![]() |
| | #6581 (permalink) | ||
| Quote:
Daca o sa caşti bine ochiul vei vedea ca diferenta de pret Romania - EU nu este asa mare, in realitate este nesemnificativa. Ar trebui sa se termine cu FUD'iştii aştia. | |||
|
| | #6583 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Quote:
Daca imi spui si unde sa casc bine ochiul as fi recunoscator, ca pana acum nu am gasit LCD-ul ala mai jos de 1400 euro in Romania. (diferenta 1400-1100 maxim in EU e semnificativa zic eu). Merci. | ||
|
| | #6584 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
Adica 1303 euro. Un drum pana la Ruse nu e chiar atat de lung iar TV-ul este desfacut si verificat in fata ta. Acum nu stiu cat de multe teste poti face, dar este o solutie. Eu mi-am luat 32D3000 de la Varna in august anul trecut si n-am nicio ingrijorare, oricum am luat un Sony. Garantia este valabila in UE si chiar daca as avea probleme nu-mi e greu sa fug la Ruse la service. O plimbare, o masa buna, cateva cumparaturi nu strica niciodata. Pretul oricum este mult mai aproape de realitate si justificat pentru un drum pana acolo (depinde si de unde esti desigur), decat sa dau banii la hotii astia de cer 1600 de euro. | ||
|
| | #6586 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
Ok am facut rodajul la plasma (TH-42PV70P) dupa setarile recomandate dar acum problema este ca nu ma hotarasc cum sa o setez sa fie cel mai bine pentru ca sunt diferente de culoare, contrast si luminozitate intre posturi . Exista si setari recomandate pentru exploatare normala sau e la latitudinea si ochiul fiecaruia ?
| ||
|
| | #6587 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 |
As dori sa achizitionez o plasma de 37" si m-am oprit in cele din urma la Panasonic. Problema e ca nu ma decid intre 37pv70 si 37pv80. Care sunt diferentele notabile intre cele doua ? Merita diferenta de pret mai ales ca pv70 are deja vechime si e rodat, pe cand pv80 e inca la inceput (vezi dungile verzi de la primele modele pv70) ? Daca e sa cumpar din Bulgaria, garantia e valabila si in Romania ?
| ||
|
| | #6588 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 |
42PV80P este HD Ready sau nu? Peste tot observ in specifiicatiile ei ca rezolutia este 1024x768, deci nu intruneste rezolutia minima de 1280x720. Este mare diferenta (atunci cand vezi ceva codat la 720p (x1280)) atunci cand te uiti pe un 1024x768 vs un 1280x720 ? | ||
|
| | #6589 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
salut! am citit mare parte din acest thread dar totusi nu m-am lamurit foarte tare. as vrea sa achizitionez un lcd de 82 cm, din ce am citit cam toti recomanda Samsungul din clasa R. eu pusesem ochii pe LG 32LC51, mai ales ca e la oferta pe la mai multe magazine (bugetul ar fi cam 20 mil) diferenta de pret mi se pare destul de mare(6-7 mil), credeti ca si diferenta de calitate este la fel de mare? Rog eventual posesorii acestui model de LG sa spuna cateva impresii. va multumesc! TV-ul va fi folosit in special pt cablu-UPC, ocazional filme de pe dvd player si eventual pe la ceva jocuri de pe PC. | ||
|
| | #6590 (permalink) | ||
|
1024x768 e o rezolutie batarda intitulata generic "HD Ready", pe motivul ca are acelasi numar de linii verticale cu 1366x768. Zic unii ca ochiul uman percepe mai putin variatiile pe orizontala.
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| | #6591 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 Location: Cluj-Napoca | Quote:
Poate sunt eu mai chior, dar chiar nu vad nici o diferenta de rezolutie. | ||
|
| | #6592 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Quote:
edit: http://en.wikipedia.org/wiki/HD_ready deci, e vb de 720. | ||
|
| | #6595 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Nu are treaba cu nici o rezolutie, se refera pur si simplu la lipsa tunerului HD. ""HD Ready" refers to any display that is capable of accepting and displaying a high-definition signal at either 720p, 1080i or 1080p using a component video or digital input, and does not have a built-in HD-capable tuner."
| ||
|
| | #6596 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
cred ca nu stii sa citesti, uita-te la tabelul din dreapta. ca sa fie hd ready trebuie sa aibe 720 de linii pe verticala. faza cu tunerul e aditionala. lui de asta ii era frica, nu de tuner. de altfel si spune: "refers to any display that is capable of accepting and displaying a high-definition signal at either 720p, 1080i or 1080p using a component video or digital input" ca sa fie capabil de asa ceva, trebuie in primul si in primul rand sa aibe 720 de linii pe verticala. | ||
|
| | #6598 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Problema e extrem de simpla, macar nu mai induceti in eroare cititorii daca nu intelegeti ceva anume. "Currently, you can get your high-def programming from cable, satellite or what we call "OTA" or over-the-air. If you plan to receive an HD signal from cable or satellite, you only need an HD monitor, i.e., an "HD Ready" set. This label indicates that the set is capable of displaying a high-definition picture that is provided from some tuning device or set-box that is external to the set itself. Basically, this is high resolution monitor." "Similar to an HD Ready set an HDTV set can also receive high-def programming from cable or satellite. All of this really boils down to one key difference: does the set have a built in digital tuner or not? If it does, it's an HDTV; if it doesn't, it's HD Ready." | ||
|
| | #6599 (permalink) | ||
|
Alea-s petarde. Poti uita de textul ala. Tunerul digital nu are nicio treaba cu notiunea de HD/HD Ready/HDTV. Tunerul digital poate fi bine merci SD. Asa cum sunt actualmente 98% din tunerele digitale de pe televizoarele HD Ready si Full HD de pe piata. Hai sa nu mai reinventam roata cu colturi obtuze.
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| | #6600 (permalink) | ||
|
da, hd ready / full hd are legatura doar cu rezolutia 720/1080. nu are nimic de-a face cu existenta unui anumit tuner. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |