![]() |
| | #2041 (permalink) | ||
|
andymandy - dute in cpanelul placii video la setarile de monitoare.. 1 tre sa fie ATTACHED - PRIMARY bifat(monitorul in cazul tau) si al 2lea (tv-ul) tre sa fie ATTACHED -SECONDARY .. In caz ca nu merge incearca sa-i dai disable (cu click dreapta parca)la tv si dupa ce ai facut asta incearca sa-i dai enable (secondary - attached) din nou.. sper sa iti fie de folos ps- ai si functia de IDENTIFY care arata pe ecran un numar (1- principalul monitor si 2 -secundarul) ..vezi sa nu le fi inversat pozitia
__________________ Look but don't touch. Touch, but don't taste. Taste, don't swallow The machine - C2D E8400@AC Freezer 7 PRO/ Samsung 920N/ 4 Gb ddr2 800 Corsair/ Gigabyte P35C-DS3R/ 1x320 gb, 1X400gb, 3x500gb, 1x500gb 32mb buffer/ 2 dvd-rw/ Leadtek 8800gt 512 ddr3/Creative platinum SE/ Carcasa Thermaltake Soprano - 2x coolere Nexus RealSilent 12"/ sursa THERMALTAKE 600W/ UPS APC 1400W@45 MINUTE BACK-UP POWER | |||
|
| | #2043 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | Quote:
37PV70 meu are 1024x720. | ||
|
| | #2045 (permalink) | ||
|
Cat de praf e site-ul oficial panasonic.ro! Au pus baietii rezolutia standard a lcd-urilor panasonic (1366x768). Sunteti praf!!! Rezolutiile native ale plasmelor PV70 g10 sunt: 37" - 1024x720 42" - 1024x768 50" - 1366x768 (doar pe asta au nimerit-o!) Rusinica Panasonic RO! PS: @fyl vezi ca tu ai facut o confuzie referitoare la modelul cu tuner digital (PX70) ce se vinde in vest si care nu are in meniu optiunea de 100Hz dupa cum zic posesorii din UK. Sa stii ca doar optiunea lipseste, el fiind setat din firmware la 100Hz, altfel s-ar fi dus englezu' la centrul de unde l-a luat si il spargea in cap vanzatorului daca mergea numai pe 50Hz.
__________________ Life, don't talk to me about life...Don't PANIC!!! | |||
|
| | #2046 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: BUCURESTI |
PS: @fyl vezi ca tu ai facut o confuzie referitoare la modelul cu tuner digital (PX70) ce se vinde in vest si care nu are in meniu optiunea de 100Hz dupa cum zic posesorii din UK. Sa stii ca doar optiunea lipseste, el fiind setat din firmware la 100Hz, altfel s-ar fi dus englezu' la centrul de unde l-a luat si il spargea in cap vanzatorului daca mergea numai pe 50Hz.[/quote] si eu sint nedumerit,care e diferenta intre 42pv70 si 42px70 sau 42pv60,care e mai bun? pe av forums se discuta 90% (la plasmele de la panasonic de 42")de modelul 42px70 si 42pv60. | ||
|
| | #2047 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Pentru cine mai are probleme in aprecierea distantelor si diagonalelor, revin cu o poza: asta vede ochiul cand se uita la un tv de 42, de la o distanta de 2,5m(am folosit blitul ptr. ca batea lumina). Apreciati voi daca tv-ul este mare sau mic. Mai pun o poza cu sistemul original de "ancorare" a plasmei, care de altfel este recomandat si in manual.
| ||
|
| | #2048 (permalink) | ||
| Quote:
Toate modelele PV70P comercializate oficial/alb in romania contin stand piedestal, indiferent de diagonala; Colegii tăi ori nu au achiziţionat varianta P, ori daca au luat P-ul atunci sunt doua explicatii: -l-au luat de afara, unde este posibil sa fie alta mancare de peşte (deşi nu cred); -dealerii din .ro de unde l-au luat sunt neserioşi şi le-au tras o mica teapa scoţându-le piedestalul din pachet (am mai auzit de deastea). Este simplu de verificat, trebuie sa consulte manualul unde sunt date toate componentele ce vin din fabrica in cutie (what's inside the box); Referitor la rezolutii, acestea sunt 100% dupa cum urmeaza: 37PV70P/PV700P = 1024x720; 42PV70P/PV700P = 1024x768; 50PV70P/PV700P = 1366x768; 42PZ700 = 1920x1080; 50PZ700 = 1920x1080; etc. Nu va mai luati dupa site-ul panasonic.ro, se stie ca informatiile de acolo sunt gresite frecvent. Asta este, sunt imbecili. Ei de fapt cu rezolutiile "1366x768/1024x768/1024x720" au vrut sa spuna ca sunt pentru "50PV70P/42PV70P/37PV70P" (identic pentru seria PV700P) numai ca au omis acest lucru. Asa trebuie interpretata informatia de acolo. Nu exista doua sau trei rezolutii diferite pentru aceiasi diagonala de plasma. Sper ca e totul clar. Ah, si referitor la PX70 vs PV70: singura diferenta este tunerul digital vs tuner analogic, nimic altceva. La noi nu este implementat inca digitalul deci este nonsens sa vinzi PX70 in romania. Alte diferente nu sunt, PX70 are si el 100Hz, etc ... | |||
|
| | #2049 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Hai sa lamurim care e treaba cu cei 100Hz. Functia asta este disponibila numai pentru receptia TV-analogic clasic. Se activeaza in 50 sau 100Hz dupa dorinta numai cind se receptioneaza un post tv pe cablu sau antena aeriana, nu pe intrarile AV. Tv-urile cu DVB-T nu au nevoie de asa ceva, transmisia digitala nu se face cu 50 cadre interlaced. Diferenta pe semnal TV analogic intre 50 si 100 consta, ca si la tv-urile clasice CRT dotate cu 100Hz, in reducerea flikerului imaginea nu mai are tendinta de a clipi.Oricum imaginea plasmei sau a LCD nu clipeste ca un CRT modul de afisare fiind progresiv dar totusi la diagonale mari peste 42" se observa un usor clipit iar activarea acestei optiuni reduce sau elimina complet asta. Pe intrarile AV atit digitale cit si anlogice aceasta functie nu este disponibila nefiind necesara. | ||
|
| | #2051 (permalink) | ||
| ||
|
| | #2052 (permalink) | ||
| Quote:
)Bineinteles ca exista DVB-T in Romania. Ca nu-l prinde toata lumea asta e altceva, insa cu un tuner digital integrat si o sirma nenorocita tot prind cristal in Bucuresti atunci cind pica nenorocirea de cablu. | |||
|
| | #2054 (permalink) | ||
Si ma rog cum activezi 100Hz pe HDMI? Ai intrat in setari cind esti pe HDMI? apare acolo optiunea 100Hz? Pe HDMI iti apare pe ecran tipul semnalului 720p,1080i,1080p si nu poti modifica nimic ca frecventa din panou, pe VGA poti seta frecventa din sursa in limitele acceptate tot fara sa poti modifica nimic din panou. | ||
|
| | #2055 (permalink) | ||
Care e partea care ti se pare neobisnuita? Ai acest model (Pv70) si al tau nu te lasa sa schimbi pe HDMI refreshul? ![]() Din cate stiu eu, una e ce intra in TV si alta e ceea ce iasa. | ||
|
| | #2056 (permalink) | ||
Exact, intra in setup cind esti pe conexiunea HDMI si verifica daca exista acolo optiunea 100Hz... Iti garantez ca nu exista am incercat citeva modele PV 70, nu exemplare, functia asta este strict legata de receptia tv unde efectul este vizibil , dramatic si usor de observat prin comutare succesiva 50-100hz. Ai incercat sa vezi ca pe orice intrare AV nu ai ce sa comuti succesiv?Nu considera faptul ca daca iti apare cind esti pe un canal tv ramine pe orice intrare. | ||
|
| | #2057 (permalink) | ||
| ||
|
| | #2058 (permalink) | ||
Eu am testat azi din nou pe 42PV70P si exista optiunea de a seta 50 sau 100Hz pe intrarile HDMI, Component, AV2/S-Video, DAR... fara semnal, intrarea AV1/RGB nu are aceasta optiune. Dupa ce se aplica semnal pe aceste intrari, optiunea asta dispare din meniul setup al acelei intari, imaginea fiind mereu pe 100Hz fara clipire si fara posibilitatea de schimbare. Poate cineva confirma sau infirma comportamentul asta sau e vorba de un bug. | ||
|
| | #2059 (permalink) | ||
| Quote:
Mai sunt LG-urile, cel putin cele din seria LC. Or mai fi si altele, daca mai stie cineva vreunu va rog sa ne ziceti ca ma intereseaza shi pe mine. De exemplu westwood ala de 17 mil duce 1366x768? Stie cineva ? Ca Myria v-am povestit ca am testat si nu duce.
__________________ Ecchi nano wo ikenai to omoimasu ! (being ecchi is bad ) .... hehehe da de ce oare nu pot sa ma abtzin :P | |||
|
| | #2060 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 | Quote:
Te rog sa imi explici si mie cum prinzi tu nenorocitele alea de canale digitale cu o sarma nenorocita, ca eu folosesc o antena de camera nenorocita, stau in nenorocitul asta de Bucuresti, in nenorocita de Piata Pache Protopopescu, adica fix langa nenorocitul asta de PROTV. Si sa fiu al naibii daca prind vreo imagine cu SONY-ul asta BRAVIA KDL 32V2500. Pe PROTV SD/HD aud dar nu vad, pe celelalte canale nimic. Iar semnalul este 100% (pe PROTV ar fi chiar culmea sa nu fie, ca daca arunc un bat de la mine, ajunge fix in capul lui Sarbu) | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|