![]() |
| | #282 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 | Quote:
Puteti sa-mi recomandati si mie un TV si un home cinema system undeva la pretul de max 2000 euro amandoua?
__________________ smile or i'll kill you Last edited by kewlya; 05-12-2006 at 02:48.. | ||
|
| | #285 (permalink) | ||
|
poate au aici http://www.panasonic.ro/products/subcat.jsp?id=84
__________________ no sig | |||
|
| | #287 (permalink) | ||
|
np uite si W-ul , la 1080p over VGA http://i16.photobucket.com/albums/b3...r/102_2117.jpgyeah baby http://i6.photobucket.com/albums/y21...OT/setup10.jpg
|
| | #288 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Vad ca ati atins mai multi problema preturilor in scadere, tocmai de aceea ziceam ca n-are rost a iei acum un display cu 2500 Euro care la anul va costa de nou 1200 euro. Pe cand o plasma HDMI de prima generatie e la jumate de pret, iti ofera la ora actuala conexiunile necesare pentru aproape tot ce ai nevoie, iar peste un an o vinzi cu pierdere minima si iei un HDMI adevarat la pret corect.
__________________ Nothing smart to say ... | |||
|
| | #289 (permalink) | ||
|
De acord cu tine ca burn-in-ul apare atit la plasma cit si la CRT. Am vazut cu ochii mei CRT-uri cu burn-in de la Excel ![]() In schimb n-am vazut in viata mea LCD cu burn-in si nici nu prea realizez cum ar fi posibil dpdv tehnic dat fiind ca LCD-ul n-are fosfor. Cit despre plasma si burn-in, am vazut acum 2 luni Panny 42PV60 cu burn-in dupa o ora de jucat CoD2 pe Xbox360. A disparut el dupa vreo 3/4 ora dar sincer nu ma intereseaza sa ma uit la un film cu busola de la CoD2 imprimata peste ecran timp de 3/4 ora ![]() Dac il veti intreba pe MonkY va va spune (probabil pe bun dreptatE) ca n-a avut probleme de burn-in cu PV500-le niciodata. Paote depinde de perioada initiala de run-in, sau dumnezeu stie de ce factori, insa ce-am vazut eu nu m-a incintat deloc. Asta mi-a darimat teoria cu plasmele Panasonic fara burn-in, desi eram hotarit la un PV60. Asta si rezolutia mica m-au convins sa trec la LCD-urile 1080p. Later edit: vezi ca faci confuzie intre HD si HDMI Last edited by dtancu; 05-12-2006 at 19:37.. | |||
|
| | #290 (permalink) | ||
|
flavian, gamer = extrem deci noi ne jucam extrem, sunt pe avsforums muulte cazuri de burn in de la Gears of war, chiar dak dispare e frustrant k se intampla asa ceva, eu dak dau 2000 de euro vreau sa fie perfect (sau ce inteleg eu prin asta) , eu pe plasma LG pe care o am sus la tata in sufragerie dupa 2 ore de jucat gran turismo pe PS2 aveam ditamai cadranele de la turometru si vitezometru , insa dak imi dai tu o plasma cadou nici nu imi mai pasa de burn in
|
| | #291 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Eu sint un sustinator al plasmelor si urmatorul upgrade va fi neaparat un model de 50" probabil cu 1080p, peste citiva ani cind sper ca vor exista surse HD suficiente. Asta nu insemna ca am ceva impotriva LCD , cine vrea si este satisfacut de asa ceava nu are decit sa cumpere si sa se bucure de experienta. Mai pun o poza cu imaginea de pe modelul meu.Poza este facuta la ISO 100 cu expunere 1/6 cu F4.Aparatul folosit este un Canon 300D ce este de vinzare la publicitate. | ||
|
| | #292 (permalink) | ||
|
Nu pui si tu niste poze de pe SD, primatv, discovery, hbo ceva? Ca DVD-uri promo am mai vazut, la toti se vad bine, vrem sa vedem si ceva care tine de utlizarea normala. Ce-i dunga aia luminoasa pe ultimul rand de jos? Parca e un fel de blooming... sau e de la overscan? PS. Am eu impresia sau Champions League se transmite/filmeaza in HD si e scalat in jos spre SD unde e nevoie? Ca se vede destul de crisp/sharp pentru un program SD (si se stie ca daca faci scalare in jos se vede mai bine decat daca ai filma la rezolutie joasa de la bun inceput).
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #293 (permalink) | ||
|
[quote=florica;36533965]Eu sint un sustinator al plasmelor si urmatorul upgrade va fi neaparat un model de 50" probabil cu 1080p, peste citiva ani cind sper ca vor exista surse HD suficiente. QUOTE] Succes. E vreo 10.000 EUR modelul 1080p al Panasonicului. Indiferent cit va scade pretul/an, pina sa ajunga o plasma 1080p suficient de ieftina LCD-urile 1080p + SED-urile vor fi acolo de multa vreme. | |||
|
| | #297 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.idealo.de/preisvergleich/...panasonic.html Ca sa nu mai vorbim ca n-as lua o plasma/LCD adusa de afara fara garantie si fara s-o vad cind o cumpar, in vecii vecilor. Preturile vor scadea intr-adevar, poate SED-ul va determina o competitie mai acerba din 2008, insa n-am chef sa astept pina atunci pentru Sf. Graal. Last edited by dtancu; 06-12-2006 at 09:08.. | |||
|
| | #298 (permalink) | ||
|
Facem un pariu ? Ok, s-ar putea sa ai dreptate, poate am exagerat nitzel. De asteptat 2 ani cum mai sugereaza cate unu si mie mi se pare stupid, dar pana in primavara tot mai stau cateva luni, sa vad ce aduce nou intrarea 1080p pe piata si scaderea taxelor / garantia UE...
__________________ Nothing smart to say ... | |||
|
| | #299 (permalink) | ||
| Preturi.
Mai am niste amici care sint convinsi ca dupa 1 Ianuarie o sa curga laptele si mierea in România. Asta ca o sechela la ''sa traiti bine!'' (nu se spune insa si cine vor fi aceia). Oare importatorii vor arunca produsele vechi la gunoi? Eu nu cred asta, mai de graba se vor molipsi si strainii de la stilul autohton de a face comert in care se tine cu dintii de pret pina nu se mai poate.
__________________ E6550/Asus P5KC/2 x 1 Gb DDRII 800 Kingmax/250 Gb WD Caviar/XFX 6800XT/DVD Assus/TT 420W/Benq FP93GWa. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|