Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-05-2007, 09:47   #2061 (permalink)
Registered User

lord_dark's Avatar

Samsung 32s81b se mai gaseste si in alta parte in afara de AVStore? Ca nu prea imi inspira incredere site-ul lor???

lord_dark is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2007, 11:52   #2062 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by lord_dark View Post
Samsung 32s81b se mai gaseste si in alta parte in afara de AVStore? Ca nu prea imi inspira incredere site-ul lor???
http://domo.ro/Audio-Video/Televizoa...Samsung_32S81B

marriouss is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2007, 14:54   #2063 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Quote:
Originally Posted by jazzy View Post
Te rog sa imi explici si mie cum prinzi tu nenorocitele alea de canale digitale cu o sarma nenorocita, ca eu folosesc o antena de camera nenorocita, stau in nenorocitul asta de Bucuresti, in nenorocita de Piata Pache Protopopescu, adica fix langa nenorocitul asta de PROTV. Si sa fiu al naibii daca prind vreo imagine cu SONY-ul asta BRAVIA KDL 32V2500. Pe PROTV SD/HD aud dar nu vad, pe celelalte canale nimic. Iar semnalul este 100% (pe PROTV ar fi chiar culmea sa nu fie, ca daca arunc un bat de la mine, ajunge fix in capul lui Sarbu)
ProTV nu mai emite DVB-T decit HD incepind din ianuarie. Stream-ul este MPEG4 deci n-ai cum sa-l prinzi cu tunerul digital din bravia, care e MPEG2.
Restul programelor din pachetul DVB-T se prind pe canalul 54, iti trebuie in mod obligatoriu antena externa (chiar daca e si o sirma, dar trebuie scoasa afara), cu cea de camera nu prinzi.

dtancu is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2007, 15:45   #2064 (permalink)
Registered User

BlueWaver's Avatar

Quote:
Mai au si la MG .

BlueWaver is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2007, 17:06   #2065 (permalink)
Registered User

de Philips 42PF5331 ce ziceti ? merita ? nu merita ? l-am gasit cu 3700 RON la un magazin online. cu tot cu transport ar fi pe la 3800 RON. cum are calitatea imaginii ? am vazut ca nu are tuner decat analog si nici conexiune DVI sau VGA, dar pc-ul poate fi totusi conectat prin YUV. dar in principal ma intereseaza calitatea imaginii, daca are tot ce-i trebuie unei imagini de buna calitate, luminozitate mare, un negru puternic (nu sters), stiu ca la CRT cel putin Philips erau buni la asa ceva, sa aiba contrast bun, sa nu aiba ghosting sau alte artefacte, mai stiu eu ce imperfectiuni. multumesc.

puricele is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2007, 17:24   #2066 (permalink)
Registered User

BlueWaver's Avatar

puricele , seria 5331 e budget , seriile 7 si 9 sunt adevarata valoare Philips LCD.
Daca vrei o solutie pentru TV si optional HD eu zic sa mergi pe 37PV70.
Cel mai bine da o tura prin domo si MG/Altex/Flanco etc si ai sa te convingi singur de calitatea imaginii. Asta daca nu au surse crappy (cum se intampla de obicei).

BlueWaver is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2007, 00:22   #2067 (permalink)
Registered User

tzur's Avatar

Am vazut in Metro LG 32LE2R la vreo 22mil si 37LE2R la 30mil (cu tot cu TVA). Am tot vrut sa vad 37LE2R-ul dar nu s-a putut desi venisem inarmat cu laptopul. Mi-a zis omu de la raion ca nu are de un sa-l bage in priza.......no comment.

Din pacate nu prea am gasit pe net info, cu ce sunt mai proaste fata de seria LC ?

Merg 1366x768 ?

tzur is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2007, 08:10   #2068 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by florica View Post
Eu am testat azi din nou pe 42PV70P si exista optiunea de a seta 50 sau 100Hz pe intrarile HDMI, Component, AV2/S-Video, DAR... fara semnal, intrarea AV1/RGB nu are aceasta optiune.
Dupa ce se aplica semnal pe aceste intrari, optiunea asta dispare din meniul setup al acelei intari, imaginea fiind mereu pe 100Hz fara clipire si fara posibilitatea de schimbare.
Poate cineva confirma sau infirma comportamentul asta sau e vorba de un bug.
Nu e chiar asa. Am verificat si eu aseara la 42PV70P. Daca ai semnal pe HDMI te duci la Meniu>Frecventa afisare cadre. Aici poti seta 100 sau 50 Hz. Daca il pui pe 50, flick la greu, asa ca tot timpul sta pe 100.

vasib95 is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2007, 10:43   #2069 (permalink)
Registered User

Ciudat am mai incercat inca un exemplar de 42PV70 si la fel cu semnal HDMI nu ai posibilitatea sa selectezi 50HZ sa flickere, practic in meniul de setup dispare optiunea asta cu semnal din PC pe cablu DVI-HDMI.

florica is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2007, 10:59   #2070 (permalink)
Registered User

BlackSoul's Avatar

salutare !

am citit acest thread si m-am pierdut sincer nu prea am inteles nimic ...pentru simplu fapt ca aspectul LCD vs. PLASMA ma depaseste !

As dori daca se poate un sfat / parere in legatura cu achizitia de PLASMA sau LCD.

In primul rand vreau sa cumpar si nu stiu catre ce sa ma indrept

PLASMA sau LCD ?!

1. Va fii folosit mai mult pentru redarea filmelor pe DVD
2. Pentru DOLCE
3. Poate in viitor si pt. filme in HD ...dar din cate ma pricep eu la HD ...cred ca 720p este suficient !

4. Suma disponibila 4000 RON

5. Nu mai mare de 82 / 88 cm

Multumesc frumos !
Abit AW9D || Intel Core2 Duo E6400 Dual Core || GEIL Value DDR-2 kitt dual channel 4 x 512MB PC2-5300 || 640GB Seagate+Maxtor SATA-2 16MB 7200.10 || LEADTEK 8800 GTS 320 MB || DVD-RW LG GSA-4167B || SB 5.1 || Logitech UltraX & Mouse Genius LASER Ergo 525 || Samsung SyncMaster 940BF || Antec NSK6000+Sirtec HPC-460W ||

BlackSoul is offline    Send Message via Google Talk to BlackSoul Send Message via Xfire to BlackSoul Reply With Quote
Old 17-05-2007, 12:14   #2071 (permalink)
Registered User

Dca numai 82/88, atunci s-ar putea Plasma sa sara din schema (mai mici de 37" - 94cm mai greu).

Old 17-05-2007, 12:49   #2072 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by florica View Post
Ciudat am mai incercat inca un exemplar de 42PV70 si la fel cu semnal HDMI nu ai posibilitatea sa selectezi 50HZ sa flickere, practic in meniul de setup dispare optiunea asta cu semnal din PC pe cablu DVI-HDMI.
Tocmai aici s-ar putea sa fie problema, daca ai pus semnal pe HDMI din PC. La mine, semnalul pe HDMI provine din home cinema.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
BlackSoul/ Pentru ce vrei tu, cea mai buna alegere este plasma, cea mai mica fiind de 37" de la Panasonic(de fapt e singura). Sa fim seriosi, intre 88 si 94 cm, mai ales pe diagonala,nu e mare diferenta.

Last edited by vasib95; 17-05-2007 at 12:49.. Reason: Automerged Doublepost

Old 17-05-2007, 13:12   #2073 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by vasib95 View Post
Tocmai aici s-ar putea sa fie problema, daca ai pus semnal pe HDMI din PC. La mine, semnalul pe HDMI provine din home cinema.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
BlackSoul/ Pentru ce vrei tu, cea mai buna alegere este plasma, cea mai mica fiind de 37" de la Panasonic(de fapt e singura). Sa fim seriosi, intre 88 si 94 cm, mai ales pe diagonala,nu e mare diferenta.
(PC)DVI->HDMI cu 37PV70 si tot se poate schimba refreshul.

Old 17-05-2007, 13:23   #2074 (permalink)
Registered User

BlackSoul's Avatar

Quote:
Originally Posted by marriouss View Post
Dca numai 82/88, atunci s-ar putea Plasma sa sara din schema (mai mici de 37" - 94cm mai greu).
mda...si eu ma gandeam la LCD

ca marci: Panasonic sau Samsung

VASIB95:

ce modele de LCD recomanzi de la Panasonic

Ca la plasma ai zis ca 1 sg model la Panasonic la marimea aia
Abit AW9D || Intel Core2 Duo E6400 Dual Core || GEIL Value DDR-2 kitt dual channel 4 x 512MB PC2-5300 || 640GB Seagate+Maxtor SATA-2 16MB 7200.10 || LEADTEK 8800 GTS 320 MB || DVD-RW LG GSA-4167B || SB 5.1 || Logitech UltraX & Mouse Genius LASER Ergo 525 || Samsung SyncMaster 940BF || Antec NSK6000+Sirtec HPC-460W ||

BlackSoul is offline    Send Message via Google Talk to BlackSoul Send Message via Xfire to BlackSoul Reply With Quote
Old 17-05-2007, 14:02   #2075 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

LCD Panasonic nu e o alegere nemaipomenita.
Samsung sau Sony as zice. Un Bravia 32V2500 sau un Samsung 32S81

dtancu is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2007, 14:17   #2076 (permalink)
Registered User

BlackSoul> Nu prea stiu ce LCD sa-ti recomand, eu m-am orientat spre plasma, tinand cont la ce o folosesc. Cu ceva timp in urma cochetam si eu cu ideea unui LCD dar cand am vazut cum merge pe semnal tv am renuntat. Din ce am rasfoit in acea perioada, in afara de Sony si Samsung ar fi bine sa iei in calcul si Sharp, care este cel mai mare producator de LCD-uri. Parca in RO gasesti numai la Neomax, au design fain, caracteristici destul de bune, dar sunt cam scumpe. Vezi si tu!

Old 17-05-2007, 15:12   #2077 (permalink)
Registered User

lord_dark's Avatar

Este cineva care sa foloseasca zilnic un LCD-Tv de 32" pe post de monitor PC??? Se poate utiliza fara probleme??? As vrea un monitor mare, ptr filme, jocuri, PS3 dar care sa poata fi folosit si ca monitor pentru internet ceva documente etc??? Va fi folosit cam 30% jocuri, 50% filme, restul internet, PC stuff. Este realizabila treaba??? Sau mai bine sa ma linistesc si sa iau un monitor de 24"? De cand ma stiu vreau un monitor cat mai mare, am avut CRT de 14" de 19", LCD de 17", de 19" in prezent LCD 20,1". Orice sfat este bine primit si apreciat.

Old 17-05-2007, 16:22   #2078 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by dtancu View Post
ProTV nu mai emite DVB-T decit HD incepind din ianuarie. Stream-ul este MPEG4 deci n-ai cum sa-l prinzi cu tunerul digital din bravia, care e MPEG2.
Restul programelor din pachetul DVB-T se prind pe canalul 54, iti trebuie in mod obligatoriu antena externa (chiar daca e si o sirma, dar trebuie scoasa afara), cu cea de camera nu prinzi.
Multumesc. Credeam ca prinzi cu sarma in casa... chiar ma gandeam ca m-am intors la epoca in care mi se spunea sa infig o furculita in televizor si voi prinde TVR. O sa scot un cablu pe balcon cu antena de camera..

Quote:
Este cineva care sa foloseasca zilnic un LCD-Tv de 32" pe post de monitor PC??? Se poate utiliza fara probleme??? As vrea un monitor mare, ptr filme, jocuri, PS3 dar care sa poata fi folosit si ca monitor pentru internet ceva documente etc??? Va fi folosit cam 30% jocuri, 50% filme, restul internet, PC stuff. Este realizabila treaba??? Sau mai bine sa ma linistesc si sa iau un monitor de 24"? De cand ma stiu vreau un monitor cat mai mare, am avut CRT de 14" de 19", LCD de 17", de 19" in prezent LCD 20,1". Orice sfat este bine primit si apreciat.
Eu de vreo doua luni il folosesc foarte mult ca monitor pt PC, in special internet, HD, dar ma mai si joc din cand in cand. Sunt multumit.

jazzy is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2007, 18:45   #2079 (permalink)
Registered User

lord_dark's Avatar

Quote:
Originally Posted by jazzy View Post
Eu de vreo doua luni il folosesc foarte mult ca monitor pt PC, in special internet, HD, dar ma mai si joc din cand in cand. Sunt multumit.
Ce model de Lcd ai?

Old 18-05-2007, 00:40   #2080 (permalink)
Registered User

Quote:
Ce model de Lcd ai?
Asa cum am spus cu o pagina in urma: SONY Bravia 32V2500. Foarte multumit de el si pe BoomTV si pe DVD player si pe PC. Distanta de vizionare cca 2,5 m

jazzy is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules