![]() |
| | #4942 (permalink) | ||
|
valio, arata-mi te rog un LCD peste Eizo Color Edge. In 2005 a existat o tentativa laudabila a lui LaCie cu modelele 321, care s-au apropiat cel mai mult de seria CG de la Eizo. In 2007 n-a mai existat concurenta pentru Eizo pe domeniul profesional. Apple Cinema Display au ramas in urma la contrast si luminozitate (desi au o reproducere f. buna a culorilor), Sony a lasat-o balta cu seria Artisan etc. Btw, daca cineva vrea sa vada cum arata Dumnezeu in lumea monitoarelor LCD, voila: http://www.eizo.com/products/graphics/cg241w/index.asp 2000 EUR in Romania Last edited by dtancu; 02-01-2008 at 19:13.. | |||
|
| | #4943 (permalink) | ||
| Eh, aici exagerezi un pic, un LCD nici macar nu stie ce-i aia flicker, având în vedere ca, cristalele lichide nu se sting/aprind dupa vreun baleiaj de tun sau mai stiu eu ce, ele sunt aprinse în permanenta, de altfel de-aia nici nu conteaza frecventa pe care pui un LCD, în afara de filme. De aia un CRT la 60 Hz e durere de ochi, iar un LCD la 60 Hz e gigea.
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| | #4944 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
tot eizo fireste. am vrut sa spun(sorry) defapt ca de la min 4500lei, caci sunt si de 20000lei, varful.
| ||
|
| | #4945 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
Da NEC ce are? Vezi descriere si pret la noi. Eu acum 3 ani am dat 30mil pe un AG Neovo de 19" (la pret de distributie!), asa ca acum nu mi se pare deloc scump Nec-ul. | ||
|
| | #4946 (permalink) | ||
|
Pai ce sa aiba? O rezolutie si o diagonala mai mica si un timp de raspuns usor mai slab. Insa in general discutia intre NEC si Eizo tine de conditiile de garantie si calibrare/recalibrare. Opinia general acceptata e ca in Europa NEC au conditii aftersale mai dezavantajoase. Poate parea un criteriu pueril pentru cineva care se gindeste sa puna jocuri/filme pe un LCD, insa pentru targetul acelor modele e primordial sa se asigure ca recalibrarea se poate face rapid de catre un tehnician al Eizo sau Nec, fiindca sunt foarte putini cei care-si permit sa cumpere o solutie de calibrare profesionala. | |||
|
| | #4947 (permalink) | ||
| Alexei Join Date: May 2004 Location: земля | Vorbeam de alternative la Samsung Diamondtron sau ceva din clasa asta, nu la Eizo sau mai stiu eu ce monitoare cu gamut aproape perfect. Oricum, pt. unul care nu tine sa aiba acasa un monitor cu o redare ideala a culorilor, exemplele date de mine sunt excelente. Si vorbesc din proprie experienta atat pe modele CRT Trinitron/Diamondtron de 21-22", cat si pe acele LCD-uri de 20".
| ||
|
| | #4948 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
| ||
|
| | #4950 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Sal tuturor si La multi ani ! Am citit toate cele 244 pagini ale forumului si pot sa spun ca am invatat destul de mult. Am cautat toata luna Decembrie un Panasonic PV 70 de 37 sau 42 si mi-a fost imposibil sa gasesc. Asteptam luna ianuarie sa pot sa cumpar unul din acetse 2 modele dar din noaptea de Rev. sunt atras foarte mult de unTelevizor LCD Sony Bravia KDL−40 S2530 pe la 3700 lei. Deja sunt in ceata total. Il folosesc pt cablu tv, + dolce + ceva dvd-uri. Ce sfat (idee care o sa tin seama) imi dati: Plasma Pany sau Lcd - ul SONY. Multumesc anticipat si Sarbatori Fericite !! Ps. dar acest model Televizor LCD Samsung Bordeaux II Plus LE40R81B ??? Please help me !!! | ||
|
| | #4951 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Quote:
![]() ...e chiar asa merituoasa????
| ||
|
| | #4953 (permalink) | ||
| Quote:
Vezi niste reviews pentru plasma LG... cam slabut. http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/reviews_main.aspx | |||
|
| | #4954 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Cand ajungeam acasa si ma uitam la crt-ul pus pe 100hz sau 120hz, mi se parea relaxare totala pe langa ala...
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Takumar 135mm f/2.5 ; Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 ; Metz 58 AF-1 | |||
|
| | #4956 (permalink) | ||
| Alexei Join Date: May 2004 Location: земля | Quote:
![]() Quote:
| ||
|
| | #4957 (permalink) | ||
| Quote:
In special pentru cablu tv si dvd. Sony Bravia KDL−40 S2530 este cam slab, in special pentru SD. Daca tot vrei LCD, atunci poti sa cumperi Samsung Bordeaux II Plus LE40R81B. Este cu mult peste modelul Sony. | |||
|
| | #4958 (permalink) | ||
|
Stukov: Si eu vorbesc din experienta proprie. Ti-am zis la work aveam un lcd, am prieteni care au lcd-uri de 21,24 wide-uri, hp sau delluri care au costat cat o casa(~1000E). Pe langa faptul ca albul e e nesaplat si negru e gri inchis, mi se par groaznice. E funny ca tipul avea un 19 trinitron si dell-ul puse unul langa altul (dual view). Da era crisp lcd-ul dar era de toata jena la contrast comparativ cu crt-ul. Nu mai vorbesc de timpul de raspuns, si unghiuri... Legat de Yiama ala, ma durea capul si ochii de la el. Poate tu in viata ta ai stat la 60hz pe crt de aia ti se pare mare desfatare sa stai la lcd. Mie nu, am stat numai la 100 si 120 hz. Plus ca fac Cad/3D si liniile de la wireframe aratau ciudat rau pe LCD din cauza dot pitchului mare sau ce naiba avea lcd-ul. Trebuia neaparat sa bag AA in wireframe ca sa fiu in stare sa le vad calumea. O fi fost ala un monitor mai prost (poate era TN ?), dar din ce am vazut pe la prieteni nu prea mi-a placut nimic. Singurul care cat de cat parea ok, era un monitor de laptop de 17" care avea o rezolutie ceva de genul 1600 sau chiar mai mare (pe un dell).
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Takumar 135mm f/2.5 ; Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 ; Metz 58 AF-1 | |||
|
| | #4959 (permalink) | ||
| Alexei Join Date: May 2004 Location: земля |
Daca te uitai pe linkuri vedeai ca eu nici macar nu vorbeam de wide-uri, nici eu nu le agreez, ci de 20" cu 1600x1200 care face cel mai mic dot-pith pe un LCD pt. desktop din cate stiu eu (0.255 mm). Spui ca lucrezi in CAD (ca si mine de altfel), atunci eu zic ca o geometrie impecabila oferita de LCD ar fi mult mai de folos decat afisarea cat mai fidela a jdemii de culori. Ca idee, am lucrat mult timp pe Trinitron de 21 si 22", si acum pe HP LP2065 (panou S-IPS de 8ms cu unghiuri impecabile). Nu m-as mai intoarce la CRT nici batut.
| ||
|
| | #4960 (permalink) | ||
|
huh tie nu-ti placea geometria la trinitron ? Pai domnle, ala iti poti regla daca ai monitor cat de cat pro/semi-pro ca sa-i zic asa. Pe al meu am zeci de setari pentru colturi, mijloc, laterale,trapez, etc, nu mai zic de convergenta, focus, etc. Legat de dot pitch, well, al meu de 19" merge pus la 2048x1536. Nu zic ca e lucrabil in rezolutia asta din cauza refreshului, dar la 1600x1200@85hz e perfect utilizabil cu toate ca textul e cam mic -deci deranjant (lucrul care se intampla si la alea de 20" care le-ai recomandat....parerea mea - poate o rezolutie intermediara ar fi fost mai buna pt ele). Probabil ca intr-un final tot la ColorEdge o sa ajung...
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |