Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-02-2008, 03:11   #5601 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by SolidSnake View Post
Sunt io informat gresit in ceea ce priveste schimbarea produsului constatat defect in decurs de 24 de ore de la achizitionare ? Sau fiecare magazin face legea ocolind legea ?
Din cate stiu eu, pentru orice produs comandat online ai dreptul la 10 zile sa il returnezi daca se strica, fiind inlocuit cu altul identic.

seru is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2008, 10:12   #5602 (permalink)
Registered User

Tv-hd/full Hd

Dupa cateva drumuri prin mag....m-am hotarat sa-mi iau unul din aceste modele:
Varianta LCD-TV:
http://www.domo.ro/Audio-Video/Telev...hiba_37WL67ZG#
http://www.domo.ro/Audio-Video/Telev...shiba_37X3000P
http://www.domo.ro/Audio-Video/Telev..._Samsung_37R88
Varianta Plasma-TV:
http://www.domo.ro/Audio-Video/Telev...anasonic_42PV7
http://www.domo.ro/Audio-Video/Telev...a_TV_LG_42PC52

Pe ultimele 2 le-am vazut pe viu in functionare paralela pe aceeasi imagine si arata super(eu oricum o sa-l pun la o distanta de cel putin 4 metri de canapea).Mi s-a parut cam exagerata publicitatea LG-ului care avea abtipilduri pe el cu toate tehnologiile sale si dintre ele mai sus sarea 15.000:1 CONTRAST.Nu stiu ce sa spun acuma.Am auzit numa de lauda pentru Panasonic si m-as gandi intre astea 2 plasme.Dar si Lcd-urile alea dintre care 2 cik is full hd imi surad.Ca doar nu arunc cu bani toata ziua si imi iau tv-ul cu gandu si la viitor si la cum evolueza tehnologia acum. Ma puteti ajuta?

tudort is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2008, 14:21   #5603 (permalink)
Registered User

glassking's Avatar

cumpara lg 42pc52 .. e foarte bun pretul la el . Eu am un 50pc52 4500 lei in decembrie si sunt foarte multumit de el l-am bagat in paine din direct cand l-am scos din cutie , bluray, dvd, ps3 se vad super marfa (fara nici macar 1h de formatare ...sau cum ii spune)...SD se vede prost , probabil ca si din cauza spliterelor naspa pe care le am , dar in rest ... super plasma !!!

glassking is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2008, 08:03   #5604 (permalink)
Registered User

:)

Ms de sfat! O sa-l iau cu siguranta in considerare. Inca o rugaminte la cunoscatori.Cum intri in meniul de service la LG sau Panasonic?Ce teste ar trebui sa-i fac tv-ului cand il iau din shop?

tudort is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2008, 08:12   #5605 (permalink)
Registered User

panasonic py

Dupa doua luni de cautare am ales 42py700:
http://www.electronicworld.ro/produs...h-42py700.html

Am comandat ieri la electronic world (am mai facut o comanda de 42pv700 in decembrie dar s-au dat toti la fund, ca nu au, ca dureaza pana-l aduc...) dupa ce a vazut ochiu' meu cum merge (la domo dar acolo era 7000 ron) si astept livrarea. Sper ca este o alegere buna. Sfaturi de la posesori?

Last edited by alien'at; 04-02-2008 at 09:26.

alien'at is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2008, 09:47   #5606 (permalink)
Registered User

Sa-mi spui si mie parerea ta despre aceasta plasma(42PY700). Doresc si eu sa achizitionez acest produs in martie-aprilie, poate se mai ieftineste.

adipstefan is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2008, 11:50   #5607 (permalink)
Registered User

panasonic py

la 42PY700 o fi problema cu conectarea pc?! Am un Qosmio G20-120 care are:
Rezolutie maxima(pixeli) S NBook: 1440 x 900
Chipset video: NVIDIA GeForce Go6600 PCI Express 128MB

Ce tip de cablu ar fi recomandat?

Old 04-02-2008, 12:15   #5608 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by alien'at View Post
la 42PY700 o fi problema cu conectarea pc?! Am un Qosmio G20-120 care are:
Rezolutie maxima(pixeli) S NBook: 1440 x 900
Chipset video: NVIDIA GeForce Go6600 PCI Express 128MB

Ce tip de cablu ar fi recomandat?
N-are ce problema sa fie, numai ca nu o sa ai full-hd de pe PC sau 1:1 pixel mapping ce rezulta intr-o imagine mai slaba la utilizarea ca monitor PC. Si mai trebuie cred sa setezi din driverii placii video o rezolutie acceptata de plasma, gen 1360/768 sau 1280/720, etc. Trebuie sa scrie prin manuale ce rezolutii accepta plasma si ce rezolutii poate scoate placa video, dar nu cred sa intampini probleme.
Daca la placa video ai iesire dvi sau hdmi alea ar fi cele mai bune, dar altfel si un VGA e suficient de bun.

avlad is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2008, 17:22   #5609 (permalink)
Registered User

Aveti grija cei ce doriti sa cumparati de la Electronic World ! Continui sa va povestesc ce s-a mai intimplat dupa ce cei de la Panasonic Romania mi-au ridicat plasma defecta, pe 30.01.08.Pentru ca spuneau ca nu mai au pe stoc au insistat sa o repare. Nu am acceptat.Am cerut banii inapoi.Atunci au spus ca tocmai au primit,si ca imi vor trimite alta noua in schimb si ca sarcina asta revine tot dlui Dragos Paun,reprezentant Electronic World.Vineri 01.02.08 dl.Dragos Paun mi-a spus la telefon ca a depus-o la firma de curierat si sa o astept. Bineinteles ca a fost vrajeala... Vazind ca pina azi nu am primit nimic l-am luat la telefon.Azi a intors-o ,ca nu i-au dat permisiunea cei de la Panasonic Romania si sa iau legatura cu dl. Tanase de acolo. Dl. Tanase mi-a reprosat la telefon ca de ce nu am rabdare ,ca doar eu am acceptat sa astept citeva zile,ca se va rezolva in urmatoarele doua, trei zile. Din acest moment nu mi-au mai raspuns la telefon niciunul.Am trimis e-mailuri si la Electronic World si la Panasonic solicitind sa-mi returneze contravaloarea plasmei prin mandat postal expres, astfel incit sa primesc banii azi.Nu am primit nici un raspuns.Am luat legatura cu OPC Ploiesti. Sa vedem cum o sa rezolv in continuare...
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Am trimis si o reclamatie online la Autoritatea Natioala pentru Protectia Consumatorilor. Concluzia este ca cine cumpara de la un magazin virtual trebuie sa fie norocos.Daca produsul se defecteaza sa fie constient ca traim totusi ,tot in Romania...

Last edited by vidax; 04-02-2008 at 17:22. Reason: Automerged Doublepost

vidax is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2008, 17:48   #5610 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by vidax View Post
Aveti grija cei ce doriti sa cumparati de la Electronic World ! Continui sa va povestesc ce s-a mai intimplat dupa ce cei de la Panasonic Romania mi-au ridicat plasma defecta, pe 30.01.08.Pentru ca spuneau ca nu mai au pe stoc au insistat sa o repare. Nu am acceptat.Am cerut banii inapoi.Atunci au spus ca tocmai au primit,si ca imi vor trimite alta noua in schimb si ca sarcina asta revine tot dlui Dragos Paun,reprezentant Electronic World.Vineri 01.02.08 dl.Dragos Paun mi-a spus la telefon ca a depus-o la firma de curierat si sa o astept. Bineinteles ca a fost vrajeala... Vazind ca pina azi nu am primit nimic l-am luat la telefon.Azi a intors-o ,ca nu i-au dat permisiunea cei de la Panasonic Romania si sa iau legatura cu dl. Tanase de acolo. Dl. Tanase mi-a reprosat la telefon ca de ce nu am rabdare ,ca doar eu am acceptat sa astept citeva zile,ca se va rezolva in urmatoarele doua, trei zile. Din acest moment nu mi-au mai raspuns la telefon niciunul.Am trimis e-mailuri si la Electronic World si la Panasonic solicitind sa-mi returneze contravaloarea plasmei prin mandat postal expres, astfel incit sa primesc banii azi.Nu am primit nici un raspuns.Am luat legatura cu OPC Ploiesti. Sa vedem cum o sa rezolv in continuare...
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Am trimis si o reclamatie online la Autoritatea Natioala pentru Protectia Consumatorilor. Concluzia este ca cine cumpara de la un magazin virtual trebuie sa fie norocos.Daca produsul se defecteaza sa fie constient ca traim totusi ,tot in Romania...

sa-i fereasca sfantu' sa le aduci pe cap opc, garda, pol economica, ca atunci mai mult pierd decat castiga...mai sunt si esecuri, asta este

Old 04-02-2008, 18:03   #5611 (permalink)
Registered User

Unde-atzi gasit cel mai mic pret la Samsung LE-32R88 sau 87 (B) LCDTV?

Ce LCD-uri de 32 credetzi ca se compara cu acesta pa calitate/pretz (vorbesc de vreo 2800 de RON). Vre-un LG sau Toshiba? Altceva? Nu am prea gasit review-uri care sa ridice in slavi acesti dou producatori... poate nustiu io sa caut.

livon swonk is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2008, 18:50   #5612 (permalink)
Registered User

televizor's Avatar

Eu LCD de 32 mi-as lua doar decat Sharp 32 WD1E. Adica cred ca o sa mi-l si iau , sa vad care e faza cu 37PV7P.

televizor is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2008, 19:16   #5613 (permalink)
Registered User

Sharp 32 WD1E? ... Am vazut, review-uri nu...o sa caut. Mersi.

Nu-mi iau Plasma (desi pretuzl la 37pv7 e bun) pen ca e prea mare si foarte greu, inconvenient important pentru situatia mea locativa deocamdata.

Old 05-02-2008, 08:50   #5614 (permalink)
Registered User

pana

trebuie sa apara 42PY700 zilele astea de la ew

Old 05-02-2008, 09:31   #5615 (permalink)
Medicinist

X-White's Avatar

Sony ar mai fi in gama aia de pret

X-White is offline    Reply With Quote
Old 05-02-2008, 14:30   #5616 (permalink)
Registered User

televizor, tocmai decit am comandat un Sharp 32 WD1E online pe Domo.ro (pretul e mai mic daca comanzi online pentru anumite produse intre care si acesta), designul fiind ok, impresia pe Net despre el, pozitiva iar pretzul online la fix.

mersi pentru idee

acu sa vad in cit timp o sa il si am...

Old 05-02-2008, 15:46   #5617 (permalink)
Registered User

salut!

ma uit de ceva timp pe aici si cred ca in curand o sa fac si eu pasul spre hd. m-am cam hotarat la un pv70 de la panasonic pentru ca nu mi se pare ca merita in momentul de fata full hd-ul. din ce am vazut pe aici e cam cea mai ok.

acum intrebarile:

1. care-i diferenta dintre p si PA? doar culoarea ramei (pa - piano black stralucitor iar cealalta negru mat)?
2. pv70 = px70 in uk?
3. o intrebare mai generala: daca am pc-ul in alta camera pot sa-mi trag cablu de la dvi-ul lui pana la tv? se pierde calitate daca ai cablul hdmi mai mare de x metri (sa zicem 10 m)? gasesc cabluri atat de lungi? sau daca trebuie sa unesc vreo 2-3 de 3-5 metri se simt interferente?
4. de unde v-ati luat voi tv-ul? ma intereseaza un pret cat mai bun dar si o garantie ok si site-ul sa fie de incredere. experienta cu electronic world a lui vidax de ex. nu e neaparat placuta. daca ati avut experiente bune sau rele cu vreun magazin online poate ar fi de ajutor sa lasati 2 randuri pe aici, sa stie toata lumea. Repet, si experientele pozitive sunt binevenite pentru ca te ajuta sa te hotarasti mai usor.

Multumesc.

joeblow is offline    Reply With Quote
Old 05-02-2008, 17:46   #5618 (permalink)
Registered User

yorks6's Avatar

Buna alegere
Si eu mi-am luat de curand PV70PA si este superb. Imagine excelenta. No purple snakes or anything. L-am luat de la www.3tech.ro cu 3.499 ron
Serviciile lor au fost ireprosabile. Am primit tv'ul la timp si in conditii foarte bune.

Referitor la intrebarile tale ...
1. Diferenta dintre P si PA consta intr-un update de firmware or something. In rest nu stiu daca sunt sunt diferente de aspect. Modelul PA are o rama black piano, iar partea de jos a tv'ului, inclusiv piedestalul este negru mat. Piedestalul este fix... asta s-ar putea sa fie un inconvenient. Dar nu neaparat. Despre modelul P, nu stiu exact cum arata...
2. Da, PV70 = PX70
4. Garantia este de 2 ani. Iar daca stai in Bucuresti, transportul este gratuit ... la fel si instalarea, daca ai nevoie.

Cam atat ...
Oh and I hate Eurosport logo. If I watch it for 45 min, I get a retention for a few hours. Brrrrrrrrrrrr!!!

yorks6 is offline    Reply With Quote
Old 05-02-2008, 18:44   #5619 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

Ce frumoase sigle semitransparente au canalele din US ...

Drankon is online now    Reply With Quote
Old 05-02-2008, 18:50   #5620 (permalink)
Registered User

cum adica la PA piedestalul e fix? vine demontat. si ti-l montezi tu, nu vad cum poate fi fix. sau poate eu ma refer la "turnat"?

Mandea is online now    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules