Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-04-2008, 20:12   #6521 (permalink)
Registered User

lol. si ce legatura are asta cu motivele pt care m-a deranjat pe mine jucatul de la 1m pe un asa ecran? ca eu credeam ca tu asta vrei sa imi explici.

Mandea is online now    Reply With Quote
Old 14-04-2008, 20:21   #6522 (permalink)
Nick anterior: X-White

wisepiggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mandea View Post
tot la 1 am stat si eu. pur si simplu nu pot misca capul si mouseul atat de repede cand sunt multe pe ecran. apar aia si trag in cate un colt si pana apuc sa ii vad sunt mort.
intr-adevar sentimentul "de acolo" e total, dar randamentul meu are de suferit si nu concep chestia asta. plus ca ma durea capul dupa 2 ore de simteam ca plesneste. si m-a deranjat enorm ca imaginea nu mai e asa sharp fata de monitor. da, daca ma dadeam pe la 2,5 m era mai bine, dar oricum tot nu e ca pe pc. filmele insa sunt mult mai sharp pe plasma decat pe pc.
Nu era sharp: pc vs ps3.
Nu puteai misca mouseul: sa-ti zic ca ps3 nu foloseste mouse? Ci un joystick analogic.
Chestia cu durerea de cap/nu poti urmari tot ce se intampla pe ecran e cam la fel cu trecerea de la diagonala 55cm la 120cm. Dupa primele zile/saptamani te obisnuiesti.

btw: Sa stii ca ai mania contrazicerii

wisepiggy is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2008, 20:31   #6523 (permalink)
Registered User

pai ca sa fie sharp tine de rezolutie si dupa cum ziceam eu nu stiu sa se vada mai bine pt cod4. daca stii altceva, spune-mi. rezolutiile merg mult si la pc si la ps3, doar ca degeaba, daca nu e si plasma la fel.

sa-ti zic ca un shooter se joaca cel mai bine cu un mouse? inutil as zice. stie oricine. ca sa nu mai zic ca nu ai nici o sansa cu un controler sa ajungi dintr-o parta in alta a ecranului cu crosshairul mai repede decat cu un mouse. pe testate.
da, cu durerea de cap te obisnuiesti, mie unul nu mi s-a parut ca e normal sa ma joc pe un astfel de ecran de la 1m doar pt "imersiune". plus ca nici peste 100 de ani nu se poate cuprinde ecranul cu privirea la fel de usor ca pe un ecran mai mic

da, merge sa te joci pe el curent, dar nu de la 1m. de la 2-3 incolo. daca imi arati ca majoritatea oamenilor (de asta foloseam cuvantul "curent") reusesc cu acelasi randament sa joace asa de la 1m, sa mor de nu imi fac mea culpa si ma propun si la un ban.

e parerea mea, mi-o fi placand sa ma contrazic, dar tu m-ai contrazis pe mine mai ales ca sunt niste chestii de-a dreptul evidente pt oricine, nu eu pe tine. asa ca s-o lasam balta. recunosc ca nu rezist cand vad erori sa nu incerc sa le corectez.

Old 14-04-2008, 21:08   #6524 (permalink)
Dreamer

juGGaKNot's Avatar

chill people
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	7xingh5.jpg
Views:	234
Size:	138.8 KB
ID:	333719  

juGGaKNot is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2008, 21:41   #6525 (permalink)
Moderator

Ivan's Avatar

Nu e cam sus pentru nivelul privitorului? Dupa 15 minute de joaca trebuie ca te simti ca la cinema pe randul 1.

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2008, 22:07   #6526 (permalink)
Registered User

nu auzi? se obisnuieste .
intrebarea e daca dupa cativa ani cand or sa i se strice ochii ( e doar o chestiune de timp cand te joci ore in sir zilnic asa, pana cand se intampla) o sa se obisnuiasca si cu asta.

