![]() |
| | #5681 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
Stie cineva ce diferente sunt intre TH-42PV70 si TH-42PV71 ? In afara de faptul ca difera denumirea in unele tari fata de celelate (ex. Franta Germania si Austria), vreau sa stiu daca sunt diferente constructive ...de tuner ceva?
| ||
|
| | #5682 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 | Quote:
Probabil ca sunt diferente doar in ceea ce priveste receptia in sistemele PAL si SECAM si poate si alte optiuni pentru limba meniului. Personal cred ca daca erau diferente majore ii schimbau indicativul cu totul si aveam un produs "nou" si "revolutionar" pe piata. | ||
|
| | #5683 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 |
Poate cineva sa-mi spuna diferenta intre http://domo.ro/Audio-Video/Televizoa..._Samsung_32R81 si http://domo.ro/Audio-Video/Televizoa..._Samsung_32R88 Pretul e identic. | ||
|
| | #5685 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2001 Location: Brasov |
R81 are 3XHDMI. Mergi pe R81. ![]() In realitate sunt exact acelasi lucru, eu cred ca sunt modele facute pt piete diferite si, cumva, au ajuns ambele in Romania. X-white s-o fi gindit ca 88>81, insa nu te lua dupa asta. Ia ce gasesti si ce vrei. Ai n-ai ce laege, sunt la fel. | ||
|
| | #5687 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | 32"=82cm 1inch=~2,5centimetrii diagonala de 66 cm o gasesti la 20la60, tot la electronicworld pe site, parca au si d-astea, oricum din cate am citit eu pe aici si am si vazut personal cand mi-am luat lcd-ul la panasonic e cam greu sa dea cineva preturi mai bune decat electronicworld,dar totodat trebuie sa recunosc ca mi-am luat o mare tzeapa cu ei in momentul in care am cumparat de sarbatori un dmc-fx30 la vreo 1100roni, si acum este sub 500roni, deci va dati seama ce a fost la gura mea )
| ||
|
| | #5689 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 Location: Timisoara | Quote:
__________________ HTC Touch Cruise | ||
|
| | #5691 (permalink) | ||
|
Noua serie de LCD HDTV de la LG pentru 2008: http://www.hdtvorigin.com/hdtv/lg-20...-introduction/
__________________ signatures | |||
|
| | #5692 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
LG75 e absolut bestial, 1,000,000:1 Dynamic Contrast Ratio, TruMotion 120Hz technology, user-accessible color temperature adjustment with 10 separate grayscale points, etc..Sa vedem si un pret! (se apropie tot mai repede sfirsitul plasmelor)
| ||
|
| | #5696 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
![]() Oricum eu nu mi-as lua LG din principiu si probabil din snobism. Oricum LG a fost dintotdeauna un fabricant de mana a doua si acum apar cu cifrele astea ce depasesc cam tot ce e pe piata. Daca stateai tot timpul cu gandul ca apare ceva nou nu-ti ramanea decat sa te uiti la semineu toata viata. | ||
|
| | #5697 (permalink) | ||
|
Un tv cu LED are contrast infinit, ei au pus un milion pentru ca în toate formularele informatice de pe net (site-uri cu tabele comparative) se cere (sau se cerea) o cifra si nu un cuvânt. Asa ca au pus o cifra mare. Insa tv cu LED aveam deja, Samsung F96, si e dovada vie ca o calitate nu depinde doar de o tehnologie ci de suma calitatilor tehnologiilor din aparat. Degeaba ai LED daca procesorul de imagine e varza (de exemplu).
__________________ Negrişorul roz | |||
|
| | #5699 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Nu e numai asta. In general imi plac lucrurile frumoase si de calitate, banuiesc ca nu sint singurul. Evident trebuie sa mi le si permit si sint multumit cu ceea ce am reusit sa am. Este adevarat ca atunci cand aud de LG nici nu ma uit pentru ca sint lamurit demult de calitatea produselor lor. Adica indoielnica pentru gustul si exigentele mele. Si nu numai ale mele. La TV-uri LG a fost si este la si altii, sa fim seriosi. Am adaugat eu si snobism pentru ca sa nu va obositi cu remarci ironice si inutile, pentru mine cuvantul nu are nicio relevanta. Imi cumpar lucruri pentru mine, pentru placerea mea. Daca vecinii sau altii se uita chioras e strict problema lor. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|