![]() |
| | #6502 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 | phat_sua, ai scris negru pe alb mai sus că nu merită să-ţi iei plasmă de 37 decât dacă o pui pe birou şi te uiţi de la 1 m la ea, n-o mai da la întors acum. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- phat_sua, stai că acum văd ce ai scris de fapt: deci, după tine, dacă nu te ţin cojones să-ţi beleşti ochii de la 1 m într-un full hd de 37, nu merită să-ţi iei full HD. Asta-i poanta thread-ului.
__________________ Core 2 Duo E8400 with ZEROTherm BTF-90 on EVGA nForce 780i TriSLI - Black / Asus 8800GT / 2 x 2GB Patriot Extreme Performance - Black / Powered by OCZ600SXS StealthXstream Quad-Rail, 600W / Samsung Peripherals Zen Edition Black / Grundig Vision II 32" (Courtesy of Grundig Factory in Vienna) - Black / X-Fi Xtreme Audio PCIEx / Asus PW191A Black / Razer DeathAdder / Razer eXactMat / Fuck the rest Last edited by Andi; 14-04-2008 at 14:26.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #6503 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- acum vad si eu ce ai scris, Exact la asta ma refeream.. eu personal ma uit la 120" de la 5m si nu am nici o problema.. dar mai sunt si uni care daca vad asa ceva li se face rau si vomita
__________________ no sig | |||
|
| | #6504 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 | Quote:
Or fi existând şi oameni din ăştia, dar asta nu este o stare de normalitate. Şi nu este nici măcar o chestie de preferinţă, ci o chestie care ţine de probleme de vedere. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Sa inteleg ca ai acasa o plasma de 120 de inci? O poza cu tine si cu plasma, te rog, daca se poate?
__________________ Core 2 Duo E8400 with ZEROTherm BTF-90 on EVGA nForce 780i TriSLI - Black / Asus 8800GT / 2 x 2GB Patriot Extreme Performance - Black / Powered by OCZ600SXS StealthXstream Quad-Rail, 600W / Samsung Peripherals Zen Edition Black / Grundig Vision II 32" (Courtesy of Grundig Factory in Vienna) - Black / X-Fi Xtreme Audio PCIEx / Asus PW191A Black / Razer DeathAdder / Razer eXactMat / Fuck the rest Last edited by Andi; 14-04-2008 at 14:37.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #6505 (permalink) | ||
|
sunt de acord cu tine k nu e o stare de normalitate insa nu o putem ignora, ea exista ... argumentul meu insa tot il sustin, nu merita 32" FHD daca nu te poti uita de la 1m si 37" FHD daca nu te poti uita de la 1.5m am zis eu ca am plasma acasa ? nu am dar uite http://picasaweb.google.com/phatsua/Proiector , dupa ce ii fac un ecran cu rama neagra si mut proiectorul mai in fata sa obtin un 100" o sa zici ca e TV
__________________ no sig | |||
|
| | #6506 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
Cu 1,5 m mai vii de-acasă, dar nu ai spus aşa de la început (ai spus 1 m la inceput). Eh, şi io îmi doresc un proiector HD…
__________________ Core 2 Duo E8400 with ZEROTherm BTF-90 on EVGA nForce 780i TriSLI - Black / Asus 8800GT / 2 x 2GB Patriot Extreme Performance - Black / Powered by OCZ600SXS StealthXstream Quad-Rail, 600W / Samsung Peripherals Zen Edition Black / Grundig Vision II 32" (Courtesy of Grundig Factory in Vienna) - Black / X-Fi Xtreme Audio PCIEx / Asus PW191A Black / Razer DeathAdder / Razer eXactMat / Fuck the rest | ||
|
| | #6508 (permalink) | ||
Ciclic. Asta e, n-ai ce face, unii e mai normali ca alţii.
__________________ Core 2 Duo E8400 with ZEROTherm BTF-90 on EVGA nForce 780i TriSLI - Black / Asus 8800GT / 2 x 2GB Patriot Extreme Performance - Black / Powered by OCZ600SXS StealthXstream Quad-Rail, 600W / Samsung Peripherals Zen Edition Black / Grundig Vision II 32" (Courtesy of Grundig Factory in Vienna) - Black / X-Fi Xtreme Audio PCIEx / Asus PW191A Black / Razer DeathAdder / Razer eXactMat / Fuck the rest | ||
|
| | #6512 (permalink) | ||
Nu e nimic ciudat. Ma rog, mie nu mi se pare ciudat, pentru ca l-am vazut. Am mai vazut o plasma Hitachi tot de 32 dar era "doar" HD-Ready, o plasma de 32 full-HD Soyo... -------------------- Editare ulterioară -------------------- Am mai vazut si o vechitura de plasma Hitachi, tot de 32, "doar" HD-Ready.. Cred ca asta era Dupa imagine, nu-mi amintesc exact modelul...
__________________ Core 2 Duo E8400 with ZEROTherm BTF-90 on EVGA nForce 780i TriSLI - Black / Asus 8800GT / 2 x 2GB Patriot Extreme Performance - Black / Powered by OCZ600SXS StealthXstream Quad-Rail, 600W / Samsung Peripherals Zen Edition Black / Grundig Vision II 32" (Courtesy of Grundig Factory in Vienna) - Black / X-Fi Xtreme Audio PCIEx / Asus PW191A Black / Razer DeathAdder / Razer eXactMat / Fuck the rest Last edited by Andi; 14-04-2008 at 16:43.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #6513 (permalink) | ||
|
chiar nu inteleg de ce va certati. eu cind ma joc stau la 1m de plasma care are 42" (si nu e fullHD) asa ca da, mi-as dori un full HD la dimensiunea asta. in plus, nu inteleg de ce un tv de 32 sau 37 nu poate fi folosit pe post de monitor. ia aruncati un ochi pe sectiunea hardware sa vedeti ce setupuri au unii. initial m-am mirat si eu, dar cind te gindesti ca sunt monitoare de 30' cu rezolutie 2560x1600, iar in fata lor probabil ca stai la mai putin de 1m, atunci chiar mi se pare ok un 32" fullHD. probabil ca un 37" ar fi putin cam mare, insa sunt sigur ca m-as obisnui dupa un timp. btw, ma joc de un an pe plasma de 42" de la 1m si nu am nimic, asa ca nu mai credeti toate balivernele.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #6514 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
eu dupa 2 ore de jucat cod4 pe aia de 37" am abandonat definitiv si irevocabil jucatul pe asa un ecran. tot la 1 am stat si eu. pur si simplu nu pot misca capul si mouseul atat de repede cand sunt multe pe ecran. apar aia si trag in cate un colt si pana apuc sa ii vad sunt mort. intr-adevar sentimentul "de acolo" e total, dar randamentul meu are de suferit si nu concep chestia asta. plus ca ma durea capul dupa 2 ore de simteam ca plesneste. si m-a deranjat enorm ca imaginea nu mai e asa sharp fata de monitor. da, daca ma dadeam pe la 2,5 m era mai bine, dar oricum tot nu e ca pe pc. filmele insa sunt mult mai sharp pe plasma decat pe pc. | ||
|
| | #6516 (permalink) | ||
Omfg!!! la 1 m de plasma de 42!!
|
| | #6518 (permalink) | ||
|
Mandea tu te jucai jocuri pe PC. Pe cand h0stile foloseste ceva mult mai adaptat pentru TV, ps3
__________________ Vand SE W710 | |||
|
| | #6519 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
si care e diferenta ca nu ma prind? rezolutia e aceeasi, e data de ecran, ba chiar am pus 1200 si ceva pe 900 si ceva si nu a zis nimic. iar grafica jocului refuz sa cred ca e mult mai buna pe ps3 decat pe pc, ma refer la cod4, la altele nu ma bag
| ||
|
| | #6520 (permalink) | ||
Gameplay, modul in care-ti controlezi personajul,etc
__________________ Vand SE W710 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|