![]() |
| | #6681 (permalink) | ||
| Quote:
Poate te-ai uiatat gresit, poate aia de la Cora aveau in pret standul lui clasic, piciorul ala, nu standul ala de sticla, aluminiu sau din ce e el. Sau poate vindeau televizorul expus de aia era pretul asa de mic, dar nu cred ca aia iti dau stand de 2000 ron la 100.
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #6682 (permalink) | ||
|
La Domo era promotie! Numai ca nu-mi explic cum aveau promotia doar Domo din Titan, nu si cel din Cora. Ca aici de exemplu tv+stand 3955ron http://www.electrofun.ro/Televizoare...c-TH-37PV70PA? Aici doar stand-ul 1799ron http://www.dm.ro/panasonic-ty-s42px70wk-p4957.html?
__________________ Club Fuchsia (ID:club_fuchsia, 0721.88.24.85) Last edited by isarescu; 29-04-2008 at 01:15.. | |||
|
| | #6685 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
Salutare, Dupa ce am citit in mai multe nopti aproape toate paginile voastre ( si nu sunt putine), am hotarat sa imi schimb si eu tv. Asadar din ce am cautat si am citit aici vreau sa va spun ca il cumpar in rate daca mai prind promotia si m-ar interesa sa aiba hdd si dvr. Voi ce sfaturi imi dati ??? La bani nu as vrea sa depasesc 40 mil. Astept sfaturile voastre. | ||
|
| | #6692 (permalink) | ||
| 42py85
Deja a aparut la bulgari la un pret mai mult decat decent, 56 mil. http://technomarket.bg/en/product_de...ct_id=09037550 La noi ce se intampla? Se asteapta epuizarea stocurilor de PY70? Ar fi tipic romanesc. Dc asta intarzie in halul asta cred ca 42PY80 vine peste 2-3 luni. Pt cine nu stie diferenta intre PY80 si PY85 ar fi lipsa tehnologiei "Intelligent Frame Creation" (care am inteles din review-uri ca mai bine e pe off). Pe partea de conectori si intrari nu prea stiu dc sunt diferente. Mai sunt ceva diferente la design insa concluzia ar fi ca merita PY80 si pt ca este cu vreo 200 euro mai ieftin. Numai sa vina odata si la noi la un pret decent. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Au cei de la Altex doar astazi 15% reducere la orice produs. Deci dc cineva cauta un TV in aceasta perioada go for it.
__________________ You Suck!!! Last edited by dinamovistu; 30-04-2008 at 14:33.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #6693 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #6694 (permalink) | ||
|
pentru un barulet ce recomandati, plasma sau LCD? vine euro 2008...e suficient 82 cm sau 94 pentru o camera de 6/7?
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Vodafone si Cosmote, PS3 - 60gb Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 Am avut probleme cu tot_yo_andrei, mecanicdj, Cryo, Candya, El_cid, Cata1lin, Pitu, mentorica | |||
|
| | #6696 (permalink) | ||
| asta nu ar fi bun? http://www.domo.ro/Audio-Video/Telev...a_TV_LG_42PC52, e totusi un bar la tara...
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Vodafone si Cosmote, PS3 - 60gb Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 Am avut probleme cu tot_yo_andrei, mecanicdj, Cryo, Candya, El_cid, Cata1lin, Pitu, mentorica | |||
|
| | #6698 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Quote:
unele posturi se vad super bine. meciul de aseara s-a vazut foarte bine. am jucat NFSMW si se vede perfect. am descarcat un film HDTV si pe intrarea pc se vede perfect. MINUNAT! si acum poate ma ajuta cineva sa rezolv problema asta. daca se poate. am cablu de la astral. digital. (intra in tv pe cablu SCART dintr-o cutie pe care scrie explorer z650 dvb). treaba sta in felul urmator. nu reusesc sa vad pe ecran complet umplut posturile si sa vad bine subtitrarea. indiferent cum setez dvb-ul(format 4/3, 16/9 etc.). imi mai ramane sus si jos o banda neagra atunci cand selectez 16/9. iar daca las tv-ul pe auto sau bag ZOOM1, imi mareste pe tot ecranul dar nu se mai vede bine subtitrarea. din al 2-lea rand de subtitrare se vede doar partea de sus a literelor. exista vreo metoda de a vedea subtitrarea bine si in acelasi timp sa am imagine care sa-mi umple tot ecranul? ma stresez atata pt. ca am citit ca ar fi bine ca in primele 200 de ore sa eviti posturile care au imagini statice si ca e bine ca imaginea sa umple complet ecranul. pot aparea probleme daca dupa cele 200 de ore urmaresc anumite posturi cu filme (sa zicem pt. cateva ore la rand pe zi) la care pt. a putea vedea subtitrarea trebuie sa am pe ecran cele 2 benzi negre sus si jos? mersi inca o data dinamovistule de informatie. mi-ai salvat niste bani. hai steaua. --- edit chiar acum ma uit pe discovery science la un documentar despre oale si se vede perfect. adica imagine pe tot ecranul si subtitrarea integral pe ecran. in pauzele de reclama vad ca apar dungile alea negre dupa care tv-ul mareste automat imaginea sa umple ecranul. -------------------- Editare ulterioară -------------------- ... intre timp am citit si eu manualul de instructiuni si am dat de acel picture overscan. care imi intinde un pic imaginea dar nu suficient.tot mai ramane ~1.5-2 cm si sus si jos de banda neagra. cum pot intinde imagine si mai mult in sus si in jos? nu conteaza ca pierd din ea in laterale. Last edited by florin73; 01-05-2008 at 17:45.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #6699 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
Well, mai arunc o manusa la cei care cred in toate sloganurile firmelor. FullHD=bleah! Daca e sa te uiti la testele facute de Colin pe hdtvtest, e o chestie acolo care-i spune motion resolution. La cel mai nou LCD testat, motion resolution e... 300. Cea mai bine explicatie in ceea ce priveste rezolutia reala a TV-ului e la http://www.hometheatermag.com/hookmeup/1107hook2/. La camere video situatia e si mai nasoala. Cele mai bune teste de prosumer de pe CC Info nu dau mai mult de 640linii rezolutie... ceea ce arata cat de mare e bullshit-ul in acest domeniu. Spun in cunostiinta de cauza ca ma tot ,,screm" acum sa iau o camera video si situatia e mult mai nasoala decat la un tv... | ||
|
| | #6700 (permalink) | ||
|
han solo, eu mi-am luat un hv20, si este diferenta de la cer la pamant intre ce filmeaza asta si ce filmam cu un sony mini dv normal. Asta pe un 42PV70 e diferenta mare, pe un full hd nici nu mai zic, nu m-as intoarce la camera video SD nici sa ma obligi. Si chestia aia cu motion resolution care o masoara asta, mi se pare cam bullshit, aia tine enorm de sursa video, de ce timp de expunere avea camera care a filmat and so on -> rezulta motion blur direct pe sursa, mai ales la filme care folosesc un shutter speed de 1/24 (a nu se incurca cu framerate-ul) si la fel la fotbal (ca tot dadeau ei un exemplu) unde in cazul miscarii rapide a camerei/mingii normal ca se va produce un motion blur care inseamna pierderea de detalii fine. Ar fi trebuit sa faca testul cu ceva care sa nu aiba motion blur (nu am citit cu ce au facut pana la urma) Oricum vad ca plasma a iesit mult mai bine ca lcd-urile in testul ala, nu e nimic nou, inca lcd-urile sufera la motion oricat ar tipa cei cu lcd-uri ca nu e asa
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|