Old 14-04-2008, 22:10   #6527 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

w0nder kid deaia nu mai putem noi daca isi strica oki..

hai sa o dam in serioase ... 50PV80 pe cand si la noi :X

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 14-04-2008, 22:25   #6528 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

intr-adevar, nu cred ca as putea juca un shooter de PC pe un display de o asemenea dimensiune de la 1m, insa pe jocurile de consola sensitivitatea este mai mica. in plus, sensitivitatea pe verticala este mai mica decit cea pe orizontala iar jocurile sunt facute sa nu fi nevoit sa alergi cu crosshairul pe tot ecranul (de jos in sus), ci mai mult pe orizontala. cred ca din cauza asta este mult mai usor sa joci pe un asemenea display jocuri de consola, insa cind am postat ma gindeam la Gran Turismo 5. practic, intr-un joc de racing ai o perspectiva si un control identic si pe consola si pe PC, insa feelingul de imersiune este de 10 ori mai mare pe un display adevarat. am jucat cu incar camera de la 1m si daca as fi avut si un volan atunci ar fi fost o experienta de vis. nu poti obtine asa ceva nici pe un monitor de 24 (poate pe 30 insa tot nu se compara).
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 15-04-2008, 08:56   #6529 (permalink)
Registered User

Poti sa te joci ce vrei si la indiferent de rezolutie, cu mouse sau nu, 1 m fata de o diagonala de 42 tot exagerare e. Drace, nu cred ca m-as putea uita nici la ecranul albastru pentru prea mult timp de la distanta aia.
h0stile, recomand un control ocular de urgenta.
Core 2 Duo E8400 with ZEROTherm BTF-90 on EVGA nForce 780i TriSLI - Black / Asus 9800GT / 2 x 2GB Patriot Extreme Performance - Black / Powered by OCZ600SXS StealthXstream Quad-Rail, 600W / Samsung Peripherals Zen Edition Black / X-Fi Xtreme Audio PCIEx / Asus PW191A Black / Razer DeathAdder / Razer eXactMat / Fuck the rest

Andi is offline    Reply With Quote
Old 15-04-2008, 10:59   #6530 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

stai linistit ca oricum am ochelari de mic. am mai masurat aseara exact. e cam 1.3-1.5 distanta, insa imi e clar ca daca as fi avut un display de 37 atunci as fi stat la 1m fara probleme.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 15-04-2008, 11:06   #6531 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by h0stile View Post
stai linistit ca oricum am ochelari de mic.
Asta-i altceva, asa se explica....
Core 2 Duo E8400 with ZEROTherm BTF-90 on EVGA nForce 780i TriSLI - Black / Asus 9800GT / 2 x 2GB Patriot Extreme Performance - Black / Powered by OCZ600SXS StealthXstream Quad-Rail, 600W / Samsung Peripherals Zen Edition Black / X-Fi Xtreme Audio PCIEx / Asus PW191A Black / Razer DeathAdder / Razer eXactMat / Fuck the rest

Andi is offline    Reply With Quote
Old 15-04-2008, 11:09   #6532 (permalink)
Registered User

mines666's Avatar

Am nevoie de un sfat in cumpararea unui LCD(26''-32'') pentru conectarea la un ps3.Nu pot sa iau o diagonala mai mare din cauza distantei mici din camera.In momentul acesa distanta dintre mine si TV este de aproximativ 3 metri.Din cate am inteles la aceasta distanta un LCD de 32'' se incadreza destul de bine,dar mai mare...nu.Cum ziceam caut un LCD destul de bun cu timp de raspuns destul de mic pentru jocuri.Eu am ajuns la urmatoarele variante:
SONY KDL-26P3000( as fi vrut mai mult KDL -26S3000 dar nu stiu unde as putea sa gasesc ca sa pot cumpara in rate)
SAMSUNG LE26R82 si SAMSUNG LE32S67BD.
Care credeti ca ar fi cea mai buna varianta dintre cele de sus pentru ce caut eu sau. Daca exista si alte solutii pentru un LCD bun va rog sfatuiti-ma.Multumesc mult.
P.S: cele 3 modele care le-am enumerat au HDMI v1.3 ?

Last edited by mines666; 15-04-2008 at 11:30..

mines666 is offline    Reply With Quote
Old 15-04-2008, 11:41   #6533 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

@mines666 la PS3 de la distanta de 3m eu as merge lever pe un 42" si anume 42PV80 sau 42PV70

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 15-04-2008, 17:52   #6534 (permalink)
Registered User

mines666's Avatar

Arata bine ce imi arati tu acolo phat_sua dar exista o limita de bani totusi si nu as vrea totusi plasma pentru ca am auzit ca poate avea probleme cu obiectele statice din jocuri.Daca aveam un buget mai mare m-as fi axat si eu pe un SAMSUNG LN46A650 sau Sony KDL-40XBR5.
Dar pentru inceput ma multumesc cu un 26''-32''.
Ce LCD bun credeti ca as putea sa iau de 1000$ pentru ce am spus mai sus...ps3,timp de raspuns mic,HDMI v1.3, 26''-32'' ???Mersi mult.

Old 15-04-2008, 20:37   #6535 (permalink)
Nick anterior: X-White

wisepiggy's Avatar

samsung clasa R doar +32"

wisepiggy is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2008, 01:12   #6536 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

si eu tot pe un 32" R as merge

Old 16-04-2008, 13:13   #6537 (permalink)
Registered User

mines666's Avatar

Daca nu ma insel un 32'' R e pe la 27-28 mil nu?Raman la SAMSUNG LE32S67BD ?32'' R este peste bugetul meu.Merita sa aduc un LCD din SUA cu un pret mai bun dar NTSC si sa iau un convertor de semnal?

Old 16-04-2008, 13:42   #6538 (permalink)
Registered User

dinamovistu's Avatar

Quote:
Originally Posted by mines666 View Post
Daca nu ma insel un 32'' R e pe la 27-28 mil nu?Raman la SAMSUNG LE32S67BD ?32'' R este peste bugetul meu.Merita sa aduc un LCD din SUA cu un pret mai bun dar NTSC si sa iau un convertor de semnal?
32R81 e sub 25 mil.
LE: Review pt 42PZ85 http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PZ85B
Iar pretul la care a aparut la noi e de-a dreptul nesimtit(6800). Afara in UK este 1100 lire(5000). Din pacate nu pot sa spun ca ma surprinde aceasta politica a celor din RO. Asta e, mai asteptam sa apara in mai multe locuri.
PS: Are careva idee cam care va fi pretul la noi cand va fi prezent modelul pe scara larga? 42PY70 e pe la 5500. In mod normal ce mai ramane din stocul de PY70 ar tb sa scada pe la 5000 chiar 4xxx, iar 42PZ85 normal ar fi sa ajunga pe la 5500. Asta intr-o tara normala.
LE2:10x Mobutu. Ma uitam chiar acum afara si 42PY70 este cam cu 100 lire mai ieftin decat 42PY85. Adica 45-46 mil. Si mi se par ok preturile. Dar tot nu cred ca la noi o sa fie preturile ca afara. Sper sa ma insel.

Last edited by dinamovistu; 16-04-2008 at 14:55..

dinamovistu is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2008, 14:51   #6539 (permalink)

mobutu's Avatar

TH-42PY85 inca nu a fost lansat oficial in Romania.
Ce vezi acum la vanzare in .ro sunt importuri gri/negre.
Cu siguranta pretul va fi (mult) mai mic decat 6800.

mobutu is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2008, 16:10   #6540 (permalink)
Registered User

imi pare rau, am stat sa citesc ultimele 4 pagini si nu am gasit nimic interesant, te uiti de la ce distanta vrei la TV/PLASMA/LCD/MONITOR-ul care ti-l permiti,

am un 42pv70 cu stand cabinet de vanzare la 3800roni, doritorii PM,
@mines666 32le7 (panasonic) in jur de 2000roni, 26le7(panasonic) in jur de 1800roni
imi pare rau, am stat sa citesc ultimele 4 pagini si nu am gasit nimic interesant, te uiti de la ce distanta vrei la TV/PLASMA/LCD/MONITOR-ul care ti-l permiti,

am un 42pv70 cu stand cabinet de vanzare la 3800roni, doritorii PM,
@mines666 32le7 (panasonic) in jur de 2000roni, 26le7(panasonic) in jur de 1800roni
@jugaknot nu cred ca vei deveni niciodata un player desavarsit in felul cu stai la joc si cum se prezinta sculele tale aranjate, scopul monitorului mai mare este sa-ti ofere detalii amanuntite intr-o rezolutie mai mare, cum stai tu cred ca daca iti apar 2 insi din lateral, exceptand faptul ca ii vezi mai mari nu cred ca apuci sa mai vezi ceva, sunetul, niciodata pe boxe intotdeauna CASTI(eventual cu surround), poti afla de unde vine jucatorul inainte sa-l ai in raza vizuala, care la tine oricum este mult prea mare ca sa te ajute cu ceva

LSDaddicted is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules