![]() |
| | #5764 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
@suitaroh editeaza repede postul ca te trece pe lista neagra ca te-ai luat de TV si mai ales ca i-ai adus injurii spunandu-i LCD, citeste doua pagini mai inainte si o sa iti dai seama ca sfatul meu e binevoitor, dar trebuie sa dau dreptate, seamana cu un lcd in spatele fotoliilor, mai ales daca bate soarele printre crengile din geam, daca banuiala mea si a lui televizor, cum ca ai sta intr-o padure, este adevarata, stau si ma intreb ce te-ai chinuit atata cu plasma cand io as sta mai mult printre copaci la gratare si sprituri, cat ii priveste pe invitatii ce vor sa se uite la televizor, dupa ce ma incing la sprit le ofer io un show mai tare decat la stirile de la ora 5 daca ar miorlai ceva | ||
|
| | #5765 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
| ||
|
| | #5766 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 | http://domo.ro/Audio-Video/Televizoa...Samsung_32S81B http://domo.ro/Audio-Video/Televizoa...V_Sony_32P3000 http://domo.ro/Audio-Video/Televizoa..._Samsung_32R88 dintre cele trei televizoare de mai sus care credeti ca e cel mai bun ? | ||
|
| | #5767 (permalink) | ||
|
Wow, nu pot sa nu zic Wow ce surpriza ![]() Venind agale casa, ma gândeam ca iar o sa stau sa citesc jdeposturi la adresa aranjamentului meu din salon (cu dispute câncene între useri, cât de tare sux fotoliile alea - mult/enorm/imens de mult/imposibil de estimat). Ma si gândeam sa unzipez lista cu userii nerusinati, si sa-i mai adaug pe toti înca o data (e suficient sa mai adaugi un Sheet în Excel, dai copy/paste, si gata, i-ai adaugat pe lista pentru a cinshpea oara, eventual poti chiar schimba capul de lista, îl pui pe cei mai guraliv din ziua de azi). ![]() Când colo, ce vad ? Remuscare generala, pareri de rau, atmosfera de "iarta-ma Doamne ca am pacatuit". Sunt profund miscat de sufletismul vostru si pentru asta am hotarât sa dau o bulina verde la toti baietii. Aia care au uitat pâna si sa se lege de shemineu primesc doua buline verzi. Tnx guys, e încurajator sa stii ca ai prieteni adevarati pe topic.
__________________ Negrişorul roz | |||
|
| | #5768 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 | Quote:
| ||
|
| | #5770 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | samsung 37r88
Salut iubitorilor de plasma si lcd! Stiu ca s-ar putea sa nu ma incadrez in topic, insa as dori sa va impartasesc experienta mea. Am citit jde mii de posturi in ultimele saptamani, incercand sa ma decid asupra achizitie unei plasme sau a unui lcd. Am mers initial pe LCD, cautand varianta 32". Modelele in target erau un Panny 32lx70 sau un 32D3000 de la prietenii consumatorului, Sony. Schimband cateva e-mailuri cu cei de la Panasonic, cat si cu reprezentantii unor site-uri de achizitii on-line, am concluzionat ca acest model de la Panny nu este prezent la noi, ci doar varianta lx70P, fara 100Hz motion control, viera2, intelligent scene controller. Bag de saema ca doar abtipildul lipit aproximativ pe tv-eu ar fi fost singura dovada ca acesta merita cumparat. Peste Sony 32d3000 am trecut rpd, deoarece la 38mil am considerat ca se poate gasi ceva decent la 37". Asa ca am schimbat macazul catre plasma. Mai exact Panny 37PV70. Citind cele ~280 de pagini ale acestui topic, am trecut pe rand de la bucurie la exaltare, la sprancene ridicate, pana la strambat din nas, ajungand in cele din urma la dezamagire. Cu toate argumentele pro, culori, nivel de negru, sd performance, all the good stuff, vazute pe viu, nu am putut trece peste cele cateva cuie infipte in mintea mea de cativa onorabili participanti la acesta dezbatere. In principiu, dungile verzi si riscul de burn-in au fost decisive. Nu as putea sta cu piesa de arta in casa, asteptand in fiecare zi sa apara "dunga" sau sa nu mai scap de sigla vreunui post tv. Asa ca m-am decis in final catre un Samsung 37R88. Sunt mai mult decat multumit de calitatea semnalului pe cablu tv, care se prezinta >= decat cea a vechiului TV crt. Culori vii, black level peste asteptari, uniformitate perfecta, conectica mai mult decat onorabila. Incerc sa vad ce pot face cu DVB-T-ul MPEG2 incorporat. Singurul downside este o idee de blur la transmisiile sport live, insa sesizabila doar daca stii cum si unde sa o cauti. Pentru cei care nu au auzit de asa ceva, nu va exista pe acest TV. Anyway, I've seen a lot worse. No 100Hz TV, asa ca ma asteptam la mult mai rau. Astept cu nerabdare ps3-ul ce va sosi, sper, din US(ce preturi interesant conturate la noi, btw), ca sa pot spune ca am cules cu adevarat roadele investitiei. Sper ca nu v-am plictist, am vrut doar ca cei ca mine care isi cauta un nou flat tv sa mai afle o parere! Numai bine! | ||
|
| | #5772 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
http://www.panasonic.co.uk/lcd-tv/tx-32lxd70/index.htm In alta ordine de idei, s-au tot laudat astia de la ProTV aseara la meci cu debutul HD in Romania al CL. Pana acum nu a mai fost? Ca am auzit ceva voci cum ca ar mai fi fost si cu ceva vreme in urma, meciuri de-ale lui Steaua sau ceva de genul. S-a transmis cumva si pe cablu pe undeva? Sau doar dvb-t? Cum s-a vazut? Ca la mine se vedea superb chiar si pe sd. Imi pare rau ca am avut mult de lucru si doar printre picaturi am apucat sa vad ceva, dar imaginea era foarte frumoasa si cursiva chiar si pentru un lcd, ce-i drept cu 100 hz. Sa te tot uiti la TV cu astfel de transmisii si meciuri superbe. | ||
|
| | #5773 (permalink) | ||
| Quote:
Oricum, nu mi-am facut probleme ... ma asteptam sa fie ok. In fine, deja ai facut alegerea. Enjoy | |||
|
| | #5774 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
avlad, ca sa se transmita pe cablu, trebuie sa aiba si firmele de cablu echipament hd, ca sa pastreze semnalul nealterat, si mai ai si tu un STB hd. dar din cate stiu doar dvb-t a fost transmis. pe sd eu nu vreau sa zic nimic de rau, dar dupa ce vii de la un film hd si te uiti la un meci in SD, iti vine sa iti iei campii, mai ales la 2m cum stau eu.
| ||
|
| | #5777 (permalink) | ||
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Cat despre meciuri, la astea chiar nu vreau sa vad porii fotbalistilor. Ma refeream la PQ in general, calitatea transmisiei a fost foarte buna pentru sd. Si acum este la fel, din pacate meciul de azi vad ca e mult mai slab. Last edited by avlad; 20-02-2008 at 22:29.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #5778 (permalink) | ||
|
Dar sunt atâte scumpe încât nu merita înca, mai ales ca emisia nu e standardizata, nici oficializata. In mod normal guvernul trebuie sa aloce canale de emisie speciale pentru canalele DVB-T, sa impuna standarde, planningul desfasurarii, data lansarii (si în final data disparitiei tuturor emisiunilor analogice). Chiar, ce se aude în acest sens ? Oricum, un tuner extern DVB-T Mpeg-2 costa maruntzis (cred ca au ajuns la 20e), în schimb tunerele Mpeg-4 costa din 3 cifre scurt. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
__________________ Negrişorul roz Last edited by EMI; 20-02-2008 at 22:35.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #5779 (permalink) | ||
| ||
|
| | #5780 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.panasonic.ro/Produse/Lcd-tv/Tx-32lx700/603.html | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|