![]() |
| | #2101 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | Quote:
| ||
|
| | #2102 (permalink) | ||
|
uite ma la americani ce oferte misto au http://www.vizio.com/products/detail...llevia%201080P-------------------- Editare ulterioară -------------------- am facut si eu niste poze la imaginea de pe proiector .au iesit cam naspa pt k nu am stiut sa setez bine aparatul, am folosit iso 800 , white balance auto si rezolutia maxima .. o sa mai incerc o tura dak ma ajuta cineva cu niste setari bine pt aparat ![]() http://picasaweb.google.com/phatsua/Proiector
__________________ no sig Last edited by phat_sua; 20-05-2007 at 20:37.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2104 (permalink) | ||
|
Samsonics -> Maqma alea cre ca sunt facute in germania, intra pe ebay.de si o sa vezi fenomenul.... skortzy -> dupa parerea mea mai bine 32R71B decat 32S81, are scalere si procesari mai bune, si costa 30 mil la carfour. L-am vazut si am cam fost impresionat, fata de celelalte expuse era WOW!!!! Tuturor celor care vor sa-si ia pt PC & filme -> Dupa multe deliberari si stress, eu am decis sa-mi iau Dell de 24" (stiu e mai mult monitor....). + 1920x1200 nativ, DVI + scalere destul de bune pt rez mai mici, il poti seta 1360x768 sau cat vrei tu si stai la 1-1.5m de el si-l folosesti tot ca monitor. + intrari Video, S-Video, Component + culori, contrast, sharpness, cam tot ce inseamna imagine/DVI este IMPECABIL. - pe VGA la 1920x1200 are umbra, ori ce cablu ai folosi. (o fi de la placa mea, nu stiu sigur) - nu are HDMI - NU ARE TUNER - NU ARE BOXE - NU STIE NTSC 60HZ / VIDEO, Component (si jocurile de PS2 cam asa se gasesc pe net...) .Concluzie .... nu po sa le ai pe toate, am ales 24" 1920x1200 pt ca fac grafica. Altfel, din lungul meu stress am ajuns la concluzia asa cum am mai zis si mai sus ca Samsung seria R sunt cam tari, si S81 par ok si merg bine la 1366x768 si ar mai fi LG-urile. Cam asta e, imi iau la revedere de la thread, mi-a placut ca s-au spus multe lucruri utile & tips&tricks, enjoy de big screens u all !!!!!!LE: Ballto -> Vezi LG 37LE2R la METRO, fix 30 era parca. Desi, asa cum ziceam mai devreme ...
__________________ Ecchi nano wo ikenai to omoimasu ! (being ecchi is bad ) .... hehehe da de ce oare nu pot sa ma abtzin :P | |||
|
| | #2105 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: orasul de 5 stele | Quote:
merci de sfat pentru 37pv70p. in timisoara nu l-am gasit niciunde insa. avem si noi mg.
__________________ Mucha Lucha ! | ||
|
| | #2106 (permalink) | ||
|
super dell-ull ala pt cineva care are activitate principala grafica si restul vin pe locul 2. Ce ai trecut tu acolo la minusuri .. nu are tuner si boxe, nu sunt minusuri, nici eu nu am la proiector boxe si tuner si am rezolvat cu un tuner stand alone si cu niste logitech-uri asa k merge
__________________ no sig | |||
|
| | #2108 (permalink) | ||
|
Da, m-a batut si pe mine gindul cu Dell-ul de 24" pt PC-ul de acasa. Am renuntat fiindca la 1920x1200 nativ iti trebuie o placa grafica de 20 mil minimum ca sa iti tina rezolutia nativa in jocuri. Si n-ar fi asta marea problema acum, ca oricum am un X1950xtx, insa in timp trebuie sa investesti enorm in placi grafice daca vrei sa tii monitorul ala. Cred ca monitorul ala in ziua de azi pe Vanguard de exemplu nici cu un 8800 GTX nu ti-l ruleaza cum trebuie in high pe 1920x1200 | |||
|
| | #2110 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Eu as alege un LCDTv pentru diagonala mai mare (cu banii de pe Dell gasest un 26-32"). Dar mai depinde si de prioritatile fiecaruia, majoritar PC iei lcd monitor, majoritar entertainment - lcdtv. Apropo 32" 1080p exista in Romania??? Aveti idee pe unde si cam la ce preturi? Last edited by lord_dark; 21-05-2007 at 12:02.. | |||
|
| | #2111 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Problema este evidenta, orice alta rezolutie decit cea nativa se vede groaznic. Binenteles ca sint destui care nu fac mare diferenta, fiind furati de peisaj, dar crede-ma orice monitor LCD ce nu este folosit in rezolutia nativa este cumplit. | ||
|
| | #2118 (permalink) | ||
|
Eu ti-as recomanda 32R71B daca il mai gasesti la 30 mil in Carrefour! | |||
|
| | #2119 (permalink) | ||
|
lord_dark, ca panel nu sunt diferente intre Bravia S si Samsung R/S. Diferentele sunt la procesorul de imagine (Bravia Engine vs. DNIe). Aici fiecare cu preferintele lui, personal mi se pare DNIe mult mai slab decit Bravia Engine, contrastul ala dinamic ma ucide la DNIe. Daca insa nu te intereseaza foarte mult sa ai o mie de setari de imagine atit pe digital cit si pe analog, nu prea conteaza daca iei Samsung sau Sony. Eu ramin la parerea mea ca cea mai buna alegere era 32V2500, dar iese din buget Contrast 1700:1 e o chestie totusi.
| |||
|
| | #2120 (permalink) | ||
|
Intr-adevar DNIe e praf in ochi pe langa Bravia Engine. dtancu , sunt diferente intre S si R de la sammy. De ex S-urile noi au panel-urile de la R71 daca nu ma insel , pe cand R-urile noi (81/86/88) au S-PVA cu WCG 130% si CCFL. lord_dark , tu pe ce sursa vei folosi in cea mai mare proprtie TV-ul ? | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|