Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 29-05-2007, 22:42   #2201 (permalink)
Registered User

XVanish's Avatar

Bun, atunci pot lua linistit un Bandridge HDMI-DVI de vreo 7 metri cat ar fi ideal pentru mine... desi daca bine tin minte de la 5 metri sare direct la 10 metri... prroblema e alta si anume: nu am MG la mine in orash dar in schimb am Altex care sunt importatori de Bandridge... am fost la ei si mai mare de 2-3 metri nu au si nici pe comanda nu-mi pot aduce... de aceea am si postat... ma gandeam ca a cumparat careva recent sa aflu de unde... sau stiti careva unde au pe stoc sau pe comanda ceva kalumea...

Am gasit la mine in orash destule dar de alea naspa si nu ma risc... dau banul dar sa stiu ca nu am probleme... folosesc VGA-ul pana gasesc...

@phat_sua: iti multumesc pentru intentie dar sincer as prefera sa-l iau de nou sigilat... parca m-as simti mai bine asa...

Daca stiti careva va rog sa postati.

Multumesc!
Asus P5B Deluxe/WiFi-AP Edition, Intel Core 2 Duo E6600, 2x1024 DDR2 800MHz A-DATA Vitesta Extreme Edition,
EVGA e-GeForce 8600 GTS SLI, SB Creative Audigy 4 SE, case LIAN-LI PC-A10B, Water cooling kit Alphacool modificat...

XVanish is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2007, 01:26   #2202 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

Quote:
Originally Posted by razvan78 View Post
vasib95 mersi de raspuns,am luat stand http://www.avioxx.com model AX T02-125,se potriveste super cu tv-ul.
phat ai postat in acelasi minut cu mine:P,apropo ai gasit adaptor digital optical/coaxial pt ps3?
unde ai gasit standul asta?
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2007, 08:30   #2203 (permalink)
Registered User

h0stile> Acele lanturi, care desi sunt rezistente se pot taia cu un patent, nu fac parte din pachet, le-am luat de la un magazin de profil. In pachetul plasmei vei gasi niste piese mici din plastic, ca niste saibe, nu stiu cum sa le spun. Desfaci cele doua suruburi din colturile de sus, pui saibele si pui suruburile inapoi. Prin aceste saibe treci doua inele ( se gasesc cromate, destul de frumoase), prin care treci lantul. Cele doua inele sa fie ca cele de la chei, sa le poti scoate de pe lant daca e nevoie. Eu le-am prins de tocul de la geam, dar daca nu ai, poti lejer sa le prinzi in perete cu niste dibluri care sa aiba la capat un inel, stiu sigur ca se gasesc peste tot. Vezi ca in manual iti arata unde trebuie puse acele saibe si este indicata aceasta ancorare. Poti sa folosesti altceva in loc de lant, dar mie mi s-a parut mai usor asa si crede-ma ca ma simt mai confortabil daca stiu ca plasma este ancorata asa.

vasib95 is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2007, 10:50   #2204 (permalink)
Registered User

lenco's Avatar

@hostile: vezi ca o sa gasesti produse Avioxx in reteaua Altex. Eu am luat de la magazinul lor din Plazza una bucata stand Avioxx AX-T14 A2 (pe negru) la un pret de ~600ron. Se poate vedea in pozele puse de mine mai demult.

PS: o sa revin cat de curand cu setari optime (DVE) dupa rodajul plasmei mele (42-PV70p) pentru cei interesati... NU am avut timp pana acum dar sper sa-mi fac pana in weekend.

Numai bine!

lenco is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2007, 11:11   #2205 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

@h0stile n-am gasit adaptor , faceam si eu ce facea dtancu, adiq schimbam cablul manual intre cele 2 , ieri am vandut x360-ul insa asa k

la cabluri digitale astea de firma sunt hotzie, (ma rog tot unu deasta am si eu ) insa nu exista dif intre calitate la digital, ori ai semnal ori n-ai, dif sunt la calitatea fabricari. Poti sa iei de 10m linistit , afara folosesc si de 30 metri bajetzi

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 30-05-2007, 11:25   #2206 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by phat_sua View Post
insa nu exista dif intre calitate la digital, ori ai semnal ori n-ai, dif sunt la calitatea fabricari.
cine te-a mintit in halul asta? tocmai ca la digital sunt probleme mai mari ca la analogic la orice cablu. sa le vezi pe alea pentru echipamante audio ce probleme au.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2007, 11:27   #2207 (permalink)
sabre

Ballto's Avatar

Lume vreau si eu un tv lcd la max. 30 de mil. cu diagonala cea mai mare posibila la banii astia

Ballto is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2007, 11:59   #2208 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by h0stile View Post
Quote:
vasib95 mersi de raspuns,am luat stand http://www.avioxx.com model AX T02-125,se potriveste super cu tv-ul.
phat ai postat in acelasi minut cu mine:P,apropo ai gasit adaptor digital optical/coaxial pt ps3?
unde ai gasit standul asta?
lam luat din mg de la mall din vitan,la 5.5 mil eu zic ca e super ieftin si se potriveste cu tv-ul
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Picture 013.jpg
Views:	204
Size:	445.1 KB
ID:	227675  

Last edited by razvan78; 08-08-2007 at 22:51..

razvan78 is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2007, 12:02   #2209 (permalink)
Registered User

@h0stile n-am gasit adaptor , faceam si eu ce facea dtancu, adiq schimbam cablul manual intre cele 2 , ieri am vandut x360-ul insa asa k
raspunsul asta era pt mine,asa fac si eu:d

razvan78 is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2007, 12:24   #2210 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

Quote:
raspunsul asta era pt mine,asa fac si eu:d
da, era pentru tine raspunsul. eu din cauza asta imi iubesc boxele (logitech Z-5400). de fapt, din cauza asta am optat ptr ele si nu ptr Z-5500. am doua intrari optice, una folosita cu ps3u si una care isi asteapta cuminte elite-ul.

in alta ordine de idei, si mie trebuie sa-mi vina din state un cablu component de 35ft (10.6m). sper sa nu am probleme cu el. o sa leg placa video (8800GTS) de plasma prin component. motivul ptr care nu am cum sa folosesc VGA este ca am doua monitoare (in caz ca se intreaba cineva). sper sa pot seta 720p pe component si sper sa se vada bine. am cumparat si un cablu audio jack 3.5mm spdif - coaxial de 10m pe care il voi conecta la intrarea coaxiala a boxelor. cu asta am facut proba si se aude fff bine. cu putin noroc saptamina viitoare pun parchetu in toata casa si apoi pot sa ma apuc sa imi montez plasma, ps3u si boxele.

razva78, thanks, o sa ma duc si eu probabil saptamina viitoare sa imi iau un stand ca al tau. chiar imi place cum arata si tot pentru console intentionez sa il folosesc si eu, doar ca eu astept elite-ul (in mare parte din motive de racire, HDMI si culoare a consolei).

phat_sua, si nu te mai dai cu dusmanu nici cind apare elite-ul? imi vine greu sa cred

Ballto - o idee ar fi asta http://www.avstore.ro/ro/produse/vid...32-inch-LCD-TV pentru caracteristici vezi pe lcd-compare.com daca nu, vezi ca au mai scazut preturile pentru Sony Bravia. un 32V2500 cred ca gasesti pe la 30-33mil. oricum, nu cred ca te lipesti de un lcd cu o diagonala mai mare de 81cm in banii aia. abia de la 40mil in sus poti discuta de diagonale de 94cm in cazul lcdurilor, insa o plasma panny 42PV70P de 106cm o iei acu la 41mil, asa ca nu stiu daca merita.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

Last edited by h0stile; 30-05-2007 at 12:38..

Old 30-05-2007, 12:47   #2211 (permalink)
Registered User

XVanish's Avatar

Quote:
la cabluri digitale astea de firma sunt hotzie, (ma rog tot unu deasta am si eu ) insa nu exista dif intre calitate la digital, ori ai semnal ori n-ai, dif sunt la calitatea fabricari. Poti sa iei de 10m linistit , afara folosesc si de 30 metri bajetzi
Quote:
Originally Posted by Mandea View Post
Quote:
insa nu exista dif intre calitate la digital, ori ai semnal ori n-ai, dif sunt la calitatea fabricari.
cine te-a mintit in halul asta? tocmai ca la digital sunt probleme mai mari ca la analogic la orice cablu. sa le vezi pe alea pentru echipamante audio ce probleme au.
Hmmm... acum m-ati derutat cu totul
In cazul in care iau un cablu DVI-HDMI de 5-10 metri de calitate (Bandridge, Profigold, etc) o sa am sau nu probleme de calitate?
Asus P5B Deluxe/WiFi-AP Edition, Intel Core 2 Duo E6600, 2x1024 DDR2 800MHz A-DATA Vitesta Extreme Edition,
EVGA e-GeForce 8600 GTS SLI, SB Creative Audigy 4 SE, case LIAN-LI PC-A10B, Water cooling kit Alphacool modificat...

Old 30-05-2007, 13:36   #2212 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

Quote:
Originally Posted by XVanish View Post
Quote:
Quote:
Originally Posted by Mandea View Post
Quote:
Hmmm... acum m-ati derutat cu totul
In cazul in care iau un cablu DVI-HDMI de 5-10 metri de calitate (Bandridge, Profigold, etc) o sa am sau nu probleme de calitate?

cred ca te intereseaza ultima parte a acestui articol, excelent de altfel

http://www.audiolofftreport.com/dvi_hdmi.html

si in special partea asta

But with DVI or HDMI connectors, engineering and cable theory suggests that running lengths greater than 3 meters (about 10 feet) risks digital drop-outs and resulting pixelization.

Old 30-05-2007, 14:46   #2213 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by lenco View Post
@hostile: vezi ca o sa gasesti produse Avioxx in reteaua Altex. Eu am luat de la magazinul lor din Plazza una bucata stand Avioxx AX-T14 A2 (pe negru) la un pret de ~600ron. Se poate vedea in pozele puse de mine mai demult.

PS: o sa revin cat de curand cu setari optime (DVE) dupa rodajul plasmei mele (42-PV70p) pentru cei interesati... NU am avut timp pana acum dar sper sa-mi fac pana in weekend.

Numai bine!
Astept cu nerabdare, dupa ce a mers nu stiu de cate ori cate 12-14 ore pe zi cred ca am depasit 200 ore. Vezi sa fie niste setari OK nu numai scriptic ci si din punct de vedere al perceptiei vizuale. Nu ne e deloc indiferent ceea ce percepe cel mai important simt al omului! Multumiri de la cei interesati!

vasib95 is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2007, 17:50   #2214 (permalink)
Registered User

XVanish's Avatar

Quote:
cred ca te intereseaza ultima parte a acestui articol, excelent de altfel

http://www.audiolofftreport.com/dvi_hdmi.html

si in special partea asta

But with DVI or HDMI connectors, engineering and cable theory suggests that running lengths greater than 3 meters (about 10 feet) risks digital drop-outs and resulting pixelization.
Iti multumesc pentru link... mi-am facut o idee... unde gasesc un cablu DVI-HDMI bun de 5 metri? Nu stie nimeni?

De meniul de service pt PV70P nu se aude nimic?

Old 30-05-2007, 18:38   #2215 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

se zvoneste ca meniul de service nu se mai poate accesa decit cu o telecomanda speciala pe care o au ei la service. pina acum nu stiu de nici o metoda alternativa. ref cablu bun, eu in afara de mg nu stiu alt loc unde ai putea sa gasesti profigold.altex sau domo parca devenisera dealeri belkin deci ai putea sa incerci si pe la ei daca au magazine in baia mare. am inteles eu bine? vrei sa pui plasma pe tavan?

Old 30-05-2007, 21:56   #2216 (permalink)
Registered User

Gasesti cablu DVI-HDMI la Vitacom 5m noname la vreo 50 ron ... works fine for my

florica is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2007, 00:32   #2217 (permalink)
Registered User

XVanish's Avatar

Quote:
se zvoneste ca meniul de service nu se mai poate accesa decit cu o telecomanda speciala pe care o au ei la service. pina acum nu stiu de nici o metoda alternativa. ref cablu bun, eu in afara de mg nu stiu alt loc unde ai putea sa gasesti profigold.altex sau domo parca devenisera dealeri belkin deci ai putea sa incerci si pe la ei daca au magazine in baia mare. am inteles eu bine? vrei sa pui plasma pe tavan?
Cam nasol atunci cu meniul de service...

Am fost personal si la Altex (importator direct de Bandridge, Profigold) si in Kaufland la Domo si nu au... am insistat sa-mi aduca pe comanda dar nu am sanse... is satul deja de atatea drumuri si telefoane... parca ar fi vorba de un Ferrari nush de care... si ala l-as gasi mai repede... o sa sun maine si la MG ca pe site nu au nika...

Da, il montez pe tavan lucrez acum pe un suport ca sa-l pot misca stanga-dreapta si inclina sus-jos... sunt la calc majoritatea timpului care il petrec in casa si de aceea am zis ca fac un suport sa pot sa-l misc si spre calc si spre pat cred ca va iesi bine... orice sugestie sau modele (link-uri) sunt bine venite...

Quote:
Originally Posted by florica View Post
Gasesti cablu DVI-HDMI la Vitacom 5m noname la vreo 50 ron ... works fine for my
Cabluri noname am gasit o gramada dar am zis ca nu ma risc... acum daca tu zici ca merge bine nush ce sa mai zic... totusi de era vorba de 2-3 metri era altceva dar asa...

Prefer sa dau banul si sa dorm linistit

/later edit: stiti careva ce marca e HQ? am gasit cablul asta: http://www.vitacom.ro/product.aspx?p...distrcode%253d

Old 31-05-2007, 00:49   #2218 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

daca vrei ceva gata facut arunca un ochi p'aici

http://www.ombitaly.it/

distribuitor pentru Romania este o firma EuroNarcis cu depozite in Bucuresti, TG. Mures si Bacau. Poti sa te conversezi cu ei, insa iti vor zice sa te duci sa vezi ce modele au in depozit. Oricum o iei, tre sa faci un drum. Eu nu mi-am miscat inca fundu pina la Otopeni. Imi e groaza de nebunia care e la iesirea din Bucuresti, asa ca nu stiu sa-ti spun cam ce modele de pe site-ul OMB o sa gasesti. Eventual poti sa intrebi daca ei pot sa iti aduca ceva pe comanda.

http://www.suportitv.ro/home.htm

Old 31-05-2007, 00:57   #2219 (permalink)
Registered User

XVanish's Avatar

Talking

Iti multumesc... suporti de tavan gata facuti am gasit si eu o gramada dar sincer iti spun... nu am curaj sa pun o plasma de 42" pe un betzisor de ala de tavan si sa mai fie si mobil...

Old 31-05-2007, 10:50   #2220 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

e abureala aia cu 3 metri, de ex eu am bandridge-ul de 5 metri HDMI-DVI pt PS3 si merge absolut impecabil, aia in US au si de 10 si de 30m.

@h0stile am nevoie de 2 chesti pt a luat x360, IPTV si Age of Conan :P iar elite deala nu mi-ash luat nici in ruptul capului , mi se pare o prostie.. mare jmen ca are hdmi, jocurile tot pe component le joci si ala merge ok pe 720p. Plus k e neagra si imi placea prea mult cum arata x360-ul alb :P

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules