![]() |
| | #302 (permalink) | ||
| Quote:
Nu exista nici un importator serios de plasma in Romania, cu suficienta greutate ca sa determine pretul pietei sa scada. In cazul LCD-urilor exista Sony, care a scazut deja preturile in Romania la nivelul UE. Rezultatul a fost ca toti smecherii cu magazine online gen neomax/cel/emag au scazut si ei ca altfel nu mai cumpara nimeni. La plasma nu prea e asa. Panasonic Romania nu mai are de mult greutate pe piata, de fapt o duce foarte rau, restringindu-si activitatea pe zi ce trece. Cum ei nu scad preturile, nici ceilalti nu-s prosti sa le scada. O plasma 42PV60 n-are ce sa caute mai scump de 55 mil, totusi azi e la 69 mil cel mai ieftin. | |||
|
| | #303 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
Inca un motiv in plus pentru care lumea se va orienta spre lcd-uri. Deja exista alternative viabile la plasma, si la pret mai mic; vremea jepcarilor s-a dus. Multi bisnitari nu inteleg ca plasmele/lcd-urile trec din categoria lux in categoria bun de larg consum.
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #305 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Dec 2006 | Quote:
| ||
|
| | #307 (permalink) | ||
|
Care vreti plasma cu orice pret, in sfirsit au aparut si preturi normale pentru modelele cu picior ale lui Panny: http://www.neomax.ro/produs.php?id=P:9739-S:326 | |||
|
| | #309 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
ON TOPIC@am luat mirai-ul ala de 32 cu lumin 1000,full de conectica...!!se vede tzitza...pretz austria 700euro!!!am citit tot forumu...la sursele accesibile in romania,cred ca e cea mai buna alegere!!!il recomand cu caldura!!!http://www.mirai.eu/ MIRAI LCD TV's and monitors | ||
|
| | #313 (permalink) | ||
| Lui iloa
Felicitari. L-ai incercat pe jocuri? Dar pe dvd in scanare progresiva vs analog? Ca o recomandare: eu tin lampa la nivel 1 ca sa nu se uzeze.
__________________ E6550/Asus P5KC/2 x 1 Gb DDRII 800 Kingmax/250 Gb WD Caviar/XFX 6800XT/DVD Assus/TT 420W/Benq FP93GWa. | |||
|
| | #314 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2002 Location: IASI |
Am achizitionat de curand un LCD Sony Bravia KDL 32 S2000. In specificatii spune ca suporta S1-S20 CATV, S21-S41 Hyperband, E21-E69 UHF si E2-E12 VHF. Eu nu am reusit sa gasesc toate aceste benzi si in consecinta nu prind toate programele emise prin cablu! Ce trebuie sa fac?
| ||
|
| | #315 (permalink) | ||
|
Cred ca sunt doua probleme diferite aici. Ca nu prinzi toate programele de pe cablu s-ar putea sa fie din cauza ca nu platesti toate pachetele respective la cablu ![]() Ca nu receptionezi toate acele canale pe receiverul tV-ului m-as mira. Vezi ca nu e obligatoriu sa ti le afiseze cu S si E. La mine la Sony Trinitron sunt numite S si C. Cris are exact acelasi tip de televizor ca tine, el ar putea sa te ajute. | |||
|
| | #316 (permalink) | ||
|
Nu prea m-a interesat daca prind toate programele... merg pana la canalul 55 si n-am avut rabdare sa vad daca sunt toate, mie asa mi s-a parut. Ce provider ai narcisluca?
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|