Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-03-2008, 22:26   #6161 (permalink)
Registered User

nu exista nicio intarziere, cel putin eu nu am sesizat nici la plasma nici la lcd si am ochiul format. in concluzie, la distanta aia e bine pt tv. de la 2m e cam putin insa, dar tu ziceai de aproape 3m.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 22-03-2008, 22:44   #6162 (permalink)
Registered User

deci distanta dintre Tv si Pat ar fi de minim 2,5 metri iar eu as opta catre un Tv LCD samsung cu diagonala de 81cm (LE-32R81) ...so m-am orientat calumea?nu de alta dar daca as gasi plasma cu full hd la maxim 81cm ,imediat as cumpara!

FlorinHiT is offline    Reply With Quote
Old 22-03-2008, 23:07   #6163 (permalink)
Registered User

eu zic ca da. personal mi-as lua pt distanta aia o plasma hd ready de 42 (full hd e moft rau de tot pt 81cm, chiar si pt 106 aia). dar daca tu esti multumit, asta e cel mai important.

Old 22-03-2008, 23:09   #6164 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Mandea View Post
eu zic ca da. personal mi-as lua pt distanta aia o plasma hd ready de 42 (full hd e moft rau de tot pt 81cm, chiar si pt 106 aia). dar daca tu esti multumit, asta e cel mai important.
42 cm ? sau inchi!

Old 22-03-2008, 23:10   #6165 (permalink)
Registered User

inch. logic.

Old 22-03-2008, 23:14   #6166 (permalink)
Registered User

) 42" = 106cm ,la distanta de 2,5 metri..... inseamna ca o sa ma uit la Tv exact ca la un meci de tenis de camp!

Old 22-03-2008, 23:18   #6167 (permalink)
Registered User

primele zile, dupa aia te obisnuiesti. bine, aici vreau sa iti zic ca si mie mi se pare exagerat. dar, parerea generala cam asta e, ca merge, si nu vreau sa incep vreo discutie in contradictoriu.

Old 22-03-2008, 23:33   #6168 (permalink)
Nick anterior: X-White

wisepiggy's Avatar

Pentru distanta aia merge la fix ceva intre 32 si 37 fara a necesita o acomodare. Acum depinde si de bugetul tau.

wisepiggy is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2008, 00:13   #6169 (permalink)
Registered User

boon...as vrea sa stiu si eu care este diferenta intre LCD si plasma referitor la calitate imaginii,eu unu nu am vazut deosebiri!multumesc

Old 23-03-2008, 00:15   #6170 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Singurul tv de 32" Full HD e Sharp X20.

EMI is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2008, 06:34   #6171 (permalink)
Registered User

daca nu ai vazut deosebiri nu iti mai bate capul si ia ce consideri tu ca te satisface. oricum nu exista plame sub 94 si tu vrei mai mic (cel putin nu la panasonic, si sincer ori iei plasma de la panasonic, ori sta linistit cu un lcd).

Old 23-03-2008, 06:42   #6172 (permalink)
Registered User

suitaroh's Avatar

Quote:
Originally Posted by digitzeicu View Post
. Il astept maine. Pacat ca nu pot face inaugurarea la el la meciu cu rapid .
nu ai raportat impresiile

suitaroh is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2008, 10:15   #6173 (permalink)
Registered User

Quote:
daca nu ai vazut deosebiri nu iti mai bate capul si ia ce consideri tu ca te satisface. oricum nu exista plame sub 94 si tu vrei mai mic (cel putin nu la panasonic, si sincer ori iei plasma de la panasonic, ori sta linistit cu un lcd).
Exista un LG de 32"...http://domo.ro/Audio-Video/Televizoa...a_TV_LG_32PC51

flavinho is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2008, 10:22   #6174 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by flavinho View Post
am fost foarte clar: cel putin nu la panasonic, si sincer, e singurul nume care merita luat in seama la plasme.

Old 23-03-2008, 12:12   #6175 (permalink)
Registered User

yorks6's Avatar

Quote:
FlorinHiT
81cm este foarte mic. Mai arunca un ochi pe o plasma de 106, eventual mai mare, dupa care treci din nou la 81cm, si vezi cum ti se pare.
Distanta de la care te uiti la un CRT, nu corespunde deloc cu cea recomandata pentru lcd sau plasma.
Vezi aici niste poze cu plasma Panasonic. Si poti sa-ti faci o idee despre distanta de vizionare. Also AVF.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?g=160374&o=
http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=729930

Acum legat de diferentele dintre lcd si plasma ... sunt destule.
Vezi pe youtube, plasma vs lcd.

LCD'ul este recomandat pentru o camera luminata si poti sa-l folosesti foarte bine pentru jocuri, poze si monitor.
Plasma se vede mai bine intr-o camera intunecata, si este recomandata pentru filme, sport si cablu tv. Asta datorita imaginii mai naturale si a timpului de raspuns mai mic.
In rest ... ca un downside, plasma sufera de image retention iar lcd de dead pixels.

Plasma vs LCD
http://www.cnet.com.au/tvs/0,239035250,240036500,00.htm

Last edited by yorks6; 23-03-2008 at 12:50..

yorks6 is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2008, 13:47   #6176 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Quote:
am fost foarte clar: cel putin nu la panasonic, si sincer, e singurul nume care merita luat in seama la plasme.
Mai e si Samsung, doar ca nu e piata Ro invadata cum e de Panasonic => concluzia unora ca nici nu exista.

Old 23-03-2008, 13:59   #6177 (permalink)
Registered User

suitaroh's Avatar

in ceea ce priveste plasmele, din cate am cetit, si am cetit destul, pioneer e tata-lor. dupa care urmeaza pana. si dup`aia sunt cateva locuri libere si abia apoi urmeaza resturile.

Old 23-03-2008, 14:07   #6178 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

E o legenda urbana, vorbesc de modelele Full HD, românii habar nu au de seria P96 si de insuficientele strigatoare ale lui PZ70. Sunt oarecum echilibrate. Iar pentru gama 2008, deocamdata doar Pana a pus noile modele pe rafturi, sunt curios cu ce o sa vina Samsung. Cât despre LG, Hitachi si restul, da, sunt undeva departe, dar sa vedem ce ne aduc si ei în 2008.

Old 23-03-2008, 14:16   #6179 (permalink)
Registered User

suitaroh's Avatar

pai noi ne raportam la .ro unde, eu zic ca este inutil un full HD cel putin pt. urmatorii 3-4 ani. spre ex, un film pe BR costa in jur de 1,2 mils, iar de inchiriat nu poate fi vorba. am fost sa intreb la un centru de inchirieri daca au filme pe BR, iar dupa ce tipa s`a uitat la mine confuz pt. 3-4 secunde s`a luminat la fata si zice : "Ah, cu Blue Ray.." si incepe sa caute pe calculator un film cu "cunoscutul" actor ...

in ceea ce priveste transmisia posturilor tv in HD, idem, nu poate fi vorba in urmatorii ani...asta este, degeaba avem scule, daca nu avem "cu cine" le folosi...

deci, pe noi, cei din .ro care stiu ce implica sa ai un fullHD in .ro -> not interested

Old 23-03-2008, 14:20   #6180 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by suitaroh View Post
in ceea ce priveste plasmele, din cate am cetit, si am cetit destul, pioneer e tata-lor. dupa care urmeaza pana. si dup`aia sunt cateva locuri libere si abia apoi urmeaza resturile.
da, dar nu isi mai fac panourile proprii decat pt alea de la 50". de asta nici nu am amintit de ei.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules