![]() |
| | #5561 (permalink) | ||
|
Si eu spun 42" clar. Acum vreo 2 luni cand vedeam cate un 42" in magazine, mi se parea atat de mare... si ziceam, nah e prea mare pentru mine. Dar incet, incet am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu este mare deloc... si in momentul cand l-am avut in casa, mi s-a parut chiar mic. Daca 50" nu era atat de scump, luam 50". ![]() Si tot aceeasi distanta o am si eu, 2 - 3 m... maxim 4, dar nu stau niciodata sa ma uit de la 4m. Asa ca mergi linistit pe 42". Sa vezi ce o sa te zgarii pe ochi daca iti iei 37". Parca te vad ca o sa ne ceri si o furculita. | |||
|
| | #5562 (permalink) | ||
|
Ma gandeam sa iau un Samsung LNT4661F (46") pentru a juca jocuri pe PS3si a ma uita la TV (ATSC) din cand in cand. Motivul principal e pretul, care acum mi se pare excelent (aproximativ $1500 pe amazon). Ce alte variante (posibil mai ieftine) ar fi pentru ceea ce vreau sa fac cu el? (Vreau sa iau un LCD de cel putin 46" si un contrast ration de minim 10000:1) | |||
|
| | #5563 (permalink) | ||
|
OK, am mai vorbit cu lumea si am de ales intre astea (buget 25 mil): LCD Sharp 32 WD1E (are Aquos, Timp de raspuns: 6 ms, fabricat in Japonia cica, 24 mil, am citit un review bun despre panel) http://www.domo.ro/Audio-Video/Telev..._Sharp_32_WD1E Sony KDL-32S3000 (Bravia, 3x HDMI, Timp de raspuns: 8 ms, e cam 28 mil) http://www.sony.ro/view/ShowProduct....+BRAVIA+TV#tab Samsung 32R81 (la asta nu prea m-as baga) http://www.emag.ro/televizoare_lcd/t...-32r81--p32R81 PLASME Panasonic 37PV7P (are 8000 contrast in loc de 10000 al lui 37PV70, are doar 1x HDMI) http://www.angelosoft.ro/televizor-c...77973ae781af49 Ok acum nu imi spuneti sa imi iau 37PV70 ca e peste buget. Am observat ca toti zic "ia plasma. LCD-ul si-o ia rau de la plasma" dar numai cand e vorba de 37PV70. Oricum ma gandesc ca peste 1 an, doi o sa o schimb cand o sa se ieftineasca Full HD-urile. Ma gandesc serios la 37PV7P. E chiar asa de naspa doar pt ca are 2000 mai putin la contrast (bine, ma gandesc ca ii mai lipseste ceva...)? Dupa ala ar veni Sharp-ul si dup-aia Sony. Si de ce imi zic toti ca LCD-urile sunt mai bune la jocuri (o sa il iau si pt PS3 dar si pt cablu si por... filme DVD) cand au faza aia cu blur-ul? Nu vreau sa am blur cand ma joc. Ati avut ceva experiente neplacute cu 37PV7P si d-aia ii dati asa in cap? Voi ce ziceti? (Edit: Shit, asta e prima oara cand postez aici?) | |||
|
| | #5565 (permalink) | ||
|
Daca este vorba numai de contrast, atunci poti sa iei 37PV7, linistit. Si daca aveai 37/42PV70, oricum nu foloseai contrast maxim... il tineai undeva pe la 50%... asa ca nu o sa suferi deloc cu PV7. Eventual in timp 'when it fades away', poate o sa-i simti lipsa.. dar momentan nu. Daca ai nevoie de 2 HDMI, atunci da, o sa suferi putin daca iei PV7, dar nu cine stie ce... | |||
|
| | #5566 (permalink) | ||
|
m-am uitat la diferente dintre 37PV7 si 37PV70 si e asa: 8000:1 vs 10000:1 contrast Nuante graduale: in 2.048 de pasi vs in 3.072 de pasi 2 intrari HDMI vs 1 intrare HDMI acum de contrast ma doare la basca oricum 8000 e mai mult decat la orice LCD. Ma gandeam sa imi bag cablu de la upc. Daca o sa pun un PS3 pe portul HDMI, cablu o sa stea bine pe component, e vreo chestie? | |||
|
| | #5568 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2003 Location: Bucharest |
la un moment dat scria cineva ca pentru a intra in meniul de service trebuie sa tii apasat V+ si apoi 3 de 0; la mine merge cu V- si trei de 0, adica la un TH-42PV70PA. Iar numarul de ore e ala scris la time in meniul de service ?
__________________ | ||
|
| | #5569 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #5571 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Revin cu informatii despre plasma mea defecta.De la magazin am primit in final un e-mail cu scuze ca nu pot decit sa-mi returneze banii la citeva zile dupa ce o ridica. In schimb Panasonic Romania s-a implicat total.Intii au dus munca de convingere ca cea mai rapida varianta pentru mine este sa mi-o repare si sa mi-o aduca inapoi ,pentru ca deocamdata nu au altele pe stoc. Am refuzat sistematic.In final mi-au spus ca-mi trimite una noua pentru ca au primit.Asta tot prin intermediul magazinului.Acum citeva ore a venit o firma de curierat si mi-a luat-o pe cea defecta.MI-au lasat un bilet ,ii zice AWB.Dupa citeva zile au spus ca o sa primesc una noua. ASTEPT...
| ||
|
| | #5572 (permalink) | ||
| Quote:
To anyone concerned regarding the difference between the Panasonic 42PV70 and 42PV7 plasma TVs, here are my observations: I just came from Sights & Sounds yesterday, and did a side-by-side comparison between the two models and observed their picture quality and physical appearance/built. - In terms of features, the only difference between the two models is that the Panasonic 42PV70 has two (2) HDMI inputs versus the 42PV7's one (1) HDMI input. The other difference is that the 42PV70 has a black piano finish (only at the lower speaker portion), while the 42PV7 has a flat black finish. - But in terms of picture quality, there was NO difference at all. Other websites claim that the 42PV7 has only 8,000:1 contrast ratio versus the 42PV70's 10,000:1, but I think it's not true. They're practically the same (brightness, color, saturation, detail). All settings in both displays we're identical and both were already properly burned-in and calibrated. The following sources were used: Spiderman 3 (R3), Monsters Inc. (R3), Transformers (blu-ray), and their demo CD, all using 720p/1080i resolution. I wasn't able to test my R1 DVDs though (LOTR3 & Star Wars3). Iar despre calitatea transmisiunilor prin cablu am si niste impresii de la un amic din Canada care si-a luat odata cu mine un Samsung. Prima impresie: E mare si frumos si se vede bine, dar intr-adevar imaginea standard, "upconverted" la HD nu ma da pe spate. De aproape e vizibil artificiala. Am vazut aseara "Once Upon A Time in America" si era foarte evidenta imaginea procesata. Desenele animate moderne si unele filme noi se vad totusi bine. A doua impresie: Azi am folosit o sarma de la draperie pe post de antena si surpriza placuta: prind si doua canale digitale HD, care se vad bine. Cu semnal HD, jos palaria; imaginea este practic perfecta; ochiul meu nu percepe defecte de imagine: culori, pixeli arata perfect. Doar de foarte aproape se vad pixelii ca la orice imagine digitala. Se pare ca posturile TV emit maxim 1080i, asa ca deocamdata nu am nevoie de upgrade la 1080p. So, me happy cu 42PV7P.
__________________ ...un fleac... m-au ciuruit... Last edited by burebista; 30-01-2008 at 20:13.. | |||
|
| | #5573 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
eu nu as crede pana nu as face testul cu ochii mei, mai ales ca nu e vb de prea multi bani diferenta. e interesant ce spun ei, dar treaba ca nu era nicio diferenta e posibil sa fie sau nu, in functie de ce pretentii are cel ce se uita, si de la ce distanta se uita. de foarte multe ori, producatorii castreaza varianta initiala si se simte mult mai mult decat diferenta de bani, e posibil sa nu fie cazul si aici. posibil. eu as testa si cu ochii mei.
| ||
|
| | #5575 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
Nu !! Mersi de furculita. Eu mi-am facut temele, am citit tot topicul si iau de 42 ....asa cum m-ati sfatuit, lucru pentru care va multumesc !!! Last edited by ELP; 30-01-2008 at 23:09.. | ||
|
| | #5576 (permalink) | ||
|
ELP - O sa fii bine cu 42" ![]() Am ajuns la 100h. Merg pana la 200h cu low contrast/brightness/color, sau e suficient 100? M-am cam plictisit sa ma uit la tv cu zoom3. Ma gandeam sa scap de zoom3 si cand ajung la 200h sa incep sa maresc putin contrast, culoare si lumina... am sa folosesc un dvd cu THX. | |||
|
| | #5577 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 1999 Location: Bucuresti |
De modelul asta de la Philips ce parere aveti ? 47PFL7642D ( http://www.1001case.ro/Televizor_LCD...2__p61026.html ). Am de ales intre el si Panasonicul asta TH-42PY700 ( http://www.1001case.ro/Televizor_cu_...m__p64332.html ) Este o diagonala de 47 prea mare pt o sufragerie de bloc ? | ||
|
| | #5578 (permalink) | ||
|
Toshiba lanseaza pe piata noua serie de LCD-TV = AV, CV, XV, ZF Astept seria CV sa vad ce specificatii are. http://www.toshiba.de/consumer/conte...aultid1_1.aspx Un model din seria entry-level AV este deja disponibila la Domo http://www.domo.ro/Audio-Video/Telev..._Regza_32AV500
__________________ signatures | |||
|
| | #5580 (permalink) | ||
|
S-ar putea ca stimatii moderatori sa interzica posturile cu anunturi de noi modele, ca sa nu moara de necaz membrii respectabili care si-au luat deja tivi ?
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |