Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-12-2006, 00:04   #281 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

dap exact k la psp, ditai taxele, motiv : sa protejam productia proprie ce sa faci mentalitate de ceausescu

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 05-12-2006, 01:04   #282 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by dtancu View Post
In orice caz nu 32T51B, e generatia veche de Samsung.
Bravia 32V2000 la fel, e generatia veche de la Sony.
Personal as merge pe un Bravia 32S2000, daca vrei neaparat LCD.
Insa la banii astia esti foarte aproape de o plasma Panasonic 37PV60, care e 84 mil aici http://www.cel.ro/televizor-plasma-p...c-th_37pv60e-l
super tare faza, is in cautarea si eu a unui TV si citind topicul asta am vazut ca TV-ul recomandat de tine in martie era 84 milioane si acuma dupa opt luni costa 56 de milioane!

Puteti sa-mi recomandati si mie un TV si un home cinema system undeva la pretul de max 2000 euro amandoua?

Last edited by kewlya; 05-12-2006 at 02:48..

kewlya is offline    Reply With Quote
Old 05-12-2006, 03:12   #283 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by florica View Post
Chiar imi amintesc ca am cumparat atunci un tv-u de 54cm Panasonic cu salariu intreg de pe un an, acum pot cumpara o plasma cu salariu pe 2 luni.
nu cumva ti s-a marit salariul de atunci pana acum ?

puricele is offline    Reply With Quote
Old 05-12-2006, 09:14   #284 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Stie cineva de unde cumpar un cablu HDMI in Bucuresti?

dtancu is offline    Reply With Quote
Old 05-12-2006, 10:04   #285 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

poate au aici http://www.panasonic.ro/products/subcat.jsp?id=84

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 05-12-2006, 10:06   #286 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Merci phat

Old 05-12-2006, 11:21   #287 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

np uite si W-ul , la 1080p over VGA http://i16.photobucket.com/albums/b3...r/102_2117.jpg

yeah baby http://i6.photobucket.com/albums/y21...OT/setup10.jpg

Old 05-12-2006, 19:01   #288 (permalink)
Registered User

flavian's Avatar

Quote:
Flaviu, site-ul ala care l-ai postat e reclama la plasme? Ca vad ca in josul paginii site-urile recomadate sunt numai si exclusiv cei mai mari producatori de plasme.
e Flavian D. si da, siteul e facut de firmele respective in colaborare, impreuna cu alte actiuni (reclame in ziare/magazine etc) pentru a explica avantajele plasmei celor care le confunda inca cu LCD...

Quote:
vb lui dtancu dak nu eram obsedat de jocuri ... luam plasma
Eu cred ca daca nu erati obsedati de burn-in nici nu va mai uitati la LCD-ul ala. Pacat ca nu vreti sa pricepeti ca burnin-ul nu mai e o problema reala, sunt metode care il elimina si chiar daca apare, e temporar. Oricum el apare in cazuri extreme chiar si la LCD/CRT - vezi programele de contabilitate folosite la unele firme.

Vad ca ati atins mai multi problema preturilor in scadere, tocmai de aceea ziceam ca n-are rost a iei acum un display cu 2500 Euro care la anul va costa de nou 1200 euro.
Pe cand o plasma HDMI de prima generatie e la jumate de pret, iti ofera la ora actuala conexiunile necesare pentru aproape tot ce ai nevoie, iar peste un an o vinzi cu pierdere minima si iei un HDMI adevarat la pret corect.

flavian is offline    Reply With Quote
Old 05-12-2006, 19:15   #289 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

De acord cu tine ca burn-in-ul apare atit la plasma cit si la CRT. Am vazut cu ochii mei CRT-uri cu burn-in de la Excel
In schimb n-am vazut in viata mea LCD cu burn-in si nici nu prea realizez cum ar fi posibil dpdv tehnic dat fiind ca LCD-ul n-are fosfor.

Cit despre plasma si burn-in, am vazut acum 2 luni Panny 42PV60 cu burn-in dupa o ora de jucat CoD2 pe Xbox360. A disparut el dupa vreo 3/4 ora dar sincer nu ma intereseaza sa ma uit la un film cu busola de la CoD2 imprimata peste ecran timp de 3/4 ora
Dac il veti intreba pe MonkY va va spune (probabil pe bun dreptatE) ca n-a avut probleme de burn-in cu PV500-le niciodata. Paote depinde de perioada initiala de run-in, sau dumnezeu stie de ce factori, insa ce-am vazut eu nu m-a incintat deloc.
Asta mi-a darimat teoria cu plasmele Panasonic fara burn-in, desi eram hotarit la un PV60. Asta si rezolutia mica m-au convins sa trec la LCD-urile 1080p.

Later edit: vezi ca faci confuzie intre HD si HDMI

Last edited by dtancu; 05-12-2006 at 19:37..

Old 05-12-2006, 19:28   #290 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

flavian, gamer = extrem deci noi ne jucam extrem, sunt pe avsforums muulte cazuri de burn in de la Gears of war, chiar dak dispare e frustrant k se intampla asa ceva, eu dak dau 2000 de euro vreau sa fie perfect (sau ce inteleg eu prin asta) , eu pe plasma LG pe care o am sus la tata in sufragerie dupa 2 ore de jucat gran turismo pe PS2 aveam ditamai cadranele de la turometru si vitezometru , insa dak imi dai tu o plasma cadou nici nu imi mai pasa de burn in

Old 05-12-2006, 21:22   #291 (permalink)
Registered User

Eu sint un sustinator al plasmelor si urmatorul upgrade va fi neaparat un model de 50" probabil cu 1080p, peste citiva ani cind sper ca vor exista surse HD suficiente.
Asta nu insemna ca am ceva impotriva LCD , cine vrea si este satisfacut de asa ceava nu are decit sa cumpere si sa se bucure de experienta.
Mai pun o poza cu imaginea de pe modelul meu.Poza este facuta la ISO 100 cu expunere 1/6 cu F4.Aparatul folosit este un Canon 300D ce este de vinzare la publicitate.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_2601.JPG
Views:	170
Size:	413.4 KB
ID:	163217  

florica is offline    Reply With Quote
Old 05-12-2006, 22:14   #292 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

Nu pui si tu niste poze de pe SD, primatv, discovery, hbo ceva? Ca DVD-uri promo am mai vazut, la toti se vad bine, vrem sa vedem si ceva care tine de utlizarea normala.
Ce-i dunga aia luminoasa pe ultimul rand de jos? Parca e un fel de blooming... sau e de la overscan?

PS. Am eu impresia sau Champions League se transmite/filmeaza in HD si e scalat in jos spre SD unde e nevoie? Ca se vede destul de crisp/sharp pentru un program SD (si se stie ca daca faci scalare in jos se vede mai bine decat daca ai filma la rezolutie joasa de la bun inceput).
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is online now    Reply With Quote
Old 05-12-2006, 22:22   #293 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

[quote=florica;36533965]Eu sint un sustinator al plasmelor si urmatorul upgrade va fi neaparat un model de 50" probabil cu 1080p, peste citiva ani cind sper ca vor exista surse HD suficiente.
QUOTE]

Succes. E vreo 10.000 EUR modelul 1080p al Panasonicului. Indiferent cit va scade pretul/an, pina sa ajunga o plasma 1080p suficient de ieftina LCD-urile 1080p + SED-urile vor fi acolo de multa vreme.

Old 05-12-2006, 23:50   #294 (permalink)
Registered User

flavian's Avatar

E 10.000 Eur modelul de 65"
La cea de 50" se fac precomenzi cu preturi undeva in jurul a 5000 Eur.
Daca razboiul cu LCD merge in ritmul asta, de Craciunul viitor o s-o luam cu 2-3000 eur cam cat e acum un 50" 1366

Old 06-12-2006, 00:35   #295 (permalink)
Registered User

Adi B.'s Avatar

Ce optimisti sinteti cu preturile.

Adi B. is offline    Reply With Quote
Old 06-12-2006, 00:53   #296 (permalink)
Registered User

flavian's Avatar

Optimisti ? Intreaba-l pe MonkY care si-au luat acum un an plasma 37" cu vreo 3000eur din germ. si acum e cam 1000.. banuiesc ca un 50" era 5000 pe vremea aia...
Asta e, tehnologia e tot mai ieftina

Old 06-12-2006, 08:54   #297 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Quote:
Originally Posted by flavian View Post
Optimisti ? Intreaba-l pe MonkY care si-au luat acum un an plasma 37" cu vreo 3000eur din germ. si acum e cam 1000.. banuiesc ca un 50" era 5000 pe vremea aia...
Asta e, tehnologia e tot mai ieftina
Stai linistit, preturile scad dar nu in halul asta. 37PV500-le lui MonkY nu se mai face astazi, insa 37PV600-le nu prea e 1000 EUR, e in jur de 2000 EUR.
http://www.idealo.de/preisvergleich/...panasonic.html Ca sa nu mai vorbim ca n-as lua o plasma/LCD adusa de afara fara garantie si fara s-o vad cind o cumpar, in vecii vecilor.
Preturile vor scadea intr-adevar, poate SED-ul va determina o competitie mai acerba din 2008, insa n-am chef sa astept pina atunci pentru Sf. Graal.

Last edited by dtancu; 06-12-2006 at 09:08..

Old 06-12-2006, 10:02   #298 (permalink)
Registered User

flavian's Avatar

Facem un pariu ?

Ok, s-ar putea sa ai dreptate, poate am exagerat nitzel.

De asteptat 2 ani cum mai sugereaza cate unu si mie mi se pare stupid, dar pana in primavara tot mai stau cateva luni, sa vad ce aduce nou intrarea 1080p pe piata si scaderea taxelor / garantia UE...

Old 06-12-2006, 11:37   #299 (permalink)
Registered User

Adi B.'s Avatar

Preturi.

Mai am niste amici care sint convinsi ca dupa 1 Ianuarie o sa curga laptele si mierea in România. Asta ca o sechela la ''sa traiti bine!'' (nu se spune insa si cine vor fi aceia). Oare importatorii vor arunca produsele vechi la gunoi? Eu nu cred asta, mai de graba se vor molipsi si strainii de la stilul autohton de a face comert in care se tine cu dintii de pret pina nu se mai poate.

Adi B. is offline    Reply With Quote
Old 06-12-2006, 14:03   #300 (permalink)
Registered User

Ce noutati de plasme Panny credeti ca vor aparea in 2007? Se trece la "generatia a 10-a"?

depashitu is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules