Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-01-2007, 23:11   #561 (permalink)
Registered User

Adin's Avatar

Altex are o reducere mare la SAMSUNG 32R32B. Oare e bun modelul asta, sau il dau mai ieftin pentru ca nu se prea vindea?

Adin is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2007, 00:38   #562 (permalink)
Registered User

EmineMscu's Avatar

pai e cu doua generatii mai vechi, cred ca asta e motivul

EmineMscu is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2007, 07:48   #563 (permalink)
Registered User

Adin's Avatar

Quote:
Originally Posted by EmineMscu View Post
pai e cu doua generatii mai vechi, cred ca asta e motivul
Hmm, esti sigur? Mesajele despre el pe care le-am gasit pe forumuri straine erau toate de la sfarsitul lui 2006. Ma gandeam sa-l cumpar azi, dar daca e chiar o generatie asa veche atunci renunt.

Adin is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2007, 09:44   #564 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Da, e vreo doua generatii in urma.
Samsungul R la ora actuala a ajuns la R72 mi se pare.

dtancu is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2007, 10:05   #565 (permalink)
Registered User

GiGi's Avatar

http://www.webcomputers.ro/shop.php?...rmProdId=5662& mi se pare o optiune interesanta. Este generatie noua si nu este chiar noname.
Chestia este insa ca vazind cit costa dincolo - adica cam 18 mil - ma face sa mai astept sa-si revina comerciantii de la noi.

GiGi is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2007, 10:28   #566 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

cum adiq factorul nevasta, ce treaba are ea ca iti pui tu proiector

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 12-01-2007, 12:01   #567 (permalink)
Registered User

flavian's Avatar

Pai daca deranjezi mobila EI ca sa pui proiectorul TAU atunci are treaba ...

Asta lasand la o parte factorul pret si calcule genul: pai cu banii aia... si urmeaza cataloge cosmetice, magazine de moda si COSMO cu poze si preturi

Ma rog, fiecare cum isi educa consoarta, asa o are...

flavian is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2007, 12:40   #568 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by phat_sua View Post
cum adiq factorul nevasta, ce treaba are ea ca iti pui tu proiector
Cati ani ai?

Goodkat is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2007, 14:42   #569 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Quote:
Originally Posted by flavian View Post
Asta lasand la o parte factorul pret si calcule genul: pai cu banii aia... si urmeaza cataloge cosmetice, magazine de moda si COSMO cu poze si preturi
Asta n-ar fi nimic da' sa vezi dupa ce-ti iei LCD/plasma/proiector etc., il instalezi si o chemi sa vada. Tu esti lesinat, ai carat, ai montat, dai drumul la scula in extaz, ea se uita si zice: "Mda. Da' cu banii astia etc. etc."

Old 12-01-2007, 15:12   #570 (permalink)
Registered User

flavian's Avatar

Cred ca pentru multi dintre noi farmecul consta tocmai in cautare, agitatie, metode de configurare.. si dupa ce iei jucaria te bucuri in continuare de ea, dar incepi sa cauti altceva: azi un aparat foto, maine o camera video, apoi o plasma, un proiector, un laptop etc.. tot timpul se gaseste ceva de cumparat, de documentat, de cautat bani si metode pentru a-l obtine

flavian is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2007, 17:59   #571 (permalink)
Registered User

Thumbs up

Quote:
Originally Posted by GiGi View Post
http://www.webcomputers.ro/shop.php?...rmProdId=5662& mi se pare o optiune interesanta. Este generatie noua si nu este chiar noname.
Chestia este insa ca vazind cit costa dincolo - adica cam 18 mil - ma face sa mai astept sa-si revina comerciantii de la noi.
gigele, scula e super ok!!!eu am avut modelu 532w100 , contrast 1000:1 si am fost ff multumit!!!...da unde l-ai vazut tu afara cu 500 euro???..parca e aproape 800 euro,dar si asa isi merita banii!!!
@...toate LCD urile se gindesc asa mult cind schimbi canalele sau cind schimbi soursa???

iloa is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2007, 18:15   #572 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Quote:
Originally Posted by iloa View Post
toate LCD urile se gindesc asa mult cind schimbi canalele sau cind schimbi soursa???[/LEFT]
Nu. Depinde de calitatea tunerului.

Old 12-01-2007, 19:38   #573 (permalink)
Registered User

Arrow

Quote:
Originally Posted by dtancu View Post
Nu. Depinde de calitatea tunerului.
va atentionez ca este fff enervant sa astepti sa se schimbe canalele ,mai ales cind treci de la CRT unde se schimba spontan!!!probabil ca 100 euro e diferenta ptr tuner!!!...am mai avut un ATEC TOT DE 32 CU 1000:1,la care parca se schimbau mai repede!!!...in alta ordine de idei cred ca ptr cei care nu au au rabdare sa citeasca tot forumu si ii arde buzunaru ,pot sa se orienteze dupa contrast,in ideea ca nu stiu panou peste 1000;1 care sa fie tzeapa !!!..la banu ala[ maxim 800-900 euro]in rest alea scumpe am mai spus sint figuri ptr impresiont musafirii si forumistii[tinind cont de "multitudinea surselor HD de la noi!!!...mai ales 1080p]

iloa is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2007, 20:31   #574 (permalink)
Registered User

EmineMscu's Avatar

am nevoie de o recomandare pt un restaurant, doua plasme care vor rula, deci, detul de mult pe zi; alte cerinte ar fi o firma de incredere si fiabilitate

vad ca emag are discount la Panasonic http://www.emag.ro/televizoare_plasm...m--pTH-37PA60E

aveti vreo recomandare mai buna?

EmineMscu is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2007, 21:40   #575 (permalink)
Moderator

sincer, pe mine ma bate gandul sa-mi iau un televizor lcd, de diagonala mare 66 sau 82 numai si numai ca monitor de pc, ca sa fie jocurile mai imersive si nici rezolutia sa nu fie prea mare, pt ca la 1920x1080 nu am placa video sa tina asa ceva.

Astept argumente contra, sa ma conving daca fac sau nu o prostie.

mike is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2007, 21:57   #576 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Quote:
Originally Posted by iloa View Post
va atentionez ca este fff enervant sa astepti sa se schimbe canalele ,mai ales cind treci de la CRT unde se schimba spontan!!!probabil ca 100 euro e diferenta ptr tuner!!!...am mai avut un ATEC TOT DE 32 CU 1000:1,la care parca se schimbau mai repede!!!...in alta ordine de idei cred ca ptr cei care nu au au rabdare sa citeasca tot forumu si ii arde buzunaru ,pot sa se orienteze dupa contrast,in ideea ca nu stiu panou peste 1000;1 care sa fie tzeapa !!!..la banu ala[ maxim 800-900 euro]in rest alea scumpe am mai spus sint figuri ptr impresiont musafirii si forumistii[tinind cont de "multitudinea surselor HD de la noi!!!...mai ales 1080p]
Te atentionez ca in general un panou HD nu e facut sa fie utilizat cu tunerul lui integrat ci cu un STB, deci timpul de comutare al TV-ului e irelevant.

De asemenea imi permit sa spun ca un LCD noname se va compara cu un Sony/Toshiba/Philips/Samsung de virf de gama cind o zbura porcul cu paie in gura.

Old 13-01-2007, 00:21   #577 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by mike View Post
sincer, pe mine ma bate gandul sa-mi iau un televizor lcd, de diagonala mare 66 sau 82 numai si numai ca monitor de pc, ca sa fie jocurile mai imersive si nici rezolutia sa nu fie prea mare, pt ca la 1920x1080 nu am placa video sa tina asa ceva.

Astept argumente contra, sa ma conving daca fac sau nu o prostie.
Vezi sa n-ai surprize crancene cu rezolutii de-astea ciudate. Multe jocuri nu stiu decat de rezolutiile tipice pentru monitoarele de PC si risti sa vezi totul deformat.

Goodkat is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2007, 00:29   #578 (permalink)
Registered User

BlueWaver's Avatar

mike , iti recomand seria R71/72 de la Samsung . Si ca simplu TV pe SD e mirific
Face auto-wide-ul perfect . Totusi ca monitor de PC un 32" e imens ! Un 26" este arhisuficient .

BlueWaver is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2007, 09:39   #579 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

@mike: exact ce zice Goodkat. Pentru jocuri s-ar putea sa ai probleme.

Old 13-01-2007, 11:36   #580 (permalink)
Moderator

Asa e, la partea cu rezolutia am avea o problema pentru unele jocuri, care nu stiu wide. Riscul asta mi-l asum.

Cu ghosting-ul cum ar fi?

Am retinut sfatul pentru r71/72, dar mi se pare mie sau nu prea e importat in .ro?

Later edit: am vazut R71 la 858 eur pentru modelul de 26" si 1100 pentru modelul de 32", preturi finale, tva inclus - evident, nu preturi in romania. Seems like we have a winner. Nu prea am vazut R73/R74 care au specs-uri si mai interesante.

Vad ca la vanzatorii din Ro situatia e la fel de naspa la lcd-uri ca si la plasme; preturile sunt duble fata de tarile civilizate.

Last edited by mike; 13-01-2007 at 11:56..

mike is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules