![]() |
| | #6162 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 Location: Militari |
deci distanta dintre Tv si Pat ar fi de minim 2,5 metri iar eu as opta catre un Tv LCD samsung cu diagonala de 81cm (LE-32R81) ...so m-am orientat calumea?nu de alta dar daca as gasi plasma cu full hd la maxim 81cm ,imediat as cumpara!
| ||
|
| | #6171 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
daca nu ai vazut deosebiri nu iti mai bate capul si ia ce consideri tu ca te satisface. oricum nu exista plame sub 94 si tu vrei mai mic (cel putin nu la panasonic, si sincer ori iei plasma de la panasonic, ori sta linistit cu un lcd).
| ||
|
| | #6173 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 | Quote:
| ||
|
| | #6174 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #6175 (permalink) | ||
| Quote:
Distanta de la care te uiti la un CRT, nu corespunde deloc cu cea recomandata pentru lcd sau plasma. Vezi aici niste poze cu plasma Panasonic. Si poti sa-ti faci o idee despre distanta de vizionare. Also AVF. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?g=160374&o= http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=729930 Acum legat de diferentele dintre lcd si plasma ... sunt destule. Vezi pe youtube, plasma vs lcd. LCD'ul este recomandat pentru o camera luminata si poti sa-l folosesti foarte bine pentru jocuri, poze si monitor. Plasma se vede mai bine intr-o camera intunecata, si este recomandata pentru filme, sport si cablu tv. Asta datorita imaginii mai naturale si a timpului de raspuns mai mic. In rest ... ca un downside, plasma sufera de image retention iar lcd de dead pixels. Plasma vs LCD http://www.cnet.com.au/tvs/0,239035250,240036500,00.htm Last edited by yorks6; 23-03-2008 at 12:50.. | |||
|
| | #6178 (permalink) | ||
|
E o legenda urbana, vorbesc de modelele Full HD, românii habar nu au de seria P96 si de insuficientele strigatoare ale lui PZ70. Sunt oarecum echilibrate. Iar pentru gama 2008, deocamdata doar Pana a pus noile modele pe rafturi, sunt curios cu ce o sa vina Samsung. Cât despre LG, Hitachi si restul, da, sunt undeva departe, dar sa vedem ce ne aduc si ei în 2008.
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| | #6179 (permalink) | ||
|
pai noi ne raportam la .ro unde, eu zic ca este inutil un full HD cel putin pt. urmatorii 3-4 ani. spre ex, un film pe BR costa in jur de 1,2 mils, iar de inchiriat nu poate fi vorba. am fost sa intreb la un centru de inchirieri daca au filme pe BR, iar dupa ce tipa s`a uitat la mine confuz pt. 3-4 secunde s`a luminat la fata si zice : "Ah, cu Blue Ray.." si incepe sa caute pe calculator un film cu "cunoscutul" actor ... in ceea ce priveste transmisia posturilor tv in HD, idem, nu poate fi vorba in urmatorii ani...asta este, degeaba avem scule, daca nu avem "cu cine" le folosi... deci, pe noi, cei din .ro care stiu ce implica sa ai un fullHD in .ro -> not interested
__________________ primul posesor de PV80 ...din .ro | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |