![]() |
| | #6761 (permalink) | ||
|
azi mi-a venit 42 pv80 si so far sunt ..... IMPRESIONAT are PC INPUT, stiu ca cineva era in dilema legat de treaba asta, daca aveti intrebari de natura tehnica va stau la dipozitie
__________________ Canon EOS 5D, 20D Canon EF 17-40mm f4 L Canon EF 50mm f1.4 Canon EF 85mm f1.8 Canon EF 70-200mm F4 L Canon Speedlight 430EX | |||
|
| | #6762 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
In sfarsit am terminat si eu de rasfoit threadul asta ![]() Vreau sa`mi iau zilele astea un LCD de 26 si m`am hotarat pe Samsung si anume L26R32B, 1540Lei la MediaGalaxy. Cam pe aici se invarte bugetul meu si chiar daca nu prea am chef sa cumpar de la MG, se pare ca asta e pretu cel mai mic [ieri a fost 1699 deci e bine]. Totusi am gasit acum asta http://www.shoop.ro/index.php?cat_id=105&pd_id=929 care are un pret foarte bun zic eu doar ca nu stiu daca m`as risca sa`l iau de la ei deoarece nu am auzit pana acum de shoop.ro [probabil shop.ro era luat? ]LCD`ul va fi folosit exclusiv conectat la PC, pe birou, motiv pt care este mai micut. Ce parere aveti, 26" de la MG sau merita riscul pt cel de 32 la shoop.ro? | ||
|
| | #6763 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Quote:
Quote:
si apropo de intrebari de natura tehnica. in meniul ala de service se poate umbla pe undeva pe acolo in asa fel incat sa-mi pot seta eu dimensiunile zoom-ului? a facut cineva asta? mi-ar trebui pt. filmele la care nu se vede integral subtitrarea cand umpli tot ecranul. Last edited by florin73; 06-05-2008 at 13:13.. | ||
|
| | #6769 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #6774 (permalink) | ||
|
diferenta de pret intre 42 si 50 nu o consider prea justificata, 42 inchi sunt super ok, imaginea pe tv (upc digital cazul meu) este ok si la 1,5 - 2 m, fara artifacte deranjante cum sunt la LCD, iar filmele pe DVD sau HD sunt .......... photorealistice, esti transpus acolo,ce mai, o minunatie
__________________ Canon EOS 5D, 20D Canon EF 17-40mm f4 L Canon EF 50mm f1.4 Canon EF 85mm f1.8 Canon EF 70-200mm F4 L Canon Speedlight 430EX | |||
|
| | #6778 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 Location: Bucuresti |
Salut tuturor, imi poate spune cineva ce dimensiuni are cutia pentru 42PV80P, am facut o comanda la emag si se pare ca nu pot sa o aduca iei acasa (e mai lunga povestea). Vreau sa stiu daca incape in masina si foarte important se poate cara "culcata" sau doar in picioare? Multumesc LE Am sunat la Panasonic si se cara doar in picioare | ||
|
| | #6779 (permalink) | ||
|
in nici un caz culcata scrie clar pe cutie sa nu fie culcat cu display-ul in fata, cei drept eu mai am cutia acasa, asta in caz ca nu a aruncato taicameu de dimineata, astfel as putea sa-ti zic exact avand in vedere ca display-ul are 67 cm inaltime cutia as zice ca are 80 pana la 1 metru pe inaltime, iar latime 1,2 metrii, greutate 38 sau 36 kg parca atat scria pe cutie depinde f mult ce masina, intr-un sedan normal si chiar break nu intra
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |