![]() |
| | #2062 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | Quote:
| ||
|
| | #2063 (permalink) | ||
| Quote:
Restul programelor din pachetul DVB-T se prind pe canalul 54, iti trebuie in mod obligatoriu antena externa (chiar daca e si o sirma, dar trebuie scoasa afara), cu cea de camera nu prinzi. | |||
|
| | #2065 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: orasul de 5 stele |
de Philips 42PF5331 ce ziceti ? merita ? nu merita ? l-am gasit cu 3700 RON la un magazin online. cu tot cu transport ar fi pe la 3800 RON. cum are calitatea imaginii ? am vazut ca nu are tuner decat analog si nici conexiune DVI sau VGA, dar pc-ul poate fi totusi conectat prin YUV. dar in principal ma intereseaza calitatea imaginii, daca are tot ce-i trebuie unei imagini de buna calitate, luminozitate mare, un negru puternic (nu sters), stiu ca la CRT cel putin Philips erau buni la asa ceva, sa aiba contrast bun, sa nu aiba ghosting sau alte artefacte, mai stiu eu ce imperfectiuni. multumesc.
__________________ Mucha Lucha ! | ||
|
| | #2066 (permalink) | ||
|
puricele , seria 5331 e budget , seriile 7 si 9 sunt adevarata valoare Philips LCD. Daca vrei o solutie pentru TV si optional HD eu zic sa mergi pe 37PV70. Cel mai bine da o tura prin domo si MG/Altex/Flanco etc si ai sa te convingi singur de calitatea imaginii. Asta daca nu au surse crappy (cum se intampla de obicei). | |||
|
| | #2067 (permalink) | ||
|
Am vazut in Metro LG 32LE2R la vreo 22mil si 37LE2R la 30mil (cu tot cu TVA). Am tot vrut sa vad 37LE2R-ul dar nu s-a putut desi venisem inarmat cu laptopul. Mi-a zis omu de la raion ca nu are de un sa-l bage in priza.......no comment. Din pacate nu prea am gasit pe net info, cu ce sunt mai proaste fata de seria LC ? Merg 1366x768 ?
__________________ Ecchi nano wo ikenai to omoimasu ! (being ecchi is bad ) .... hehehe da de ce oare nu pot sa ma abtzin :P | |||
|
| | #2068 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Quote:
| ||
|
| | #2069 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Bucuresti |
Ciudat am mai incercat inca un exemplar de 42PV70 si la fel cu semnal HDMI nu ai posibilitatea sa selectezi 50HZ sa flickere, practic in meniul de setup dispare optiunea asta cu semnal din PC pe cablu DVI-HDMI.
| ||
|
| | #2070 (permalink) | ||
|
salutare ! am citit acest thread si m-am pierdut sincer nu prea am inteles nimic ...pentru simplu fapt ca aspectul LCD vs. PLASMA ma depaseste !As dori daca se poate un sfat / parere in legatura cu achizitia de PLASMA sau LCD. In primul rand vreau sa cumpar si nu stiu catre ce sa ma indrept ![]() PLASMA sau LCD ?! 1. Va fii folosit mai mult pentru redarea filmelor pe DVD 2. Pentru DOLCE 3. Poate in viitor si pt. filme in HD ...dar din cate ma pricep eu la HD ...cred ca 720p este suficient ! 4. Suma disponibila 4000 RON 5. Nu mai mare de 82 / 88 cm ![]() Multumesc frumos !
__________________ Abit AW9D || Intel Core2 Duo E6400 Dual Core || 4GB@800Mhz A-DATA Extreme Edition|| 640GB Seagate+Maxtor SATA-2 16MB 7200.10 || ASUS GTX 260 || | |||
|
| | #2072 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- BlackSoul/ Pentru ce vrei tu, cea mai buna alegere este plasma, cea mai mica fiind de 37" de la Panasonic(de fapt e singura). Sa fim seriosi, intre 88 si 94 cm, mai ales pe diagonala,nu e mare diferenta. Last edited by vasib95; 17-05-2007 at 12:49.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #2073 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | Quote:
| ||
|
| | #2074 (permalink) | ||
| Quote:
ca marci: Panasonic sau Samsung ![]() VASIB95: ce modele de LCD recomanzi de la Panasonic Ca la plasma ai zis ca 1 sg model la Panasonic la marimea aia
__________________ Abit AW9D || Intel Core2 Duo E6400 Dual Core || 4GB@800Mhz A-DATA Extreme Edition|| 640GB Seagate+Maxtor SATA-2 16MB 7200.10 || ASUS GTX 260 || | |||
|
| | #2076 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
BlackSoul> Nu prea stiu ce LCD sa-ti recomand, eu m-am orientat spre plasma, tinand cont la ce o folosesc. Cu ceva timp in urma cochetam si eu cu ideea unui LCD dar cand am vazut cum merge pe semnal tv am renuntat. Din ce am rasfoit in acea perioada, in afara de Sony si Samsung ar fi bine sa iei in calcul si Sharp, care este cel mai mare producator de LCD-uri. Parca in RO gasesti numai la Neomax, au design fain, caracteristici destul de bune, dar sunt cam scumpe. Vezi si tu!
| ||
|
| | #2077 (permalink) | ||
|
Este cineva care sa foloseasca zilnic un LCD-Tv de 32" pe post de monitor PC??? Se poate utiliza fara probleme??? As vrea un monitor mare, ptr filme, jocuri, PS3 dar care sa poata fi folosit si ca monitor pentru internet ceva documente etc??? Va fi folosit cam 30% jocuri, 50% filme, restul internet, PC stuff. Este realizabila treaba??? Sau mai bine sa ma linistesc si sa iau un monitor de 24"? De cand ma stiu vreau un monitor cat mai mare, am avut CRT de 14" de 19", LCD de 17", de 19" in prezent LCD 20,1". Orice sfat este bine primit si apreciat.
| |||
|
| | #2078 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 | Quote:
Quote:
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |