![]() |
| | #5722 (permalink) | ||
|
E ok .. Am pus un dvd sa ruleze cateva ore, si poate dispare. Mi-ar trebui un film cu imagini rapide si eventual si foarte colorate. Ma gandeam la Finding Nenmo, dar nu am dvd'ul ... Aveti alte sugestii, in afara de animation movies?? Totusi inclin sa cred ca este vorba de IR, pentru ca nu l-am lasat prea mult pe pro tv, asa ca e putin probabil sa fie burn in. Am sa verific din nou in seara asta, poate chiar a isparut... trebuie sa am intuneric in camera, altfel nu se poate vedea urma. | |||
|
| | #5723 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Cum adica, ti-au desfacut ambalajul televizorului ?? mda, dupa ce ca am asteptat 2 saptamani si-mi era teama numai sa n-o gasesc pe stand tocmai asa s-a intamplat... am inteles ca pt a vedea cate ore de functionare are la activ ar trebui un cod prin care se intra in meniul de service. cum naiba fac rost de codul ala?! | ||
|
| | #5724 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 |
buna am o mica rugaminte merita asta LG 42PC55 pt 2250 Merge sa trasmit de pe calc in 1080 adica sa vad filme hd 1080 , pt ca am citit ca iti trebuie 1080p, nu 1080i Aspectul este 4:3 nu 16:9, nu wide, merge? Am dolce pt tv sau sa ma orientez catre un panasonic pe la 2700 LG 42PC55 Key Features Flat Panel Type Plasma TV Screen Size 42 inch Contrast Ratio 15,000:1 Display Resolution 1024 x 768 pixels HDCP Support With HDCP Support Combo Features Playable File Formats MPEG2 Display Capabilities Broadcast Format Displayed 720p (HDTV) • 480p (EDTV) • 480i (SDTV) Broadcast Format Supported 1080i (HDTV) • 720p (HDTV) • 480p (EDTV) • 480i (SDTV) • 576p • 576i Built-in Tuner PAL • SECAM Native Aspect Ratio 4:3 Image Quality Comb Filter 3DYC / 3D Digital Display Resolution 1024 x 768 pixels Brightness 1500 cd/m² Viewing Angle 178 Adjustable Color Temperature With Adjustable Color Temperature Connectors Front Input Connectors S-Video x 1 • Composite x 1 • Audio (RCA) x 1 Speakers Number of Speakers 2 Speakers Speaker Power 2 x 10 Watt Technical Features Parental Control With Parental Control Sleep Timer With Sleep Timer Remote Control Remote Control Standard Dimensions Height 51 cm Width 107.3 cm Depth 8.4 cm Weight 27.57 kg Miscellaneous Included Accessories TV Stand merdci de ajutor | ||
|
| | #5725 (permalink) | ||
| Quote:
mai ales ca o folosesc si pe post de monitor pc destul de mult recomand plasma samsung au protectie la burn (auto pixel shift) cu o gramada de setari se muta pixelii o data la 2 min de exemplu ) http://www.dvdplanet.ro/index.php?ac...&produsID=2659
__________________ Erau 3 Ferrari pe o autostrada. Se intreceau la viteza maxima, la un moment dat unu o ia la dreapta... | |||
|
| | #5726 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 Location: Timisoara | aeohd ti-au desfacut produsul? si l-ai acceptat asa?![]() Btw am vrut sa cumpar anul trecut un telefon(20 mil) de la un mag. consacrat. Fatuca de acolo voia sa ma convinga sa-l cumpar pe cel din vitrina ca e "nou nefolosit"... I-am explicat sarcastic ca intr-o tara civilizata produsul se vinde sigilat( cu mentiuni expres pe sigiliu)si nu in cutii sifonate sau de luate din "spate"... Aviz amatorilor, cascati bine ochii pt. ca sunt banii vostri...
__________________ HTC Touch Cruise | ||
|
| | #5731 (permalink) | ||
|
Unde este protectia antiburn la Panasonic? Nici acum n-am scapat e IR cu sigla pro. Si n-am mai dat pe ProTv, de 3 zile. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Dupa 10 sec. trebuie sa-ti apara service menu. Last edited by yorks6; 15-02-2008 at 11:55.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #5732 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 |
buna revin buna am o mica rugaminte merita asta LG 42PC55 pt 2250 Merge sa trasmit de pe calc in 1080 adica sa vad filme hd 1080 , pt ca am citit ca iti trebuie 1080p, nu 1080i Aspectul este 4:3 nu 16:9, nu wide, merge? Am dolce pt tv, sau sa ma orientez catre un panasonic pe la 2700 | ||
|
| | #5733 (permalink) | ||
|
in primul rand, daca nu esti coerent(a) in exprimare, nu-ti mai raspunde nimeni. doi: precis este asta este o tipa care le vinde. i le aduce cineva din afara, de la solduri, retururi, expuse in magazin, etc. tipa pare serioasa, dar mai nasol cu garantia, cred. nu ca nu te-ar rezolva, dar ar dura mult pana il trimite in afara & shit. plus ca daca esti cusurgiu, la ce are ea la vanzare, mereu gasesti cate o buba, ca deh, nu-s din tipla. dar de aici se reflecta si pretul redus. | |||
|
| | #5736 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 |
vreau sa-mi iau si eu un lcd tv pt o camera mica (in jur de 16m2). pt sufragerie mi-am luat acum vreun an o plasma, si de-atunci am cam ramas in urma lcd-urile, asa ca as dori niste recomandari ![]() ma gandesc sa fie destul de mic ca o sa stau la 2-3m de el si de asemenea cred ca ar fi mai potrivit un format 4:3 | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|