![]() |
| | #5161 (permalink) | ||
|
am luat un cablu DVI-HDMI de 10m mai noname (80RON), legat PC-ul la 37PV70, se vede super insa am o problema cu rezolutia din driver (8800GT) nu pot seta 1024x720 (cum de ex. fac la 42PV700 unde pun 1024x768) asa ca am lasat setarea default 1280x720 (TV-ul imi arata ca 720p input prin HDMI1 deci corect) si cred ca pierd citeva coloane de pixeli in stinga si in dreapta TV-ului, setat ca extended monitor cei cu 37PV70 sau PV7, ce rezolutie setati in PC? | |||
|
| | #5163 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
eu il las pe 720p sau 1080p. si eu pierd cativa pixeli, dar sunt super putini, iar daca chiar ii vreau pe toti, am la nvidia control panel overscan compensate (sau cam asa ceva) si il fac sa fie exact pe tot ecranul. pe mine ma calca pe nervi filmele care sunt 2.35:1, nu pricep logica pt care apar asa filme pe hd/br cand nu are mai nimeni acasa ecran 2.35:1 si sa nu imi ziceti ca sunt pt cinemauri ca nu cred. | ||
|
| | #5164 (permalink) | ||
|
elfast.ro pe Lizeanu parca aveau si de 15m dar nu-s sigur ce bodoganea azi dimineata o tanti in timp ce cauta intr-un raft unul de 10m exact acu ma uit la SW EP2 care e 1280x544, asta e, benzi negre si sus si jos sa caut si eu in control panelu ala de la nvidia overscanul ala | |||
|
| | #5166 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Suntem un popor în lume/ Strâns unit şi muncitor/ Liber, cu un nou renume/ Şi un ţel cutezător. | |||
|
| | #5167 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
adica sa ruleaza blu-ray-uri in cinema? haida-de. in ce tara? ca la noi sigur nu. eu asta zic ca stiu ca asa sunt facute. dar atunci cand le fac pt vanzare home-use sa le faca naibii 16:9. stiu de zoom2, se pierde putin din calitate. de la 3m insa nu se mai sesizeaza. Fyl, vezi ca e pe acolo pe undeva. | ||
|
| | #5171 (permalink) | ||
| Quote:
Personal sunt || cu acest format dar probabil ca e o chestie care ne depaseste pe noi, bietii shaishpenoisti jigaritzi.
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| | #5172 (permalink) | ||
| Quote:
Am activat pip .. dar nu gasesc nici un buton pe telecomanda ... Si dece vine din fabrica cu el pe OFF Last edited by glassking; 10-01-2008 at 00:04.. | |||
|
| | #5173 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #5176 (permalink) | ||
|
Pai sa o luam asa: Brand: Ti-ai raspuns singur Sony sau Samsung Calitatea imaginii: e o chestie relativa insa daca-l conectezi la ps3 nu cred ca vei avea probleme Tehnologie: Detaliaza?!!? Intrari: hdmi si vga sau s-video. Toate lcdurile au asa ceva. Poti sa-ti cumperi un 26 S3000 de la sony si ai rezolvat toate probleme. La fel faci si cu samsung un r81 sau ceva mai bun. Si totusi ma indoiesc ca te uiti la tv de la o distanta mai mica de 1m. Daca te uiti la tv de la 1,5-2m atunci mergi pe ceva de 32". Gasesti un LG care se va descurca foarte bine pentru ps3. | |||
|
| | #5179 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
Sunt interesat sa iau un tv lcd pentru camera mea,m-am gandit ca diagonala de 81 cm e mai mult decat suficient.M-am oprit la Samsung la 32R81 care l-am gasit la 2300RON si 32M86 care costa 3200 RON.La caracteristici par la fel doar ca M86 este full hd.Intrebarea este daca la o asa diagonala merita full hd(adica daca sunt diferente semnficative intre cele 2 tv)si daca merita platita diferenta de bani.Banuiesc ca cele 2 tv sunt din serii diferite din moment ce unu este cu R si unu cu M.Pot fi si alte diferente(intreb pentru ca nu prea ma pricep asa bine la lcd)? p.s.Exista alt lcd mai bun la aceeasi suma de bani? | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |