CRT ? (tinand cont de calitatea slaba la ce se foloseste la noi). am inteles ca pe unele (mai ales ieftine) se vede blur si culorile nu ar fi vii si mai apar si artefacte.
a doua intrebare. am vazut ca au mufa de VGA. poti lega un calculator acolo ? daca da, la ce rezolutie ? si cum rezolva partea cu frecventa pe verticala, care e diferita de la PC la TV si refresh-ul la fel. merci.

puricele is offline    Reply With Quote
Old 27-11-2006, 12:55   #200 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

purice, probabil ca phat s-a inselat si era vorba de un samsung de 26".
Insa crede-ma ca decit o diagonala de 32" la un no-name gen Vortex mai bine 26" la Samsung sau Sony.
In cazul LCD-urilor calitatea variaza destuld e mult cu pretul, mai ales la gama foarte ieftina. Mai ales daca vrei sa-l folosesti pe semnal SD (cablu) un LCD ieftin se va vedea clar mai prost decit un CRT.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules