![]() |
| | #3003 (permalink) | ||
|
Nu scrie nimic in manual despre rodaj ! E totusi indicat in primele 100-200 de ore sa-l tii cu setarile cat mai mici 25-30%. Pt. DVD de breakin era pus un link cu cateva pagini in urma. Il poti rula si ala cand nu folosesti Tv pt. a-l roda mai repede si mai bine . Manualul il poti citi de aici http://www.panasonic.ro/files/downlo...2,37)PV70P.pdf | |||
|
| | #3004 (permalink) | ||
| Quote:
.ma fixasem initial pe varianta de 32", mult mai ieftina (3000 RON), dar cand le-am vazut impreuna (32" vs 37") decizia sa-l iau pe cel de 37 a fost instantanee. si costisitoare, dar ma fixasem pe seria Bordeaux si n-am putut sa mai dau inapoi. si multumesc si pentru furnizorii de cabluri, dau acum comanda .
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #3005 (permalink) | ||
|
Intai vreau sa va multumesc la toti pentru sfaturile date pe acest forum. In urma cu cateva saptamani cautam innebunit un televizor LCD pentru a inlocui vechiul TV prajit de un amarat de fulger. Am cutreierat tot orasul pe la magazinele de profil sa ma orientez la o marca (bineinteles dupa cum se vedeau ele prin magazine nu poti sa te hotarasti nici chip, si vanzatorii nosti "amabili", parca le dai cu ceva in cap cand ii intrebi ceva sau cand ii rogi sa schimbe sursa de semnal, sa vezi si tu cum se vede si pe dvd si pe tv, eventual pe un vcr prin scart). M-am oprit la un Sony 32s2530 mai apoi la Sony 32v2500. Dupa ce am citit din scorta in scoarta acest forum am ajuns la concluzia ca mie nu un LCD i-mi trebuie (folosesc TV mai mult ptr. cablu, dvd) ci o plasma. Alegerea (gratie forum-ului) a fost 37PV70 de la Panasonic. ![]() Search google: preturi 37PV70. Mai multe magazine virtuale gasite, printre care si TopVideoMall de care am mai citit si mai sus in forum. Telefon, comanda, a doua zi plasma (multumesc dl-ui Ionut de la TopVideoMall ptr. modul in care discuta si rezolva comenzile cu clientii). Abia am carat cutia (41 kile conform AWB) pana in casa. Am desfacut cele 4 chestii de plastic, cate 2 pe fiecare parte a cutiei, si am ridicat partea de deasupra. Piciorul pe care sta TV cantareste cam jumatate din cantitatea totala si este relativ usor de instalat (8 suruburi). Primele impresii: beeeeeeeeeetoooon. ![]() Pe CATV (de la UPC) se vede bine inspre foarte bine, depinde de calitatea semnalului pe anumite posturi (oricum mult mai bine de cat ma asteptam eu). Mai are un pic acea senzatie de imagine digitalizata datorita upscaling-ului pe care-l face procesorul de imagine, dar totusi nu e asa de vizibila ca la LCD-uri. Pe DVD Pioneer DV-696A prin HDMI sa cazi jos. Crezi ca esti la cinema nu alta, la o calitate super. Despre diagonala, cred ca 37 este de ajuns pentru mine deoarece il folosesc in dormitor de la 2 m si are o imagine MARE. Crt din bucatarie de 54 cm e mic copil si parca m-a chiorasc la el. In concluzie luati-va fratilor plasme Panasonic ca-s de belea! | |||
|
| | #3006 (permalink) | ||
|
De ieri si eu sunt fericitul posesor al unui 37PV70. Multumesc pentru raspunsuri si sfaturi. A fost cumparat de la TopVideoMall, pe care ii felicit cu aceasta ocazie: pretul bun, livrarea la ora stabilita, un angajat cumsecade si priceput care vine il monteaza si ii face proba, toate acestea m-au transformat intr-un client multumit care acum ii recomanda cu placere. O sa revin cu impresii si asupra aparatului, dupa ce il butonez un pic. ![]() PS: Cum aflu cate ore a functionat? Inca mai caut prin manualul luat de pe net, ghidul livrat fiind destul de simplist. PS2: Am luat DVD-ul break-in, insa in momentul in care il rulez de pe un laptop (DVD nu am inca), imi raman doua benzi negre sus si jos. Momentan am lasat-o balta.
__________________ PiNGUS tech. inc. Last edited by PiNGUS; 23-08-2007 at 11:49.. | |||
|
| | #3009 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Plasma Panasonic!!!
@bogdancostel - vreau si eu sa iau un 37PV70 pt dormitor, cam tot 2m distanta de vizionare este. vreau sa stiu daca e obositor pt ochi sau e potrivit, ca nu vreau sa imi dea nevasta cu el in cap, mai ales ca ea lucreaza mult la microscop si are nevoie de ochi ca de aer!!! Nu vreau sa fac vreo greseala, dar, pe de alta parte imi doresc mult sa fac achizitia asta! P.S. Apropo, cine are nevoie de un CRT Megavision 51cm, impecabil, la 150RON, de la mama lui Coreea de sud sa dea un buzz!!!
__________________ Mare e gradina ta Doamne!!! Bucuresti Ym: radu_cretiu | ||
|
| | #3010 (permalink) | ||
|
Initial si eu am vrut o plasma de 42' da tot din cauza nevestei am luat-o pe asta de 37' si nu regret. Cred ca aia de 42' era prea mare ptr. distanta care o am (desi cred ca pe unii nu i-ar deranja).Eu vreau sa ma uit la televizor normal nu ca la tenis. La inceput, mai ales daca treci de la un televizor mic, o sa-ti para cam mare, dar te obisnuiesti.
| |||
|
| | #3012 (permalink) | ||
|
2m mi se pare putin, din pacate, pentru 37pv70. Am primit un 42pv70p ieri si ma dor ochii de la 3 metri pe semnal UPC analog. Doar minimaxul si RTL se vad ok , la tvr1 n-am suportat sa ma uit la tot meciul aseara
__________________ "I'd explain it to you, but your brain would explode. " - Dilbert's Words of Wisdom | |||
|
| | #3015 (permalink) | ||
| Quote:
Acasa am optat pentru plasma si se vede mult mai bine, chiar si pe analog. Ca o concluzie, cred ca un CRT bun de 100 Hz, ar avea o imagine mai buna fata de un LCD. Trebuie sa iei insa in considerare si faptul ca tehnologia CRT e moarta, aparatele bune CRT sunt din ce in ce mai rare; un LCD ofera o conectica mai buna (PC etc) si e mai de viitor. Bafta!
__________________ PiNGUS tech. inc. | |||
|
| | #3016 (permalink) | ||
| CRT inca traieste
imi cer scuze de intrerupere... dar chiar inca sunt televizoare CRT care mai merita cumparate... de exemplu tv'urile SLIM de la Samsung... spre exemplu Samsung WS32Z419P... cu intrare HDMI, HD Ready... 2 tunere PIP... chiar are calitate buna... eu sunt mai old school asa ca inca odata scuze :P
| |||
|
| | #3017 (permalink) | ||
|
ok, mi-a ajuns 37R81-ele acasa, sunt pe la jumatatea setarilor de imagine si deja sunt foarte multumit de cum se vede in SD. e drept, sunt posturi care se vad mai bine (HBO, in special) decat altele. am testat si conexiunea la PC - si aici sunt foarte multumit. am o mica problema cu dimensiunea, ecranul de 94 cm mi se pare cam... mare. m-a ametzit un pic (stau cam la 2,3 m de el). acum imi mai trebuie un cablu component pt. wii, se pare ca Donely mi-a vandut un cablu nepotrivit (scart, dar m-a asigurat ca-mi va merge 480p ).
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #3018 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
![]() Quote:
. Oricum, sa nu te astepti la minuni. Wii arata urat in orice rezolutie pe o asemenea diagonala (PS2 style).
| ||
|
| | #3019 (permalink) | ||
|
Dupa ce am belit ochii la topicul asta am decis ca a venit vremea pentru deja celebrul Pana 42PV70, best buy la 36 mil. LCD-ul Samsung 32R71B pare ca joaca la grupa mica pe langa Pana asta, le am in aceeasi camera ![]() 10x everybody Last edited by kosmocos; 23-08-2007 at 22:14.. | |||
|
| | #3020 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: GL |
Care e diferenta intre PV7P si PV70P?
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |