![]() |
| | #6363 (permalink) | ||
|
Revin cu detalii... Nu reusesc sa setez aparatul (Canon Power Shot S3IS) sa faca pozele cum trebuie... asa ca am facut din nou un filmulet din Champions League cu multa miscare in el, prim-planuri si cadre generale. Uitati-va si spuneti ce credeti! http://www.filebox.ro/download.php?k...294a03b4361be1 P.S: pt cei care nu stiu despre e vorba, este un filmulet cu Samsung LE32R88BD la o calitate cable tv destul de slaba.
__________________ Abit IP35Pro Lga775 :|: Intel Core 2 Duo E8400@ 3.6Ghz (with stock cooler) :|: Corsair 4GB (2x2048) DDR 2 L 4-4-4-12 TWIN2X4096-6400C4DHX :|: BFG 9800GTX OC2 512MB | |||
|
| | #6364 (permalink) | ||
| Quote:
mersi anticipat | |||
|
| | #6365 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Location: Bucuresti | Poate ai vrut sa zici 180 grade fata de Emi, asa cum rezulta de fapt din comentariul tau. Lui Emi as vrea sa ii aduc aminte ca plasmele (si LCD-urile) in format 16:9 au aparut in vest cu mult inainte sa existe transmisie HD sau FHD si chiar fabricantii au oferit posibilitatea vizualizarii deformate (stretch), posibilitate de altfel exploatata de catre cei care isi permiteau sa cumpere asa ceva evident atunci cand urmareau programul TV. Daca Emi si-ar fi cumparat atunci o plasma ar fi folosit-o probabil tot asa. Si eu am fost la inceput deranjat de imaginea turtita dar in timp ochii (mai degraba creierul) se invata si fac automat corectiile necesare. De altfel si daca nu privesti exact din axa perpendiculara in centrul ecranului, apar deformari vizuale cu atat mai evidente cu cat te departezi de ea, insa avem tendinta, automat, sa le compensam si nu le bagam in seama. Dupa cum erau asezate fotoliile din celebra poza banuiesc ca nu toti privitorii stateau in centru asa ca aveau parte de imagini FHD, da, dar deformate vizual.... Last edited by CrystalM; 02-04-2008 at 23:41.. | ||
|
| | #6366 (permalink) | ||
|
Bai e ceva f ciudat. Dupa mai multe chinuri am conectat calc la tv. problema e ca nu se vede decat centrul desktopului marit f mult. Am vazut ca imi scrie Hdmi 576i. Conectarea se face din setarule placi in "EDTV", HDTV avand rezolutile de 1080pn in placa video. Momentan asta e singura chestie care merge. De cand am conectat pc nu imi mai arata cum buteaza, pur si simplu intra direct pe monitor, iar la tv pe hdmi nu vad butarea. Aveti cumva ce setari mai trebuie facute?Conectarea am facut-o prin dualview, dc ii dau clonare nu mai vad nimic pe plasma, doar pe pc serule ce fac ![]() Multumesc | |||
|
| | #6367 (permalink) | ||
| Quote:
![]() In rest poate ca trebuia sa filmezi putin si dintr-o parte, sau de jos in sus ... nu numai din fata. Despre timpul de raspuns, la fazele mai rapide, se vede ca are un delay (ghosting), dar nu este chiar asa de rau. Probabil ca este mai vizibil acum pe inregistrarea asta decat in realitate. Oricum, inregistrarea este excelenta. | |||
|
| | #6368 (permalink) | ||
| Quote:
Un sfat va rog frumos! As dori sa conectez si eu pc-ul cu acest Samsung R88 pentru a ma putea uita la divx-uri, dvd-uri. Eu am placa grafica 7900GT cu doua iesiri DVI si un S-Video (un DVI e ocupat cu iesirea catre monitor). Ce cablu imi trebuie si ce imi recomandati? Va multumesc!
__________________ Abit IP35Pro Lga775 :|: Intel Core 2 Duo E8400@ 3.6Ghz (with stock cooler) :|: Corsair 4GB (2x2048) DDR 2 L 4-4-4-12 TWIN2X4096-6400C4DHX :|: BFG 9800GTX OC2 512MB | |||
|
| | #6369 (permalink) | ||
|
Un filmulet facut aseara in timpul meciului Arsenal - Liverpool. Din pacate este inregistrat doar cu 15fps. http://www.sendspace.com/file/p72b4r | |||
|
| | #6370 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
| ||
|
| | #6371 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ no sig | |||
|
| | #6372 (permalink) | ||
|
In curand o sa avem ecrane plasma in telefoanele mobile: http://www.prnewswire.com/cgi-bin/stories.pl?ACCT=109&STORY=/www/story/04-03-2008/0004785780&EDATE | |||
|
| | #6374 (permalink) | ||
|
am incercat sa scot de pe laptop pe Samsung 32s81 folosind s_video imaginea si se vede...dezamagitor ca sa zic asa. Ce rezolutie are S video de se vede asa aiurea? Merita sa cumpar un cablu vga(samsung ul are mufa in spate de vga)? Imaginea va fi cu mult mai buna?....altceva nu vad ce as putea lua pt ca laptopul are numai s video si vga ca iesiri video | |||
|
| | #6378 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
S-video are 1024x768 rezolutia pe cand samsungul tau e capabil de mult mai mult. Cumpara cu incredere un cablu vga-vga(calitativ, ca altfel o sa fi dezamagit si de ala ).
| ||
|
| | #6380 (permalink) | ||
| Quote:
pt audio banuiesc ca le asculti in boxele tale. Daca vrei sa le auzi in tv mai iei un cablu rca-rca (t-t) si le bagi un rand in placa audio si un rand in spate langa porturile hdmi( vezi ca scrie audio in L-R DVI IN) ...sper ca am zis bine | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |