![]() |
| | #1982 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
S-a tot discutat despre distante optime de vizualizare si cat trebuie sa fie de mare displayul ...versus rezolutia folosita. Poate va intereseaza la ce concluzie au ajuns unii : http://www.carltonbale.com/2006/11/1080p-does-matter/ | ||
|
| | #1985 (permalink) | ||
| Quote:
Stiind ca ai un ecran care nu e 1080p, cit de bine stie acel ecran sa scaleze in jos un semnal de intrare 1080i sau p ? Pentru ca toate transmisiile HD in Europa la ora actuala sunt 1080i, iar filmele Blu-Ray/HD-DVD, 1080p. Ce ar trebui sa se intrebe lumea nu e: "se vede oare diferenta de rezolutie in plus pe un ecran 1080p?" ci "cit de prost scaleaza in jos ecranul meu 720p un semnal de intrare 1080p". | |||
|
| | #1987 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Si pe mine ma tenteaza modelul respectiv. Totusi nu Dolce mi se pare relevant cum se vede... La noi DTH-urile transmit la rezolutii slabe pentru a incapea cat mai multe posturi/tp. Nu ai si tu un receiver cu patch sa arunci o privire pe Premiere sau D+ ca acolo ar fi interesant cum se vede. Inca ceva, un DVD clasic cum se vede, dar un XVID ? Quote:
| ||
|
| | #1988 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: bucuresti-p neamt |
Ma puteti ajuta si pe mine va rog frumos cu niste sfaturi referitor la problema mea de la pagina 19 a linkului.Multumesc.(07-05-2007,23:26)Televizoarele HD si consolele Last edited by gabi nechita; 08-05-2007 at 01:35.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1989 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #1990 (permalink) | ||
|
As vrea si eu un sfat din partea voastra, vreau un LCd TV de 81cm, 500 luminozitate, contrast minim 1000 si m-am oprit la urmatoarele 3 modele: - Samsung LE-32S81 - Panasonic Viera TX-32LM70P - Sony BRAVIA KDL-32 S2530 In principal va fi folosit pe post de tv (UPC), monitor-legat la un laptop si ocazional pt un PS2. Eu tind spre Sony, pentru ca am fost foarte multumit de un model Trinitron, apoi spre Panasonic, iar in final Samsung(care are DNIe). Ierarhia se poate schimba, in functiile de sfaturile voastre si de ce voi vedea pe viu in magazin. Multumesc | |||
|
| | #1991 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Bucuresti |
Ce legatura are faptul ca ai fost multumit de un Trinitron cu tv-urile de azi? Acum doi ani Sony aveau o gama de LCD si plasme absolut de rusine. Legat de cum se vad divx-urile ... pe LCD se vad mai rau decit posturile tv, adica foarte prost, fapt usor de observat chiar si pe monitoarele de PC de diagonale mari peste 22". Pe plasma situatia e ceva mai buna datorita faptului ca imaginea se formeaza asemanator cu CRT si se estompeaza problemele compresiei, cea mai buna imagine folosind divx am vazut-o pe o plasma cu rezolutia nativa 480p de 37" , diagonala jucind un rol important la dimensiuni mari imaginea fiind din ce in mai proasta, rezolutia divx rar depasind 350 pe verticala. | ||
|
| | #1992 (permalink) | ||
|
salut. am cautat cat am putu prin threadul asta dar nu am gasit ce ma intereseaza. stie cineva ce fel de cablu imi trebuie sa conectez placa video la plasma. in manualul plasmei zice ca nu e indicat sa folosesc dvi-ul. deci vreau sa stiu pe tv out ce cablu imi trebuie si ce mufe, cum se cheama adica. tv outul are mufa cu 7 pini (ati radeon 9550). in plasma unde intra? pot sa ii pun scart, sau doar la s video pot sa o cuplez? imi mai trebuie cablu de sunet intre pc si plasma? are ceva daca distanta e cam 18 m, intre cele doua? eventual si niste preturi.. | |||
|
| | #1993 (permalink) | ||
|
andymandy, vezi si tu ce iesire ai pe placa video (in manual) insa cred ca ai s-video. o sa ai nevoie de un cablu s-video - scart in cazul in care plasma nu are s-video, insa 18m e cam muilt. poti sa iei mai multe cabluri, insa e posibil sa ai degradari ale semnalului pe parcurs si, de ex, sa vezi numai alb-negru. in plus o sa ai nevoie de un cablu audio cu un jack de 3.5mm pe care poti sa il bagi in iesirea pentru casti a boxelor sau un line-out-ul placii de sunet pentru boxele front. in partea cealalta cel mai probail vei avea nevoie de 2 RCA-uri pe care le vei conecta la mufele plasmei. eventual spune si tu ce plasma ai si mai vedem. in alta ordine de idei, am fost nevoit sa comand din state un cablu component de 10m (35ft) pentru ca din cite se pare in RO nu exista asa ceva. vine in vreo 2 sapt si costa cam 1.35mil, insa merita.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #1994 (permalink) | ||
|
samsung 42c7h. e ok ca e mare, dar imaginea nu se compara cu crt-ul. si in plus imi mai face si niste purici albastri (imagini remanente cica se cheama). cred ca decat sa ma complic cu cabluri de tot felul, mai bine imi iau un dvd cu hdmi, si pun totul pe dvd. de iptv ce se aude, il baga inesul luna viitoare?
| |||
|
| | #1995 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...5a133da3de7629 | |||
|
| | #1996 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Quote:
-------------------- Am facut niste poze cu niste materiale HD. Nu sunt cine stie ce, am facut freeze si cred ca la unele m-am apropiat prea tare. Last edited by vasib95; 10-05-2007 at 08:55.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1998 (permalink) | ||
|
sunt imagini remanente: dungi, purici, sigle de la posturile anterior vazute, toate facute pe albastru. nu sunt foarte puternice si nici tot timpul, dar oricum. cat despre conexiune, cred ca o sa incerc un cablu tv out to svideo inainte sa iau un dvd cu iesire hdmi. tu de unde ai facut rost de imaginile alea hd?
| |||
|
| | #1999 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Quote:
| ||
|
| | #2000 (permalink) | ||
|
Spuneti-mi si mie va rog ce setari trebuie sa fac la placa video pt. a vedea un film divx pe tot ecranul plasmei (samsung 42c7h). Mentionez ca am conectat-o la calc. pe intrare component (3 RCA), filmele hd de la MICRSOFT se vad ok, cele DVD tot ok, dar la filmele divx am doua dungi negre in stinga si dreapta imaginii.Placa este 7600gt de la ASUS.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |