![]() |
| | #5643 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #5646 (permalink) | ||
|
Da, merita. Eu am RCS cablu, si se vede excelent. Mult mai bine decat crt'ul de 54. Ma gandesc ca DIGI, trebuie sa se vada si mai bine decat cablu... Are niste fitre pe care daca le activezi se imbunatateste imaginea semnificativ. Fara filtre, imaginea are noise... in rest nu vei avea imagini cu macroblocuri. Eventual sa ai un divx, de o calitate foarte slaba. Si atunci e normal. | |||
|
| | #5648 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
exista din cate am inteles si pe stoc | ||
|
| | #5650 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
am comandat o plasma la domo (pe net) si ar trebui sa soseasca azi sau maine. imi poate spune cineva care are modelul LG 42PC52 (sau un alt model lg pt ca probabil ca la meniu nu sunt diferente mari) cum pot vedea nr. de ore de functionare (n-as vrea sa iau o plasma tinuta pe standuri prin vreun alt magazin). probabil ca pana la urma as gasi si eu prin meniu dar e mai bine sa merg cu lectia invatata. ce altceva mai e recomandabil sa verific in cazul plasmelor? multumesc.
| ||
|
| | #5651 (permalink) | ||
|
Eu am luat de aici: http://www.3tech.ro/-p-23.html Pretul este ceva mai bun decat la Electronic World. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Oricum, nu trebuie sa-ti faci griji. Cu siguranta produsul va fi sigilat. Despre intrarea in meniul, poate gasesti ceva pe AVForums.com Last edited by yorks6; 08-02-2008 at 11:21.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #5652 (permalink) | ||
|
vreau si eu o parere despre aceste doua modele: Sony S3000 si LG 32LB7...sau daca aveti o recomandare in gama de pret 2500 ron ( max 2700)
| |||
|
| | #5653 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 1999 Location: Bucuresti |
Am cumparat astazi un Philips 47PFL7642D de care sunt f multumit in ceea ce priveste calitatea imaginii insa nu reusesc sa receptionez nici un post digital cu tunnerul DVB-T integrat. Ce-i drept nici nu am experienta cu asa ceva, dar am nevoie de o antena sau ceva suplimentar ca sa prind un astfel de post ?
| ||
|
| | #5654 (permalink) | ||
|
salut,as vrea sa cumpar si eu un TV LCD dar nu ma pricep sub nici o forma la asa ceva.singurele conditii ar fi sa aiba diagonala cam de 81-82 si sa se incadreze in maxim 2.000-2.400 de roni .ma bazez pe recomandarile voastre.mersi
__________________ 0726.75.22.75-vodafone 0751.47.77.39-orange | |||
|
| | #5655 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
| ||
|
| | #5657 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
S-au scumpit enorm plasmele Pana.... Se pare ca este o criza de stocuri. Sa nu fi luat asta vara cand un 42pv era 3200...acum e 3700-3900. E o perioada cam improprie pentru achizitii. Acum astept noua generatie G 11, care sper sa apara la noi in mai-iunie.Sau sa ma reorientez catre un lcd Samsung LE37M87BD full hd ?! Ce parere aveti despre calitatea imaginii la lcd-urile Samsung folosit 90% pe SD ?
| ||
|
| | #5659 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Salut ,are cineva plasma Samsung , model nou(PS42 C91H) ? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Vreau sa-mi cumpar acest model si vreau sa mai cer si alte pareri in legatura cu brandul Samsung( plasme ) Last edited by DEPECHE1973; 09-02-2008 at 21:54.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #5660 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|