![]() |
| | #6624 (permalink) | ||
|
o stire mult anticipata este confirmata panasonic + pioneer = love, plasma love ![]() http://www.engadget.com/2008/04/24/p...roduction-fir/
__________________ Canon EOS 5D, 20D Canon EF 17-40mm f4 L Canon EF 50mm f1.4 Canon EF 85mm f1.8 Canon EF 70-200mm F4 L Canon Speedlight 430EX | |||
|
| | #6625 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
Salut băieţi! Aruncaţi rapid un sfat încoace că mă grăbesc! Ce să iau: tv lcd, teletech 32715, diagonala 81cm, 1366x768, contrast 1000:1, hd ready la 1499RON sau seg 32751, 82 cm, 1366x768, 1000:1 la 1599 RON ??? p.s. îl voi folosi ca tv pt DTH şi DVD... | ||
|
| | #6628 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | Quote:
| ||
|
| | #6630 (permalink) | ||
| Quote:
4midabil:Intotdeauna merita noua generatie.Chestia e ca diferenta de pret va scadea dramatic (cel putin asa cred) daca mai astepti pana in iunie,poate iulie.Cat despre garantie,asta nu stiu. | |||
|
| | #6631 (permalink) | ||
|
Ceva pareri despre Toshiba 32c3500?
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #6634 (permalink) | ||
|
Merita LCD TV LG 32LC41 ?
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #6635 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
avantajul lui este ca e ieftin fata de samsung sony sharp...
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #6636 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
In legatura cu discutia (in contradictoriu) HD-ready vs tuner: De mult de tot (in urma cu cel putin 7-8 ani), cand in ro nici nu se visa asa ceva au aparut primele plasme HD. Practic nu existau posturi care sa emita in HD, dar ideea publicitara era ca pana la urma vor emite, si consumatorul era sfatuit sa cumpere plasma HD-ready mult mai scumpa si nu cea clasica, din moment ce oricum se va ajunge la HD. Bani aruncati, pentru ca nu existau inca surse HD la ora respectiva (Blue-ray era doar pe hartie), si ecranele aveau performante care astazi ar fi considerate submediocre (ati vazut recent cum afiseaza unul dintre primele monitoare LCD aparute inainte de 2000?). Nu existau nici tunere HD, care au aparut insa ulterior. oldshooterman probabil ca este dintre cei care urmaresc de mult timp fenomenul (old school), si a ramas cuplat pe ideea "daca imi iau hd-ready am nevoie si de un tuner HD. Un panel HD nu are nevoie". HD-ready nu se refera doar la lipsa tunerului, ci la rezolutia HD in primul rand, si la conectica necesara. Prea putine plasme/LCD au la ora actuala tuner incorporat, si se numesc simplu "HD". Pana sa fie necesar sa dai banii pe un tuner, o sa schimbam TV-ul. Asta pentru cei carora nu le place in mod deosebit publicitatea cu lopata si stirile sadice de la ora ceaiului pentru altii. | ||
|
| | #6637 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2001 Location: Brasov |
Bine, oldshooterman are o idee fixa si nu se lasa de ea nici mort. Sorry, dar HD si HD Ready se refera la semnal (720p, 1080i sau 1080p( si rezolutie. Ce daca LCD-ul meu are sau nu tuner digital HD incorporat? Poate ca eu nu vreau sa ma uit la emisiuni TV si ma uit numai la filme. Caz in ca care ma uit prin HDMI. Si se vede excelent si nu am tuner din ala.
| ||
|
| | #6638 (permalink) | ||
|
Ceea ce zice oldshooterman este corect. Uitati-va de ex la SONY. Avem sigla HD READY la toate LCD dar la ultimele modele seria E unde scrie ca au tuner MPEG-4 incorporat nu mai apare sigla HD ready in prezentare tv-ului de pe sony.ro. In prezentare LCD seria E la specificatii este trecut-Tuner TV High Definition (MPEG 4) - H.264 (cu operatorii acceptati) iar sigla este HT TV 1080 p. Atentie chiar si la modelele avansate (dar mai vechi) seriile X si W scrie tot HD ready iar dedesubt 1080p deci nu ca la modelul E. | |||
|
| | #6639 (permalink) | ||
|
Nu stiu de ce unii au impresia ca noi nu puteam discerne între HD Ready si Full HD, si ca trebuia sa ne complicam cu toate îmbârligaturile posibile de termeni, tunere, prostii. E asa simplu, de ce va agitati ?
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| | #6640 (permalink) | ||
|
Nu dar a fost prea atacat oldshooterman si cred ca ii trebuie putina sustinere.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |