![]() |
| | #5665 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 |
Knock yourselves out - http://www.plasma-lcd-facts.co.uk/facts/contrast/, http://www.plasma-lcd-facts.co.uk/myths/lifetime/ | ||
|
| | #5666 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
In principiu plasma ofera o imagine mult mai buna si o viteza de raspuns mult mai mare dar e mare consumatoare de energie, etc...Dupa ultimele indicii nu mai au mult de trait din cauza asta (consuma mult), oricum e vorba de ani, si e preconizat sa apara alte tipuri de TVuri mai economice si mai performante la preturi mai mici. (laser-TV, SED-TV, OLED-TV). Dar pina atunci sint foarte bune!
| ||
|
| | #5669 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 Location: Timisoara | ... "Minunata si surprinzatoarea Romanie"...desi euro scazuse(putin ce-i drept) comerciantii nostri au saltat nesimtit preturile, deci un 42PV70 a ajuns >3900 lei(daca mai calculez transp.+ramburs...) asa ca am ales varianta "optima":am micsorat distanta la 2.5 m si am comandat un 37PV70 la 3300 lei.Abia astept sa-l primesc...
__________________ HTC Touch Cruise | ||
|
| | #5670 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (pt atras atentia)
| |||
|
| | #5671 (permalink) | ||
| Quote:
Ia cu cea mai mare intredere un LG de 82 (32LC41, LC42), eu am un 32LC42 de care sunt foarte multumit, semnal bun pe cablu UPC analog, divx-urile vad bine cablu HDMI-HDMI 10m si nu sunt pierderi. | |||
|
| | #5673 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | conectare pc to 37pv70
La 37pv70 conecat la pc cu vga-vga si sound rca-rca este ok. Dar daca as lua o mufa vga-dvi si cablu dvi-hdmi (ceea ce duce cam la 100 ron), sound-ul merge implicit sau trebuie si acel rca-rca, calitatea imaginii va fi imbunatatia? La laptop merge pe clone sau single display. La single display este avantajul ca tv-ul preia toate proprietatile display-ului de la pc si poti face ajustari din player, in timp ce pe clone apare filmul full screen si nu poti face ajustari (ajustarile facute fiind doar pe display-ul de la pc). La pc-ul meu http://www.icecat.com.ua/en/p/Toshib...520G20-120.htm cam ce cablu ce conectare s-ar recomanda? | ||
|
| | #5674 (permalink) | ||
Iesirea VGA e analogica si fara sunet. Poti sa pui orice adaptoare si cabluri dupa ce scoti semnal din VGA, ca semnalul nu se "transforma" in digital si nici sunetul nu are de unde sa apara, vorba aia:"de unde nu e, nici Dumnezeu nu are ce sa ia!"
| ||
|
| | #5675 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
Un exemplu http://www.lektropacks.co.uk/view_pr...ub1=17&show=17 | ||
|
| | #5676 (permalink) | ||
Tu faci referire la un convertor de semnal care costa peste 1500RON iar omul intreaba de adaptoare pentru cabluri si mufe care costa citeva zeci de lei. (iar sunetul tot separat circula si spre convertorul dat de ex.)
| ||
|
| | #5677 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | conectare
Iesirea aia cu cablul scart este digitala sau analogica? Ca am o iesire din laptop la care am si cablul cu mufa scart la intrarea in tv, Dar nu reusesc sa conectez computerul ala cu cablul scart. Asta scoate cumva si imagine si sunet? Mai sunt niste iesiri la laptop-ul ala dar nu le inteleg...dvi sigur nu sunt pentru ca stiu cum arata mufa de dvi. Exista posibilitatea sa aiba iesire dvi dar mufa sa fie altfel? Este un toshiba g20-120.
| ||
|
| | #5679 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Multumesc celor care dau sfaturi pentru cumpararea unei plasme.Am tinut cont de ele si acum dupa ce am "exploatat-o" citeva zile pot spune ca sunt incintat.Am un dvd player Panasonic S511 si am vazut filme chiar si xvid care se vad excelent. Ma intreb care va fi impactul cind voi avea posiblitatea sa vizionez HD definition? Pentru ca am finalizat masuta adaug doua imagini. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|