![]() |
| | #3702 (permalink) | ||
|
vreau si eu va rog o recomandare pt un lcd tv in jur de 2000ron 70%cablu tv rcs si 30% filme pc.. pt tv ar fi mai bun un tv de 66 sau de 80 cm.. cele de 66 imi par mai mici dar sunt de generatie mai noua decat cele de 80..este vizibila diferenta? Panasonic TX-32LX60P sau Panasonic TX-26LM70 de asemenea Samsung Televizor LCD LE32S62B sau Samsung Televizor LCD 26R81 sia r mai fi si un Philips 32PF3321 m-ar ajuta un amplficator de semnal? m-ar tenta modelele de 80 cm dar nush daca e prea mare dif de performanta. va multumesc.
__________________ Core2 Duo e4400@3000,Abit Ip35,Scythe Ninja,S-Flex SFF21D 800,4X1gb ddr2 Corsair 6400C5DHX@900,500 GB Samsung HD 501LJ,Creative Audigy Se,Gainward 9600 GT,Microsoft Elite keyboard,Logitech Mx 510 Antec Nsk 6000&Fortron BSII 400,Benq FP93GX Last edited by Cornel Stefan; 23-10-2007 at 23:59.. Reason: le | |||
|
| | #3704 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
pai trimite imaginea pe plasma si o sa le ai si pt plasma, daca ai placa nvidia sigur ai, eu asa am facut aseara. bine, nu am fost atent si nu se mai vedea nimic pe ecran ci doar pe plasma. dar, trebuie sa mearga, in 10 minute am reusit sa fac imaginea full screen pe plasma fara sa tai nimic sau sa deformez.
| ||
|
| | #3705 (permalink) | ||
|
Asa e, am reusit in sfarsit sa redau imaginea pe plasma intreaga, exact asa cum trebuie, am reusit sa fac legatura ca extended display, si asta e solutia si pentru tine, Mandea, ca sa vezi si pe monitor si pe plasma DAR, marea problema e ca nu mai vad SUBTITRAREA, cu toate ca monitor este si pot sa o plimb cum vreau. Ce ma fac, am dat-o in bara rau de tot !
| |||
|
| | #3706 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
daca subtitrarea nu mai e, dar e pe monitor, inseamna ca nu se vede cum trebuie, ca iti taie din susul si josul imaginii. mai lucreaza putin pe acolo, sau e cum am zis mai jos. eu am facut sa nu se mai vada dungile negre de pe monitorul crt, dar cum subtitrarea era pe acel negru, logic, nu se mai vedea, ca atare am urcat subtitrarea mai sus. eu folosesc divxg400 un utilitar de subtitrari care e facut de matrox si are vreo 600k+media player classic. dar probabil, orice folosesti poti muta subtitrarea mai sus. dar repet, daca e ca la mine, pe dunga neagra, e absolut firesc sa dispara cand umpli ecranul.
| ||
|
| | #3710 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | Quote: Vezi ca e testat si pe hdtvtest. Referitor la wireless sender... nope. E atat de proasta conexiunea wireless pentru video streaming ca dai banii degeaba pe asa ceva. Iar TVIX vs HTPC... e inca discutabil. Asteptam noul TVIX (in decembrie) dar din pacate se anunta si preturi mari. Poate aduce cineva Popcorn... | ||
|
| | #3712 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
Uite un test interesant: http://gadgets.fosfor.se/philips-pfl...on-blind-test/ | ||
|
| | #3713 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
gata, maine vine samsungul 32R81. mor de nerabdare. eu la PC am o placa veche si slabuta ...o NVIDIA GeForce 4 MX 440. exista vreo sansa sa fac ceva cu ea? sau tre' sa ma gandesc de acum sa schimb placa video.... eventual PC-ul? | ||
|
| | #3715 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | Samsung LE26R81, 1999 lei la Domo (promotie). Tot la Domo mai poti gasi acu si un Sharp Aquos de 32" (made in Japan) la aceeasi bani, care am vazut k are si el o imagine f buna, desi (cel putin) dupa specificatii Samsungul e mai bun; eu mi-am luat Samsungul in primul rand deoarece vroiam neaparat 26" si apoi (discutabil) datorita renumelui si designului.
| ||
|
| | #3716 (permalink) | ||
|
Mersi mult pentru recomandare. Acum de cateva saptamani urmaresc thredul asta si sunt destul de indecis. Nu stiu daca sa merg pe un LCD de 66 sau 82 sau sa merg pe o plasma de 94 (cea din categoria de pret 2500-2800 lei ) sau sa merg pe un televizor clasic slim 100Hz cu diagonala de 81. Voi ce spuneti? | |||
|
| | #3717 (permalink) | ||
|
pentru cei interesati au aparut lcduri din seria Sony 3000 la MG. In oferta lor de pe site eu am vazut modelele 32P3000,S si D la 27, 32 respectiv 39mil. la MG Unirii am vazut chiar si o promotie cu unul de 40" din seria 3000 si un PS3 Starter Pack plus un cablu HDMI la 70mil dar nu am mai stat sa vad exact ce model era lcdul. anyway, vad ca se gasesc si mai ieftin. S-ul este 26.8 mil la emag, deci cine sapa poa sa ia la un pret mai bun. daca pune cineva mine pe ele sa bage impresii ca sunt curios (si nu cred ca sunt singurul). imho, ar putea fi o alternativa buna la samsungul 32R81 care se vinde in draci la noi.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think Last edited by h0stile; 25-10-2007 at 03:38.. | |||
|
| | #3718 (permalink) | ||
| da Quote:
| |||
|
| | #3719 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | Quote:
eventual ce cablu imi trebuie si de unde? | ||
|
| | #3720 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha | Quote:
inca o intrebare: cum se vede ceva full hd 1920x1080 pe dolce? are cineva asa ceva cu dolce pus acasa? multumesc ajustatoru | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|