![]() |
| | #561 (permalink) | ||
|
Altex are o reducere mare la SAMSUNG 32R32B. Oare e bun modelul asta, sau il dau mai ieftin pentru ca nu se prea vindea?
| |||
|
| | #565 (permalink) | ||
| http://www.webcomputers.ro/shop.php?...rmProdId=5662& mi se pare o optiune interesanta. Este generatie noua si nu este chiar noname. Chestia este insa ca vazind cit costa dincolo - adica cam 18 mil - ma face sa mai astept sa-si revina comerciantii de la noi.
__________________ Hombre que trabaja pierde tiempo precioso <Proverbio cubano> | |||
|
| | #567 (permalink) | ||
|
Pai daca deranjezi mobila EI ca sa pui proiectorul TAU atunci are treaba ... Asta lasand la o parte factorul pret si calcule genul: pai cu banii aia... si urmeaza cataloge cosmetice, magazine de moda si COSMO cu poze si preturi Ma rog, fiecare cum isi educa consoarta, asa o are...
__________________ Nothing smart to say ... | |||
|
| | #569 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #570 (permalink) | ||
|
Cred ca pentru multi dintre noi farmecul consta tocmai in cautare, agitatie, metode de configurare.. si dupa ce iei jucaria te bucuri in continuare de ea, dar incepi sa cauti altceva: azi un aparat foto, maine o camera video, apoi o plasma, un proiector, un laptop etc.. tot timpul se gaseste ceva de cumparat, de documentat, de cautat bani si metode pentru a-l obtine
__________________ Nothing smart to say ... | |||
|
| | #571 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Quote:
contrast 1000:1 si am fost ff multumit!!!...da unde l-ai vazut tu afara cu 500 euro???..parca e aproape 800 euro,dar si asa isi merita banii!!!@...toate LCD urile se gindesc asa mult cind schimbi canalele sau cind schimbi soursa??? | ||
|
| | #573 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | va atentionez ca este fff enervant sa astepti sa se schimbe canalele ,mai ales cind treci de la CRT unde se schimba spontan!!!probabil ca 100 euro e diferenta ptr tuner!!!...am mai avut un ATEC TOT DE 32 CU 1000:1,la care parca se schimbau mai repede!!!...in alta ordine de idei cred ca ptr cei care nu au au rabdare sa citeasca tot forumu si ii arde buzunaru ,pot sa se orienteze dupa contrast,in ideea ca nu stiu panou peste 1000;1 care sa fie tzeapa !!!..la banu ala[ maxim 800-900 euro]in rest alea scumpe am mai spus sint figuri ptr impresiont musafirii si forumistii[tinind cont de "multitudinea surselor HD de la noi!!!...mai ales 1080p] | ||
|
| | #574 (permalink) | ||
|
am nevoie de o recomandare pt un restaurant, doua plasme care vor rula, deci, detul de mult pe zi; alte cerinte ar fi o firma de incredere si fiabilitate vad ca emag are discount la Panasonic http://www.emag.ro/televizoare_plasm...m--pTH-37PA60E aveti vreo recomandare mai buna?
__________________ Succesul inseamna sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm | |||
|
| | #575 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
sincer, pe mine ma bate gandul sa-mi iau un televizor lcd, de diagonala mare 66 sau 82 numai si numai ca monitor de pc, ca sa fie jocurile mai imersive si nici rezolutia sa nu fie prea mare, pt ca la 1920x1080 nu am placa video sa tina asa ceva. Astept argumente contra, sa ma conving daca fac sau nu o prostie.
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #576 (permalink) | ||
| Quote:
![]() De asemenea imi permit sa spun ca un LCD noname se va compara cu un Sony/Toshiba/Philips/Samsung de virf de gama cind o zbura porcul cu paie in gura. | |||
|
| | #577 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 | Quote:
| ||
|
| | #580 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
Asa e, la partea cu rezolutia am avea o problema pentru unele jocuri, care nu stiu wide. Riscul asta mi-l asum. Cu ghosting-ul cum ar fi? Am retinut sfatul pentru r71/72, dar mi se pare mie sau nu prea e importat in .ro? Later edit: am vazut R71 la 858 eur pentru modelul de 26" si 1100 pentru modelul de 32", preturi finale, tva inclus - evident, nu preturi in romania. Seems like we have a winner. Nu prea am vazut R73/R74 care au specs-uri si mai interesante. Vad ca la vanzatorii din Ro situatia e la fel de naspa la lcd-uri ca si la plasme; preturile sunt duble fata de tarile civilizate.
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. Last edited by mike; 13-01-2007 at 11:56.. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |