![]() |
| | #241 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
[QUOTE=dtancu;36514661]depashitu, problema e asa: seriile W si X la ora actuala la 40" nu le au decit in depozit la Sonycenter. In magazine au numai 46"W si 46X. dtancu, la Sony de pe Mosilor sunt mai multe modele expuse de 40'', insa nu stiu care anume; poate sunt ce te interesaza pe tine, fa o plimbare pana acolo sau asteapta pana o sa expuna la magazine modelul tau! | ||
|
| | #242 (permalink) | ||
|
Sunt V-uri si S-uri, am fost. W si X nu prea pun la vinzare in magazine la diagonale de 40 ca deh...vor sa vinda ce le-a mai ramas din V-uri si S-uri. De 46 gasesti, si la Unirea si pe Mosilor am vazut. La Unirea e un 46X2000 de te ia ameteala (si de la pret de asemenea). Azi a aparut si update-ul de xbox360 pentru semnal 1080p prin VGA asa ca abia astept un 40W2000, da' banii toti abia in 30/01 ii am | |||
|
| | #243 (permalink) | ||
La Mediagalaxy am testat un 50PV60 prin semnal digital BOOM si nu pot sa zic ca m-a impresionat. De aproape se vedeau macroblocurile si m-a deranjat ca scrisul in miscare din partea de jos a imaginii(era Realitatea) se vedea cu nuante galbui, nu era alb curat, iar ultimul rand vertical de pixeli de pe margininile ecranului, la fel, avea tente( influente vizibile) ceva cu galben, deci se pare ca plasmele au un alb mai spalacit. Mentionez ca un lcd Samsung de 32'' de acolo nu avea problemele astea si chiar se vedea mai bine de aproape, chiar daca era ecranul mai mic. | ||
|
| | #245 (permalink) | ||
Ok, dar cum ramane cu nuantele galbui care apar pe scrisul alb si acele tente tot galbui de pe ultimul rand vertical de pixeli de pe marginile ecranului. Ai observat asa ceva de aproape la plasmele Panny? Aceleasi lucruri le-am vazut si la tv-uri, ca si cand tubul ar fii lovit in partile laterale si nu ar mai reproduce culorile, dar ma asteptam la plasma sa nu fie. Deci, cum am spus nu am observat decat la plasme Panny, lcd-urile nu au absolut nimic, si nu cred sa fie de la reglaje, sau ma insel?
| ||
|
| | #246 (permalink) | ||
|
Overscan poate. LCD-urile nu prea au problema asta. http://en.wikipedia.org/wiki/Overscan
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #247 (permalink) | ||
|
Eu nu m-as lua deloc dupa ce poti vedea in showroom, de cele mai multe ori displayurile sunt obosite de mersul non-stop si reglajele proaste, semnalul de intrare este prost, cablurile si conectica la fel. Dupa cateva luni de cercetare pe net si in magazine mi se pusese si mi e pata pe un PV60, dar mai astept pana in primavara sa vad ce se intampla cu preturile si rezolutiile. Aproape ma convinsese dtancu cu 40W2000 pana am vazut parerile utilizatorilor de 40V2500 (echivalentul american), apar aceleasi probleme ca si pana acum clasice LCD - ghosting si nivelul de negru ce lasa de dorit. http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...hlight=40W2000 Ca sa nu mai vorbim ca pretul unui Sony de genul asta e cam piperat.. la 2300-2500 eur cat costa acum in DE se poate alege o plasma Panasonic 50PV60, cu rezolutie de "numai" 1366*768, dar de o calitate dovedita si suprafata cu 50% mai mare.
__________________ Nothing smart to say ... Last edited by flavian; 01-12-2006 at 19:36.. | |||
|
| | #248 (permalink) | ||
| Quote:
In al doilea rind, nici un LCD pe lumea asta n-are nivelul de negru al unui CRT. Adevarata intrebare e daca ultimele LCD-uri au nivelul de negru mai prost decit plasma. Din cite am vazut eu prin reviewuri, nu. 40W2000 e considerat la acelasi nivel cu o plasma, la fel si 40X2000-ul. La ora actuala cel mai mare avantaj al plasmei fata de LCD dupa parerea mea e maturitatea tehnologiei. O plasma o poti cumpara sigilata in cutie, o deschizi acasa si nu-ti sta inima in loc ca nu se vede la fel ca orice alta plasma de acelasi tip. La LCD nu-i asa. Trebuie sa alegi ecranul si nu prea sunt doua identice. O sa va povestesc aventura mea in ianuarie cu 40W2000 ![]() In rest, incet-incet plasma ramine in urma LCD-ului ca facilitati: - rezolutia ramine din ce in ce in urma, la ora actuala o plasma de 42'" e 1024x768 si nici nu se intrevede o rezolutie mai mare la diagonala asta. - modelele vindute la noi n-au tunere digitale - burn-in-ul va ramine intotdeauna o problema pentru cei care folosesc ecranul pentru jocuri. | |||
|
| | #249 (permalink) | ||
|
Ma uitam la Piratii din Caraibe pe ProTV si m-am gandit sa mai fac cateva poze la Bravia S2000-ul meu. SD, analog. Culorile nu reusesc deloc sa le potrivesc in poza, nu stiu ce naiba nu fac bine. In realitate sunt putin mai calde parca... desi...
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #251 (permalink) | ||
|
Inca 3, putin tremurate primele 2.. Poate imi explica si mie cineva ce nu se vede bine la SD pe LCD-uri... chiar si asa cu poze facute din mana, iso800,etc. Cred ca-mi iau si eu DVD-ul cu "Piratii..."
|
| | #252 (permalink) | ||
|
sal am citit tot ce scrie aici despre lcd si plasma ....asa ca am o intrebare: pentru tv si filme la dvd ce e mai bine sa imi iau la o sufragerie la care distanta de vizionare e de 3,5-4 metri?tineti seama ca am digi tv si filmele le pun pe laptop si dau semnalul din el.... multumesc anticipat !
__________________ Toshiba Satellite M70-183....... | |||
|
| | #253 (permalink) | ||
|
Pai daca zici ca ai citit tot cum de nu te lamurisi ? Lumea se contrazice inca in rabloiul LCD-plasma, alegerea ramane sa o faci tu dupa o documentare cat mai buna. La 3.5-4m poti lua ceva in gama 37"-50"...intre pv60-urile Panasonic sau LCD Sony vezi si tu ce-ti place mai mult si ce buget ai
__________________ Nothing smart to say ... | |||
|
| | #254 (permalink) | ||
|
Zicea cineva mai sus ca ce sta in raft si merge in continuu de zile si saptamini se deregleaza. Eu exact pe asta ma bazez cind imi cumpar ceva. Daca un produs rezista la o exploatare zilnica timp indelungat fara sa se strice e o garantie pentru mine si in trecut preferam sa cer exemplarul din raft decit unul adus din depozit chiar si sigilat. Parerea mea...
__________________ E6550/Asus P5KC/2 x 1 Gb DDRII 800 Kingmax/250 Gb WD Caviar/XFX 6800XT/DVD Assus/TT 420W/Benq FP93GWa. | |||
|
| | #255 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: orasul de 5 stele | cris, tu ai noroc. la mine protv-ul se vede mai rau pe cablu. macar tu nu ai moire, zgomot. ce nu am priceput e cum se vede pe un wide screen raportul de aspect corect. fetele par corecte pentru un mode full, iar pe modul auto sau natural, ar fi trebuit sa taie putin de sus si de jos, iar 12-le de jos e afisast corect. eu am un wide screen crt si pe auto partea de jos si de sus e intotdeauna taiata.
__________________ Mucha Lucha ! | ||
|
| | #256 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: orasul de 5 stele | Quote:
__________________ Mucha Lucha ! | ||
|
| | #258 (permalink) | ||
| Quote:
Raportul nu e chiar corect, poate nu se vede bine in poze din cauza ca sunt facute usor dintr-o parte. Lucrurile sunt putin turtite dar pot trai cu chestia asta. Oricum, panel-urile LCD nu sunt chiar 16:9, mai degraba 14:9 sau ceva de genul. Filmele 16:9 au doua dungi subtiri sus si jos. La Bravia am mai multe moduri de vizualizare in afara de Auto, eu stau pe "Wide" de exemplu.
|
| | #260 (permalink) | ||
|
S-ar putea, ma uitasem pe un prospect de la emag de curand si citisem raportul respectiv, care nu era 16:9 si din cauza aia am fost surprins si am retinut detaliul. Dar oricum prospectele aveau o gramada de greseli... Mai atasez cateva poze, cu alte posturi. De data asta am reusit sa prind culorile si mai aproape de realitate. Se observa poate in poze niste curbe ciudate ca de moiree. Nu sunt de la televizor, e o faza cred intre camera si lcd cand e freezuita imaginea. Cam cum apar dungile alea pe crt-uri cand filmezi televizorul. Da, sunt si posturi care se vad mai prost (adica sunt mai tulburi, de la compresie). Poze de pe SD, analog:
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |