![]() |
| | #4563 (permalink) | ||
| Quote:
Ce filme as putea gasi pe net in format HD? Poate imi trimiti si mie un PM. SI APROPO CINE STIE CE DIFERENTA E INTRE 42PV7 si 42PV70. Daca nu gasesc PV70 merita sa iau PV7?
__________________ Not here | |||
|
| | #4564 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | Quote:
| ||
|
| | #4565 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 | Quote:
Nu, asta a fost o subtilitate pentru a determina oamenii inteligenti sa vina cu argumente sa ma convinga sa dau ceva bani in plus... dar se vede treaba ca un lcd sau o plasma se cumpara numai din snobism... Eu vreau sa iau plasma si inca nu m-a convins nimeni sa o cumpar. Cel putin pentru moment, raman la CRT. | ||
|
| | #4566 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Quote:
iti trimit pm cu locuri unde gasesti hd. eu nu as lua pv7. daca tot dai un ban, barem sa stii o treaba. | ||
|
| | #4567 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
TV-ul nu e ceva cu care iesi pe strada sa vada toata lumea ca ai. E ceva care sa-ti faca placute cele cateva minute/ore pe care le petreci in fata lui dupa o zi stresanta in lumea de azi. Si crede-ma ca ai toate motivele din lume sa cumperi o plasma/lcd. Chiar nu vad altceva exceptand lipsa posibilitatilor financiare care sa ma determine sa nu cumpar un flat TV la ora asta. | ||
|
| | #4568 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
deci sunt snob...e bine ca am trait sa o aud si pe asta. daca am pretentia sa fie lumea civilizata sunt nesimtit, daca am plasma sunt snob, in curand o sa fiu linsat. si ma mai mir ca de ce o ducem asa rau, noi romanii. ca meritam, de aia. cat ne dai sa te convingem sa iti iei plasma? nimic. deci nu vad de ce am face-o gratis. totul costa pe lumea asta. ce vreau sa spun nu e sa dai bani cuiva, ci ca nu trebuie sa te convinga nimeni de nimic. daca tie ti se pare ca merita si ca iti trebuie, iti iei; daca esti fericit cu ce ai, nu iti iei. important e sa fii tu impacat cu ce ai. daca deja esti, nu e cazul sa iti mai bati capul. | ||
|
| | #4570 (permalink) | ||
| Quote:
In alta ordine de idei, SNOB, SNOÁBĂ, snobi, snoabe s.m. şi f., adj. (Persoană) care admiră şi adoptă fără discernământ şi cu orice preţ tot ce este la modă. – Din fr. snob. Crede-l pe cuvint, Mandea ![]() Ceva util avem de spus sau lungim threadul de plictiseala? Last edited by dtancu; 14-12-2007 at 16:33.. | |||
|
| | #4571 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 Location: Cluj-Napoca | Quote:
| ||
|
| | #4572 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Quote:
nu am spus niciodata ca m-ai injurat. e o diferenta intre jignire si injuratura. daca si cand iti iei o plasma ajunsa la a zecea generatie (se aude si acolo in spate? A ZECEA) esti snob, pai nu stiu cand nu esti in cazul asta. si cand iti iei de mancare inseamna ca esti snob. Last edited by Mandea; 14-12-2007 at 17:22.. | ||
|
| | #4573 (permalink) | ||
| Quote:
Astea fiind spuse nu mai polua threadul cu aberatiile tale. In alta ordine de idei: Unde pot sa vad pe viu un pv70? Mai au astia de la Domo,MG? | |||
|
| | #4575 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
| ||
|
| | #4577 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Quote:
![]() ![]() !!!!
| ||
|
| | #4578 (permalink) | ||
| Quote:
![]() si se bucura jolijocher de crt![]() x-white, la unirea etaj 3 se vedea cel mai bine pe cablu analog un pv70, sau esti invitatul meu in weekend, dar stau in dr taberei.. | |||
|
| | #4579 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Radiatiile ca radiatiile... dar cu interlacing-ul cum stati ? Eu nu inteleg cum poti sa alegi un CRT cand vezi linie - spatiu - linie... Mai mult, problemele de convergenta care sunt imposibil de reparat la orice tun de electroni... In plus, majoritatea CRT-urilor sunt 4:3... cum va puteti uita la un film care e afisat pe jumatate de ecran (si ala cu diagonala mica pt. ca deh, limitare CRT) ?
| ||
|
| | #4580 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2003 Location: bucuresti | Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |