Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-12-2007, 12:52   #4561 (permalink)
Banned

Da, eu am un crt de 69 cm, second hand, DTV 2, de 100 Hz, pe care il tin in functionare 18 ore pe zi.

Merge in regimul asta de 5 ani.
M-a costat 100 euro.

E adevarat, pe piata noastra nu mai gasesti cine stie ce...

Jollyjoker is offline    Reply With Quote
Old 14-12-2007, 14:13   #4562 (permalink)
Registered User

... Asta a fost pe principiul "De ce sa-mi iau un Peugeot 308 cand Dacia de acum 20 de ani merge inca, 18 ore pe zi ?". Doh. Patetic.

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 14-12-2007, 14:15   #4563 (permalink)
Registered User

Merly's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mandea View Post
deci, formatul hd e un format diferit de formatul dvd. un player dvd nu iti va rula filme hd indiferent cum il conectezi. iti trebuie un player hd. sunt unele care fac upscaling la dvd-uri adica ti le afiseaza intr-o rezolutie mai buna, dar sunt departe de hd.
daca legi plasma la pc vei putea vedea orice film asa cum e el, adica un divx ca un divx, un hd ca un hd. un divx si un dvd nu sunt formate hd sunt formate SD adica standard definition.
ca sa vezi filme hd de pe pc trebuie in primul rand sa ai filme hd pe pc
sper ca e relativ clar.
De exemplu daca folosesc un dvd player cu conector HDMI pot vedea format HD?
Ce filme as putea gasi pe net in format HD? Poate imi trimiti si mie un PM.

SI APROPO CINE STIE CE DIFERENTA E INTRE 42PV7 si 42PV70. Daca nu gasesc PV70 merita sa iau PV7?

Merly is offline    Reply With Quote
Old 14-12-2007, 14:21   #4564 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by adrian73 View Post
un mare ajutor
va rog , cine stie, sa-mi spuna ce se intampla cu tv meu plasma pana 42pv70 deoarece mi-a aparut azi o dunulita mica verticala pe tv cam pe la mijlocul lui???????????
ce pot sa fac sau cum scap de ea???????????????
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
rectific
o dunga mica si apare pe toate posturile atat pe adaptorul upc digi sau pe cablu simplu de la upc???????????????????????
Sal, cand ai cumparat si cate ore de functionare are? Io am cumparat pe la sf lui aug si primul 42PV70 a fost cu ghinion k dupa ~ 3 min de funcionare aparea o dunga orizontala subtire care a fost vizibila (am avut si noroc - chiar cand mi-o probau cei de la topvideomall; s-a rezolvat prin schimbare); acu stau cam cu teama... Tu ai rezolvat ceva pana acu? Bafta !

cri_p is offline    Reply With Quote
Old 14-12-2007, 14:27   #4565 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by MonkY View Post
... Asta a fost pe principiul "De ce sa-mi iau un Peugeot 308 cand Dacia de acum 20 de ani merge inca, 18 ore pe zi ?". Doh. Patetic.

Nu, asta a fost o subtilitate pentru a determina oamenii inteligenti sa vina cu argumente sa ma convinga sa dau ceva bani in plus...

dar se vede treaba ca un lcd sau o plasma se cumpara numai din snobism...

Eu vreau sa iau plasma si inca nu m-a convins nimeni sa o cumpar.
Cel putin pentru moment, raman la CRT.

Old 14-12-2007, 14:28   #4566 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Merly View Post
De exemplu daca folosesc un dvd player cu conector HDMI pot vedea format HD?
Ce filme as putea gasi pe net in format HD? Poate imi trimiti si mie un PM.

SI APROPO CINE STIE CE DIFERENTA E INTRE 42PV7 si 42PV70. Daca nu gasesc PV70 merita sa iau PV7?
of, innebunesc. nu ai ce sa vezi hd de pe dvd player ca nu decodeaza formatul hd. e un format codat altfel (pe langa alte diferente).
iti trimit pm cu locuri unde gasesti hd. eu nu as lua pv7. daca tot dai un ban, barem sa stii o treaba.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 14-12-2007, 15:03   #4567 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Jollyjoker View Post
Nu, asta a fost o subtilitate pentru a determina oamenii inteligenti sa vina cu argumente sa ma convinga sa dau ceva bani in plus...

Incearca sa vezi un blu-ray undeva. Incearca un joc pe xbox sau ps3 pe lcd/plasma si apoi pe crt. Incearca un film de pe calculator pe crt-ul tau. Pe urma vorbim de snobism. As risca o comparatie intre crt si plasma/lcd chiar si pe sd si nu stiu cine ar iesi mai castigat per total. Un crt cu adevarat bun costa la vremea lui cat 3 PV70-uri, asa ca depinde cum privesti lucrurile. Nu-ti inchipui ca un TV de 5..7 mil e mai bun decat o plasma, there is no such thing. E la ani lumina distanta.
TV-ul nu e ceva cu care iesi pe strada sa vada toata lumea ca ai. E ceva care sa-ti faca placute cele cateva minute/ore pe care le petreci in fata lui dupa o zi stresanta in lumea de azi. Si crede-ma ca ai toate motivele din lume sa cumperi o plasma/lcd. Chiar nu vad altceva exceptand lipsa posibilitatilor financiare care sa ma determine sa nu cumpar un flat TV la ora asta.

avlad is offline    Reply With Quote
Old 14-12-2007, 15:17   #4568 (permalink)
Registered User

deci sunt snob...e bine ca am trait sa o aud si pe asta. daca am pretentia sa fie lumea civilizata sunt nesimtit, daca am plasma sunt snob, in curand o sa fiu linsat. si ma mai mir ca de ce o ducem asa rau, noi romanii. ca meritam, de aia.

cat ne dai sa te convingem sa iti iei plasma? nimic. deci nu vad de ce am face-o gratis. totul costa pe lumea asta.
ce vreau sa spun nu e sa dai bani cuiva, ci ca nu trebuie sa te convinga nimeni de nimic. daca tie ti se pare ca merita si ca iti trebuie, iti iei; daca esti fericit cu ce ai, nu iti iei. important e sa fii tu impacat cu ce ai. daca deja esti, nu e cazul sa iti mai bati capul.

Old 14-12-2007, 15:41   #4569 (permalink)
Banned

Mandea, poate nu intelegi intelesul cuvantului snob.
E de bine, e un om ce incearca sa tina pasul cu moda...

Nu te-am injurat, crede-ma pe cuvant.

Old 14-12-2007, 15:50   #4570 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Quote:
De regula, eu cind vreau ceva, nu trebuie sa ma convinga nimeni.

In alta ordine de idei,
SNOB, SNOÁBĂ, snobi, snoabe s.m. şi f., adj. (Persoană) care admiră şi adoptă fără discernământ şi cu orice preţ tot ce este la modă. – Din fr. snob.

Crede-l pe cuvint, Mandea

Ceva util avem de spus sau lungim threadul de plictiseala?

Last edited by dtancu; 14-12-2007 at 16:33..

dtancu is offline    Reply With Quote
Old 14-12-2007, 16:29   #4571 (permalink)
Registered User

Quote:
.
CRT-ul de 72cm ocupa un sfert din camera cu tot cu masa pe care era. Plasma de 106cm pusa pe perete ocupa 0 spatiu in camera. Nu vad ce are de a face faptul ca vreau mai mult loc in casa cu snobismul.

sobolanul is offline    Send Message via Google Talk to sobolanul Reply With Quote
Old 14-12-2007, 16:37   #4572 (permalink)
Registered User

Quote:
Mandea, poate nu intelegi intelesul cuvantului snob.
E de bine, e un om ce incearca sa tina pasul cu moda...

Nu te-am injurat, crede-ma pe cuvant.
stiu exact sensul cuvantului snob. data viitoare ai report bad post cand faci afirmatii jignitoare. si da, ma simt jignit sa fiu facut "fara discernamant" chiar si indirect, si nu, nu sunt sensibil, ca dovada data viitoare am sa spun si eu ca cine nu stie cat de bun e un lcd/plasma inseamna ca sta in pestera, sa vedem cui ii convine.
nu am spus niciodata ca m-ai injurat. e o diferenta intre jignire si injuratura.

daca si cand iti iei o plasma ajunsa la a zecea generatie (se aude si acolo in spate? A ZECEA) esti snob, pai nu stiu cand nu esti in cazul asta. si cand iti iei de mancare inseamna ca esti snob.

Last edited by Mandea; 14-12-2007 at 17:22..

Old 14-12-2007, 17:58   #4573 (permalink)
Nick anterior: X-White

wisepiggy's Avatar

Quote:
Omule aici vin oameni care vor sa cumpere. Daca vrei fa alt thread in care rogi lumea sa te convinga. Nu are nimeni niciun interes sa te convinga. Din punctul nostru de vedere poti sa te uiti la un crt de 38cm prin gaura cheii ca nu ne pasa.
Astea fiind spuse nu mai polua threadul cu aberatiile tale.

In alta ordine de idei: Unde pot sa vad pe viu un pv70? Mai au astia de la Domo,MG?

wisepiggy is offline    Reply With Quote
Old 14-12-2007, 18:20   #4574 (permalink)
Registered User

in mall-ul de pe bd. timisoara, la MG au expus. si la MG de la unirea am vazut.

Old 14-12-2007, 18:39   #4575 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Mandea
deci sunt snob...e bine ca am trait sa o aud si pe asta.
Eu nu stiu de ce te miri. Cand eu am fost facut mititel si nu mai stiu cum un moderator i se scuza public lui Jollyjoker ca nu e responsabil de sectiunea asta.

avlad is offline    Reply With Quote
Old 14-12-2007, 19:44   #4576 (permalink)
Registered User

Merly's Avatar

Are cineva opinii despre modelu acesta LG 50PC52 ?

Merly is offline    Reply With Quote
Old 14-12-2007, 20:05   #4577 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by sobolanul View Post
CRT-ul de 72cm ocupa un sfert din camera cu tot cu masa pe care era. Plasma de 106cm pusa pe perete ocupa 0 spatiu in camera. Nu vad ce are de a face faptul ca vreau mai mult loc in casa cu snobismul.
crt-ul,nu uitati,in primu rind este o bomba care te iradiaza neincetat direct proportional cu marimea diagonalei!!!!

iloa is offline    Reply With Quote
Old 14-12-2007, 20:25   #4578 (permalink)
made in romania

Laur's Avatar

Quote:
Originally Posted by iloa View Post
crt-ul,nu uitati,in primu rind este o bomba care te iradiaza neincetat direct proportional cu marimea diagonalei!!!!
macar asa nu mai facem cancer si se bucura jolijocher de crt
x-white, la unirea etaj 3 se vedea cel mai bine pe cablu analog un pv70, sau esti invitatul meu in weekend, dar stau in dr taberei..

Laur is offline    Reply With Quote
Old 14-12-2007, 20:36   #4579 (permalink)
Registered User

Radiatiile ca radiatiile... dar cu interlacing-ul cum stati ? Eu nu inteleg cum poti sa alegi un CRT cand vezi linie - spatiu - linie... Mai mult, problemele de convergenta care sunt imposibil de reparat la orice tun de electroni... In plus, majoritatea CRT-urilor sunt 4:3... cum va puteti uita la un film care e afisat pe jumatate de ecran (si ala cu diagonala mica pt. ca deh, limitare CRT) ?

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 14-12-2007, 21:56   #4580 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by avlad View Post
Incearca sa vezi un blu-ray undeva. Incearca un joc pe xbox sau ps3 pe lcd/plasma si apoi pe crt. Incearca un film de pe calculator pe crt-ul tau. Pe urma vorbim de snobism. As risca o comparatie intre crt si plasma/lcd chiar si pe sd si nu stiu cine ar iesi mai castigat per total. Un crt cu adevarat bun costa la vremea lui cat 3 PV70-uri, asa ca depinde cum privesti lucrurile. Nu-ti inchipui ca un TV de 5..7 mil e mai bun decat o plasma, there is no such thing. E la ani lumina distanta.
TV-ul nu e ceva cu care iesi pe strada sa vada toata lumea ca ai. E ceva care sa-ti faca placute cele cateva minute/ore pe care le petreci in fata lui dupa o zi stresanta in lumea de azi. Si crede-ma ca ai toate motivele din lume sa cumperi o plasma/lcd. Chiar nu vad altceva exceptand lipsa posibilitatilor financiare care sa ma determine sa nu cumpar un flat TV la ora asta.
Nimic nu se compara cu alea 2 sunt prea tari.

Luciddd is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules