![]() |
| | #2001 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2002 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #2003 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
salutare am vazut in carf un lcd Samsung 32R71B care e la promotie si e la 3000 ROn se merita luat modelu ala sau se merita modelul nou de la samsung 32R81B care l-am vazut la 3600 RON am mai vazut la unele magazine ceva de genu BX care e diferenta fata de B simplu? | ||
|
| | #2004 (permalink) | ||
|
LecitinaH - clar modelul 32R81B este superior lui 32R71B o sa fiu injurat.. intrucit pina acum mi-au trecut prin mina 2 bucati 32r73bd te sfatuiesc sa-ti iei o plasma ![]() nu stiu de ce am ramas cu impresia ca lcd-urile nu-s chiar ''miezu''in materie de tv.. pe plasma se vede mai clar,culori mai ''calde'' nu se vede pixelat..etc Parerea mea..nu aruncati cu pietre
__________________ Look but don't touch. Touch, but don't taste. Taste, don't swallow The machine - C2D E8400@AC Freezer 7 PRO/ Samsung 920N/ 4 Gb ddr2 800 Corsair/ Gigabyte P35C-DS3R/ 1x320 gb, 1X400gb, 3x500gb, 1x500gb 32mb buffer/ 2 dvd-rw/ Leadtek 8800gt 512 ddr3/Creative platinum SE/ Carcasa Thermaltake Soprano - 2x coolere Nexus RealSilent 12"/ sursa THERMALTAKE 600W/ UPS APC 1400W@45 MINUTE BACK-UP POWER | |||
|
| | #2005 (permalink) | ||
|
cu siguranta ca s-a mai discutat (insa e prea mult de cautat, ar fi bine sa se desparta topicul asta in mai multe), am o nelamurire cu privire la geometria imaginii 16:9 sau 4:3 pe o plasma cu 1024x768 (4:3) de ex., ecranul fiind wide pixelii sint dreptunghiulari nu patrati nu ? in cazul asta o imagine 4:3 cum este afisata pe pixeli dreptunghiulari ? ca daca ar face 1:1 s-ar vedea wide ... logic ma gindesc ca trebuie sa ia imaginea sursa de 4:3, s-o scaleze in jos (spre 3:3 sau mai mic chiar, n-am calculat exact raportul) si s-o afiseze pe un numar mai mic de pixeli decit rezolutia ecranului, insa acei pixeli fiind dreptunghiulari o sa se vada o imagine 4:3 pe ecran cu benzi negre stinga dreapta ? corect sau nu ? similar o imagine 16:9 (de ex. 720p) se va scala la 4:3 (rezolutia ecranului) dar pixelii find dreptunghiulari o sa se vada 16:9 de fapt fara nici o banda pe nici o latura ... corect sau nu ? | |||
|
| | #2007 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Ne-ai bagat in ceata cu rationamentul asta! Forma pixelului nu are nicio legatura cu raportul imaginii, nu are cum sa influenteze acest raport. In manualul plasmei scrie despre formatele de imagine si ce face plasma cu ele. Vezi ca s-a mai scris anterior despre asta, la unele dvd-uri vei avea benzi negre orizontale si nu vei putea scapa de ele decat prin pierderea calitatii sau a scrisului. Dupa vreo luna de utilizare a plasmei te vei obisnui si vei sti care este cea mai buna metoda de vizionare a unui material. Last edited by vasib95; 11-05-2007 at 12:16. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #2008 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #2009 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Quote:
- rezolutie nesuportata (pe primul loc in cazul meu) - codec nesuportat (H263) - bitrate prea mare(merge cu intreruperi, sunet desincronizat) Cam astea sunt problemele cu playerul meu. | ||
|
| | #2013 (permalink) | ||
|
pai normal ca nu suporta pentru ca aia e rezolutia standardului PAL. ia-ti un dvd cu upscaling daca vrei rezolutie mai mare.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #2014 (permalink) | ||
| http://www.avstore.ro/ro/produse/vid...inch-Plasma-TV Samsungul asta cum de e cu ~1400 RON mai ieftin decit Panasonicul de mai jos, cica ar fi G10 ambele, chiar merita atita diferenta ? http://www.avstore.ro/ro/produse/vid...inch-Plasma-TV | |||
|
| | #2015 (permalink) | ||
|
LecitinaH in afara de specificatii e panelul de generatie mai noua (cauta pe net specificatii )deci..dupa cite vad eu 32r81b - greutate mai mica ,contrast mai mare ,brightness - mai mare,panel de generatie mai noua Samsung - LE-32R81B 32 inch LCD TV Technical specifications Aspect ratio 16:9 Diagonal 32 inch (82 cm) Resolution 1366 x 768 Contrast 8.000:1 Brightness 550 cd/m² Response time 8 ms View angle 178°/178° Sound 2 x 10 Watt Dimensions (HxWxD) 54,1 x 80,0 x 9,1 Weight 10,8 kg Warranty 2 years Samsung - LE-32R71B 32 inch LCD TV Technical specifications Aspect ratio 16:9 Diagonal 32 inch / 81 cm Optimal resolution WXGA (1366 x 768) Brightness 500cd/m² Contrast 5.000:1 View angle 178°/ 178° Sound RMS 2 x 10 Watt Weight 14,8 kg Warranty 2 years
__________________ Look but don't touch. Touch, but don't taste. Taste, don't swallow The machine - C2D E8400@AC Freezer 7 PRO/ Samsung 920N/ 4 Gb ddr2 800 Corsair/ Gigabyte P35C-DS3R/ 1x320 gb, 1X400gb, 3x500gb, 1x500gb 32mb buffer/ 2 dvd-rw/ Leadtek 8800gt 512 ddr3/Creative platinum SE/ Carcasa Thermaltake Soprano - 2x coolere Nexus RealSilent 12"/ sursa THERMALTAKE 600W/ UPS APC 1400W@45 MINUTE BACK-UP POWER | |||
|
| | #2017 (permalink) | ||
|
plasma (cel putin Panasonicu) trebuie sa aiba minim 10cm in orice directie in afara de spate unde minimul e 7cm. asta scrie in manual. din cite stiu samsungul respectiv nu stie decit de 60Hz. mergi pe Panasonic pentru ca mergi la sigur. pentru comparatii vezi pe lcd-compare.com
|
| | #2018 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2019 (permalink) | ||
|
mda, am mai citit si eu , Samsungul cu 100Hz e peste 5000 si el cit despre 70P fata de 71F, din ce am citit pe hdtvtest.co.uk 70Pul nu are 100Hz, din seria 70 doar E-ul are naspa cu distantele minime in jurul lui (cu toate ca ma asteptam oarecum), tre' sa ma gindesc bine la ce o sa fac | |||
|
| | #2020 (permalink) | ||
|
stie cineva care e treaba cu tv outul? am luat un cablu care are la un capat o mufa cu 7 pini pentru tv outul de la pc si la celalalt o mufa rca pentru video in din plasma. placa video e ati 9550. problema e ca imi afiseaza desktopul si atat. nici o iconita nici o aplicatie nimic. doar desktopul.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|